NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

okancicek

Üye
tesekjurle bir deneyim
 


yasamali

yasamali

Üye
slm nadir kardes bildigin gibi opda dan simdilik sertifika alinmiyor ben bir aydir bekliyorum hala verilmedi
ben de Ndrive yi cepden wlan la baglandim ovi den indirdim su anda kurulu buradaki vermis oldugunuz türkiye haritasini ekledim ve calistiramiyorum acaba indirdim oviden Ndrive yi burdaki haritalrla calistirmanin bir yolu var mi biliyormusun her hengi bir tavsinyen var mi tesekürler
 

envera

Üye
Selamlar, beyler 5800 ımı v60 a yükselttim ardından hard format attım. ndrive yüklemek isteyip pips s1.6 yüklemek isteyince güncelleme hatası diyor.Acl yardıma ihtiyacım var.
 
buldog

buldog

Üye
Selamlar, beyler 5800 ımı v60 a yükselttim ardından hard format attım. ndrive yüklemek isteyip pips s1.6 yüklemek isteyince güncelleme hatası diyor.Acl yardıma ihtiyacım var.

Evet beyler bu soruna çare bulmuş veya çözüm üretecek kimse yokmu herkes sus pus kaldı anlamadım
 

bicer79

Üye
pips yüklemessen çalışmıyormu ben daha önce yüklerken pips 1.7 sürümü var diye pips 1.6 kurmadım açlışmıştı
 
buldog

buldog

Üye
pips yüklemessen çalışmıyormu ben daha önce yüklerken pips 1.7 sürümü var diye pips 1.6 kurmadım açlışmıştı
Hayır olmuyor sade ndrive yi yükleyince de güncelleştirme hatası diyor
 
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
5800 a yüklenebilir mi

----------Eklendi @ 23:25:20 ---------- Yazıldı @ 23:18:59 ----------

benim telefonumdada 5800 şuan ndrive v9.3.14 yüklü sorunsuz çalışyor. fakat güncel harita bulamadım.. şu a 2009.09 harita var, yeni harita var mı
 
buldog

buldog

Üye
5800 a yüklenebilir mi----------Eklendi @ 23:25:20 ---------- Yazıldı @ 23:18:59 ----------benim telefonumdada 5800 şuan ndrive v9.3.14 yüklü sorunsuz çalışyor. fakat güncel harita bulamadım.. şu a 2009.09 harita var, yeni harita var mı
güncel haritası yok v10 sürümünü imzalayıp kuracaksın fakat bizim derdimiz o değil. 5800 V60 güncellemesinden sonra Ndrive V.14 sürümünü güncelleştirme hatası nedeniyle kuramamak bunun çözümünü arıyoruz çaresi yokmu bulan eden yokmu hiç arkadaşlar
 
buldog

buldog

Üye
slm nadir kardes bildigin gibi opda dan simdilik sertifika alinmiyor ben bir aydir bekliyorum hala verilmediben de Ndrive yi cepden wlan la baglandim ovi den indirdim su anda kurulu buradaki vermis oldugunuz türkiye haritasini ekledim ve calistiramiyorum acaba indirdim oviden Ndrive yi burdaki haritalrla calistirmanin bir yolu var mi biliyormusun her hengi bir tavsinyen var mi tesekürler
Arkadaşlar yine soruna bizim forumda çözüm buldum. Ana başlıklara bakıp sertifika sorununa ait çözümü bulacaksınız. Ben şimdi 5800 da sertifika almadan Ndrive V 10 u kurdum ve kullanıyorum. Bulamayan olursa özelden mesaj atsın yardımcı olayım. En iyi bizim forum kolay gelsin
 
hamdi mert

hamdi mert

Üye
teşekkürler
 

darkwings35

Üye
programı sign yaptıktan sonra nokia x6 da çalıştı teşekkürler... elinize sağlık
 

BRAVEHEART11

Üye
Öncelikle emeği geçen, deneyimlerini paylaşan, sorunlara çözüm öneren herkese ve özelde Nadir Üstad'a teşekkürler
1,5 ay sonra 1. yılını dolduruyor olması ve hala konuya yazılması; güncelliğini yitirmeyen çok faydalı bir konu olduğunun kanıtı.
Baştan sona neredeyse tüm mesajları okudum. Yine de çok acemi olduğumdan bir danışmak istedim.

1 ay önce sıfır aldığım, Samsung i8910 smart phone'um var. S60v5 işletim sistemine sahip. Buna farklı bir tlfun imei numarası çakılmış. NEYSE.
Ben de bu i8910'a, oldukça popüler olan bir custom FirmWare (cfw) yükledim: HX v11-7 Turkçe.
Bu cfw ile, "Araçlar" altında bulunan "HXpatcher" uygulamasıyla, "phone id"sini N97, X6, SE Vivaz, N8, C6-00 olarak tanımlamak mümkün oluyor.
Dün, Reis-i Eagles üstadın analtımına harfiyen uyarak NDrive_v9.3.14 kurmuştum ve öğlen vakti de 1 kez denemiştim.
Ancak 5-6 dakika geçtikten sonra GPS sinyali yakalayabilmişti (tlfun ayarlarında sadece "tümleşik GPS" seçili vaziyette)

BUGÜN ise NDrive V10.01.15'i denemek istediğimden, tlfun "Ayarlar->Uygulama Yöneticisi->Yüklü Uygulamalar"ına girip,
burada önce NDrive'ı sonra da PIPS installer'ı kaldırdım.

VE NDrive v10.01.15'in kuruluma geçtim. HXpatcher uygulamasında "phone id" olarak: Samsung (default) seçiliydi.
Tlfumda HX v11-7 Turkish cfw yüklediğim için, NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalaMAdım !!! Burada bir yanlışım var mı ACABA?

AYRICA ilk sayfada yer alan TUR_BS (Başar Soft) haritasını "NDrive" klasörü içindeki "Maps" klasörüne atıp, "NDrive" klasörünü de tlfun "hafıza kartı"na kopylayıp, yine "hafıza kartı"na kurdum. En son olarak da Pips_s60_1_6_ss_sis dosyasını, "tlfun (kendi) hafızası"na kurdum. Kurulum sorunsuz tamamlandı.

"Uygulamalar" altında Ndrive'ı çalıştırdım ve direk TÜRKÇE metinlerle karşılaştım.
ANCAK; açık ve yüksek bir alanda, pırıl-prıl güneşli bir gökyüzü altında EN AZ 5-6 dk beklememe rağmen "Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor" uyarısı yok olmadı, NDrive GPS sinyali alamadı. NDrive'dan çıkıp, HXpatcher'da "phone id" olarak "N97" seçtim ve tekrar NDrive'i çalıştırdım. Bu kez 5 dk sonra GPS sinyali aldı ve sinyal kuvvetini gösteren (bar) çubukların hepsi YEŞİL renkl oldu. Bir tepeye tırmanan patika gibi toprak YOL üzerinde olduğumdan, bulunduğum yeri "İsimsiz Sokak" olarak gösterdi. ANCAK bu YEŞİL renkli sinyal kuvvetini gösteren çubuklar, açık alanda ve açık havada yürüyor olmama rağmen kolayca MAVİ renge dönüyor (muhtemelen sinyali kaybediyor)

SİZCE; önceki sürüm NDrive'i kaldırırken ve bu v10.01.15'i kurarken yaptıklarımda YANLIŞ veya EKSİK olan bir şey var mı ???
 

BRAVEHEART11

Üye
Akşam iş çıkışı eve giderken NDrive'ı bir deneyeyim dedim. Önce NDrive'a ev adresimi tanımladım. Eve doğru yola koyuldum.
Yolda NDrive'ın GPS sinysli bulmasını bekledim. Öyle böyle değil, 17.5 km'lik yolun 10km'si bitti hala GPS'e bağlanamadı.
Aracı sağa çekip durdum. NDrive'dan çıktım. Tlfa yüklediğim cfw'nin "GPS verisi" menüsüne girip "Konum"u açtım. 2 dk içinde konum koordinatları göründü. Bu bölümden çıkıp tekrar NDrive'ı açtım ve tekrar yola koyuldum. NİHAYET 2,5 km sonra GPS sinyali yakaladı ve rotayı belirledi.
Bu arada ben eve ulaşmadan önceki son 2 dönemeçten ilkini yeni dönmüştüm ve son dönemeçe kadar önümde, ne sağa ne de sola sapmadan katetmem gereken düz 4,750 km'lik bir yol vardı. Bu yolda beni defalarca "U dönüşü" sağa ve sola döndürecek komutlar verdi, tam anlamıyla SAÇMALADI. ÇÜNKÜ eve en kısa + rahat + hızlı olarak, bulunduğum yol üzerinden, ne sağa ne de sola sapMAdan, dümdüz 4750 metre gidip, sonra sağa (evin bulunduğu sokağa) dönüp son 250 metreyi de bu sokakta katedip, evin tam önüne ulaşılabiliyor AMA ne hikmetse NDrive bu en kısa ve rahat yoldan (ki 4750 metresi işlek bir ana arter) götüreceğine, ısrarla bu rotadan saptırmaya çalıştı. ÇOK ŞAŞIRDIM BU DURUMA...
 

marseyas_07

Üye
ellerine sağlık hocam.güzel görünüyor.inş çalıstırabilirim biraz zorlu olacak gibi görünüyor sanki.bu imzalama işi telefon hacklanmıs isede gereklimi acaba ?
 

camlicali43

Üye

uzun80

Üye
arkadaslar ben sertifika isini soyle yaptim yukledim ndriver dosyasinin icindeki NDrive.sis.com un isimini
NDrive.sis yaptim ondan yukleme yaptim kurdum sorunsuzca

----------Eklendi @ 19:00:18 ---------- Yazıldı @ 18:03:30 ----------

almanca haritasini indirdim rar hatasi aldim acilmiyor saglam almanca linki olna varmi
 

abuzerefendi

Üye
Arkadaşlar bu Ndrive tamamen saçmalıyor. gideceğim yola beni gezdirerek götürüyor. ya haritası çok eski ya da yol konumlarını düzgün girmemişler. Telefonumda Garmin kurulu. Garmin ile kolayca kestirmelerden gidebildiğim 13 kmlik yolu Ndirive ile gezdirerek 18 km de götürüyor. Kesinlikkle ya haritası eski ya da kullandığı yollar sorunlu.
 
maktama

maktama

Üye
rota ayarınız hamgi ayarda? hızlı, kısa, .....?!!?! Hızlı olursa 30 km bile uzatıp sizi en hızlı yoldan götürmeye çalışabilir.
Ha, arkadaşta ankaradan istanbul'a gideken otobanda u dönüşü yaptırmaya çalıştığını da bilirim. Öyle bir dönüş olmasa da...:)))
 
hakan058

hakan058

Üye
teşekkürler. emeğine sağlık
 
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
5800 a yükleniyor mu
 

Benzer Konular



Üst Alt