v2.18-2010.12 sürümlü harita çıkmış, nereden bulabiliriz, şu an bendeki v2.18-2010.08
----------Eklendi @ 16:18:43 ---------- Yazıldı @ 16:16:14 ----------
gerçi Başarsoft mu Navteq mi emin değilim, başarsoft olması tercih sebebidir
üstad bende daha önce 9.3.15 sürümü vrdı ama bir gün açmaya çalıştım açılmadı ben de tamamen telefonumdan (5800XM) silip senin verdiğin sürümü anlattığın şekilde kurdum dün ve gayet güzel çalışıyordu ki gece teli kapatıp sabah açtığımda ndrive'nin gene çalışmadığını gördüm, kaldırıp tekrar kurdum ama yine çalışmadı (açılır gibi oluyor ama yüklenmeden atıyor menüye). Acaba problem ne olabilir? birkaç gündür oynadığım bir oyun var telefonda, telefonun tarihini ileri alıp tekrar oyundan çıkınça eski tarihe alıyorum, bunun neden olacağını pek zannetmiyorum ama yine de yazayım dedim. Yardımcı olursan çok sevinirim ndrive oldukça işime yarıyor çünkü..
Forumu araştırın biraz. Bilmem kaç defa sorulmuş bir soru. Bu konu başlığında da çokça cevaplandı.nadir usta bende n97mini var amam sertivika hatasi veriyor neden yardimci ola bilirseniz sevinirim simdiden tesekurler
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yuklerken güncelleştirme hatası diyor bunudamı sertifikalamak gerekiyor
birde türkiye haritası ile tükce sesi indiremiyorum telekominikasyon falanda filanda cıkıyor yardımcı olumusunuz lutfen
----------Eklendi @ 00:34:29 ---------- Yazıldı @ 00:08:25 ----------
birde türkçe olsa ahh