mathman20
Üye
@n!wa+*R™;2074149' Alıntı:Tamam,teli bi resetle sen yeniden aç bakalım öyle dene
Dostum eğer o ev ekranını seçecek isen numara çeviricisini esgeçeceksinTelefonu resetledim olmadı.Bataryayı çıkartıp denedim.En sonunda oldu.
6 lı ve navigasyon temalarında numara çeviricisini nasıl açacağız peki ?
@n!wa+*R™;2074572' Alıntı:Dostum eğer o ev ekranını seçecek isen numara çeviricisini esgeçeceksin
Yani ya rehberden gir yada değiştirebilirsin o ev ekranında o özellik yok mağalesef
Dediğin gibi yeni çalışmalar ile daha profesyonel modifiyeler yapmaya çalışacağım..Anladım.Bu söylediğim iki temadaki numara çeviricisi olmaması dışında diğer tüm özellikler mükemmel.Özellikle de tema efekti.Yeni çalışmalarınızı merakla bekleyeceğim.Şöyle şu anda çok kullanılan ve sorunsuz çalışan programların modifiye edildiği yeni çalışmalar gibi.Emeklerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim.
Neden bu versiyonu yüklemiyorsun yani buda sorunsuz emin ol şu kendi telimde ben bu modifiye yazılımını kullanıyorumEmeğin için çok teşekkürler kardeşim bu versiyonu yüklemiyorum yenisini bekliyorum eminim daha sorunsuz olacaktır şimdiden teşekkürler
Dil konusunda teşekkür ederim takıldığım yerde sendeyimYeni versiyonun çıkması uzun sürer mi ? eğer sürerse bunu kurayım. Ayrıca firm yaparken çeviriye ihtiyacın olursa yardımcı olurum fransızca ingilizce.
menüdeyken yeşil tuşa bas açılır =)Telefonu resetledim olmadı.Bataryayı çıkartıp denedim.En sonunda oldu.
6 lı ve navigasyon temalarında numara çeviricisini nasıl açacağız peki ?
menüdeyken yeşil tuşa bas açılır =)
Hayır..Hiç bir şey olmazbenim telefonum kırmızı ama kursam birşey olmaz heralde?
Öncelikle Teşekkürler...Ben telefonuma yükledim çok beğendim kusursuz ve sorunsuz gayet güzebir olmuş yapan arkadaşın eline sağlık. Yalnız bu modifiyeden midir bilmiyorum ama arkadaşa bluetooth ile resim gönderirken eşleştirme hatası verdi üst üste telefonları açıp kapadık sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar war mı? Yada başka sorunları yaşayanlar iletirse daha etkili ve kalıcı çözümleer bulunabilir.
Bütün ışıkların yanmama sebebi şu sen güncelleme dosyalarını eksik koymuşsun e haliyle proğramda gerekli sistem dosyalırnı bulamadığı için açılmıyor..O yüzden tekrar dosyalarını kontrol et.Patcher olayına gelince sen bu hack olayını helledip ve benim modifiye dosyamıda ekledikten sonra o senn hafıza kartında gözükecektir oto klasör o iki patch yama yı yani aktif yapacaksın ve hacklenecekbirde ben flash atmak istediğimde ordaki ışıklar yanmıyor :S yardım edermisin lütfen çok beğendim istiyorum bu firmawreye
--------------- Ekleme ---------------
Kurulum bittikten sonra ekte verdiğim yamaları patcher klasörüne atıp Install server RP& OPEN4ALL yamalarını aktif ederek telefonunuzu hackliyebilirsiniz
Burdan hiçbirşey anlamadım ben ?? patcher klasörü nerede
Arkadaşım benim verdiğim firmware dosyasını senin orjinal dosya ile değiştir ve flash at ben kapattım onları...ya arkadaşlar şu açılış mesajı ve başlangıçta sms gönderme nasıl kapanıyor...
Flash atarken şu hatayı alıyorum sebebi nedir?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?