NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

arif.kysgllr

Üye
v2.18-2010.12 sürümlü harita çıkmış, nereden bulabiliriz, şu an bendeki v2.18-2010.08

----------Eklendi @ 16:18:43 ---------- Yazıldı @ 16:16:14 ----------

gerçi Başarsoft mu Navteq mi emin değilim, başarsoft olması tercih sebebidir

eskieleman

Üye
ya güzelce kurdum denilenlerin hepsini yaptım.fakat şuan türküye haritası görünmüyo..yani sadece beyaz görünüo.normal harita ama başka bişi yok.ölece beklio sadce.acaba haritayı görmüo olabilir mi? zaten açılışta da yüklü harita yok indirilsin mi die soruo..haritayı maps dosyasının içine de attım ama bişi yok.boş bi dünya haritası yani....acaba rica etsem bi önizleme falan koyulabilirmi uygulama hakkında ya da kurduktan sonra yapılması gereken işlemler adım adım anlatılabilir mi? yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

filehippo99

Üye
üstad bende daha önce 9.3.15 sürümü vrdı ama bir gün açmaya çalıştım açılmadı ben de tamamen telefonumdan (5800XM) silip senin verdiğin sürümü anlattığın şekilde kurdum dün ve gayet güzel çalışıyordu ki gece teli kapatıp sabah açtığımda ndrive'nin gene çalışmadığını gördüm, kaldırıp tekrar kurdum ama yine çalışmadı (açılır gibi oluyor ama yüklenmeden atıyor menüye). Acaba problem ne olabilir? birkaç gündür oynadığım bir oyun var telefonda, telefonun tarihini ileri alıp tekrar oyundan çıkınça eski tarihe alıyorum, bunun neden olacağını pek zannetmiyorum ama yine de yazayım dedim. Yardımcı olursan çok sevinirim ndrive oldukça işime yarıyor çünkü..

bicer79

Üye
v2.18-2010.12 sürümlü harita çıkmış, nereden bulabiliriz, şu an bendeki v2.18-2010.08

----------Eklendi @ 16:18:43 ---------- Yazıldı @ 16:16:14 ----------

gerçi Başarsoft mu Navteq mi emin değilim, başarsoft olması tercih sebebidir

ben onu indirdim çalıştırdım ama bence o daha kötü gibi geldi navteq haritası bu arada

HackerCelik

HackerCelik

Üye
2010.12 tarihli harita =>
ilk mesaja eklersen iyi olur arkadaşım sürekli güncel kalsın haritalar

filehippo99

Üye
üstad bende daha önce 9.3.15 sürümü vrdı ama bir gün açmaya çalıştım açılmadı ben de tamamen telefonumdan (5800XM) silip senin verdiğin sürümü anlattığın şekilde kurdum dün ve gayet güzel çalışıyordu ki gece teli kapatıp sabah açtığımda ndrive'nin gene çalışmadığını gördüm, kaldırıp tekrar kurdum ama yine çalışmadı (açılır gibi oluyor ama yüklenmeden atıyor menüye). Acaba problem ne olabilir? birkaç gündür oynadığım bir oyun var telefonda, telefonun tarihini ileri alıp tekrar oyundan çıkınça eski tarihe alıyorum, bunun neden olacağını pek zannetmiyorum ama yine de yazayım dedim. Yardımcı olursan çok sevinirim ndrive oldukça işime yarıyor çünkü..

cevap verebilecek, fikri olan kimse yok mu acaba?

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
teşekkürler hemşehrim

ByRdv

Üye
kotukoylunun sitesinden indirmiştim aynısı zaten herşey sorunsuz suanda tek bir problemi ses voice ye atmama rağmen ingilizce var sadece.. neden acaba?

latif38

Üye
nadir usta bende n97mini var amam sertivika hatasi veriyor neden yardimci ola bilirseniz sevinirim simdiden tesekurler

maktama

maktama

Üye
nadir usta bende n97mini var amam sertivika hatasi veriyor neden yardimci ola bilirseniz sevinirim simdiden tesekurler
Forumu araştırın biraz. Bilmem kaç defa sorulmuş bir soru. Bu konu başlığında da çokça cevaplandı.

latif38

Üye
nadir usta sifre acmiyor sorunmu var

mirzasinan

mirzasinan

Üye
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yuklerken güncelleştirme hatası diyor bunudamı sertifikalamak gerekiyor
birde türkiye haritası ile tükce sesi indiremiyorum telekominikasyon falanda filanda cıkıyor yardımcı olumusunuz lutfen

----------Eklendi @ 00:34:29 ---------- Yazıldı @ 00:08:25 ----------

birde türkçe olsa ahh

maktama

maktama

Üye
pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını yuklerken güncelleştirme hatası diyor bunudamı sertifikalamak gerekiyor
birde türkiye haritası ile tükce sesi indiremiyorum telekominikasyon falanda filanda cıkıyor yardımcı olumusunuz lutfen

----------Eklendi @ 00:34:29 ---------- Yazıldı @ 00:08:25 ----------

birde türkçe olsa ahh

program türkçe zaten. türkçe ses dosyasını yüklemeniz yeterli.(telekominikasyon olayını geçmek için dns değiştirmeniz yeterli olucaktır sanırım, araştırın )
pips için ise gerekli açıklama önceki mesajlarda yapılmış....

temin55

Üye
sağol

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
NADİR HOCAM millete cevap veriyorsun ama bana vermiyorsun unuttun mu bizi YAW:vur

xyagız

Üye
tesekkürler deneyelim

Miraç Nar

Miraç Nar

Üye
nadir abi :) sertifika hatası diyor ne yapmalıyım ?

maktama

maktama

Üye
azcıık forumu okumalısın...

ugacomtr

Üye
merhabalar. yarin ankaradan bartina gidecegim. benim icin ne kadar önemli anlatamam. garmin yüklemeye calistim fakat olmadı. detaylarla faln ilgilenmiyorum. nerede ne var faln. noktayi işaretledim bakalım oraya sag salim götürecek mi... n97 nin kendi gps programinda bartin yok... bir de o kadar ovuyorlar. konuyu acana emek sarfedene can-ı gönülden teşekkür ediyorum.. Saygılar- hayırlı forumlar.

HRMNKY

Üye
Arkadaşlar Symbian^3 versiyon telefonlarda ses çıkmıyor bunun çözümü var mı acaba?