NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar Symbian^3 versiyon telefonlarda ses çıkmıyor bunun çözümü var mı acaba?
şu an yok bildiğim kadarıyla. Fm vericisini kullanarak arabanın radyosundan(dolayısıyla araba hoparlörlerinden) ya da bluetooth destekli bir kulaklık veya araba kiti ile kitin hoparlöründen ses alabilirsiniz. Ne yazık ki ses direkt olarak telefondan gelmiyor S^3lerde, pips kurulamadığı için sanırım.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

fatihba

Üye
Arkadaşım çok ama çok saol, nokia nın ücretsiz haritasından 100 kat daha iyi. bugün beni öyle bir yoldan götürdü ki, orada yol olduğunu birisine sorsan bilmez. harita gözlemlediğim kadarıyla gerçekten mükemmel detay içeriyor.

Worldclass

Üye
ilk dosyayı yüklerken sertifika hatası diyo ?

maktama

maktama

Üye
ilk dosyayı yüklerken sertifika hatası diyo ?
İlk mesajı dorğrudürüst okuduğunuza emin misiniz?!!?!
-----------------------------------------------------------
Kurmak İçin:
For install :
1: İndirdiğiniz rar dosyasının içinden Ndrive klasörü çıkacak onu olduğu gibi hafıza kartına atın..
2: NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun
...
-------------------------------

İmzalama (sertifikalandırma) işini yapmamışsınız.
Bir soru sormadan, önce konuda ya da bulamazsanız forumda arama yapın, cevabı muhakkak bilmem kaç defa verilmiştir...

nice_legend

nice_legend

Üye
bunu kontör qitmeden nasıl kullanabilirim yada kullanabilrmiyim?

maktama

maktama

Üye
bunu kontör qitmeden nasıl kullanabilirim yada kullanabilrmiyim?
ayarlar-telefon-uygulama ayarları-gps(konumlama)-
konumlama yöntemlerinde sadece "yerleşik gps" seçili olsun, yardımlı GPS falan seçili olmasın.

• Beğen
Tepkiler: nice_legend

samoçam

Üye
arkadaş bunda tl gıdıyormu acınca

wisayz

Üye
5800 şuan ndrive v9.3.14 yüklü sorunsuz ve 1 senedir kullanıyırum ve harika çalışıyor problem yok zarar görmeini istemiyorum başka hafıza kartı alsam onada ndrive10 denemek için yüklesem telefonda bir problem olurmu acaba bu konu hakkında bilği verecek olursa çok sevinirim teşekkürler

bicer79

Üye
5800 şuan ndrive v9.3.14 yüklü sorunsuz ve 1 senedir kullanıyırum ve harika çalışıyor problem yok zarar görmeini istemiyorum başka hafıza kartı alsam onada ndrive10 denemek için yüklesem telefonda bir problem olurmu acaba bu konu hakkında bilği verecek olursa çok sevinirim teşekkürler

hafıza kartı almana gerek yok hafıza kartındaki her şeyi kopyala yapıştır yaparak pc yedekle sonra ndrive 10 kur beğenmezssen ndrive 9 geçersin ama kesin beğeneceksin şüphen olmasın

xxerdemxxx

Üye
sertifika hatası diyor kurulum başlarken neden acaba telefonum n97

kaozmen

Üye
sertifikaladığım halde güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez uyarısı verip yüklemeyi iptal ediyor. Ne yapabilirim çözümü varmı eğer yok ise bildiğiniz başka navigasyon programı varmı sorunsuz yüklenebilecek çünkü ovi den bıktım onun bağlantı sorunlarından eski haritalarından.

Lütfen yardım edin bir yol gösterin şimdiden çok teşekkür ediyorum 5800 XM s60 v52

bicer79

Üye
garmin yükle haritası daha ayrıntılı ama ndrive kadar stabil çalışmaz

kaancıkım

Üye
teşekkürler :)

araknafobiatr

Üye
Herşey tamam da uyduya bağlanamadım ben onu nasıl yapacaz?

mutlular33

Üye
nasil iniyor bu

osmantürklü

Üye
in order to install Ndrive must connect to internet ? proceed? sorununa bi çözüm yok mu arkadaşlar bu konudan baya kişi müzdarip.

forever_zest

Üye
arkadaşlar bu programı düzgün yüklediğiniz halde uyduyu bulmuyorsa
kesinlikle format atınız telefona nalet olası ovi harita ile çakışıyor ben bir çok
kez yükledim olmadı sebebi oviyi güncellemele birlikte oldu.
yeni yükleyenler için söylüyorum tüm 5800 için olan tüm navigasyonları denedim
sürekli kullandığım için en kalitelisi bu program kuzende var ikisini birlikte
farklı navigasyonlarla denedik diğerkilere beş basıyor