NDrive v10.1.15 S60v3 S^1^3 Kırılmış Versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

radyoaktif

Üye
Paylaşım için teşekkürler yalnız hata aldım.

Ndrive_10.01.15_usig... isimli kurulum dosyasını hafıza kartına kurdum

ancak pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını hafıza kartına yada telefon hafızasına kurmak istediğimde "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor.

Neyse pips'i yüklemeden kurduğum ndrive programına giriyorum ve açılışta verdiği uyarı ise kurulum için internete bağlanmanız gerekir cinsinden şöyle bir uyarı veriyor "in order to install NDrive must connect to internet? Proceed?" Ee no diyince program kapanıyor, yes diyince wireless bulmaya çalışıyor hem wireless bulsa bile ne yapacak ki bağlanıp? Program için başlıkta kırılmış yazıyor? İlacı milacı yokmu bunun? Bu programın "NDrive v9.3.14" sürümünde bu kurulum ve yama bu kadar basit değildi ve anlatılıyordu yani burda ne kurulum ne anlatılmamış bile. Başta konuyu açan arkadaş olmak üzere yardımcı olacak kimse yokmu detaylı bir şekilde?

alebel

Üye
arkadaşlar hack li 58 00 a yükledim(aynen 1.sayfadaki anlatıldığı gibi)ne imza istiyor ne başka birşey.program türkçe,yönlendirme türkçe ve bayan sesi.tek kelimeyle mükemmel.bende hem garmin hemde ovi yüklüydü.ama sanki ndrive daha görsel gibi.Allah paylaşandan razı olsun.

guero

guero

Üye
Teşekkürler yeni kurdum harika çalışıyor görsel olarakda bu sürümü bayağı güzel yapmışlar tek kelimeyle harika diyebilirm

irfanhaki

Üye
Aynen öyle Hackli versiyon harika istediğini yükle ....

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Nadir hocam garmin gibi radar mobeseleri haber veren POİ leri varsa koyarmısın

aydoganx

Üye
Nadir hocam garmin gibi radar mobeseleri haber veren POİ leri varsa koyarmısın

Bende bu konuda biraz araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım.
Radar POI'lerini bir şekilde bulabilirsek çok güzel olur.

aymina

aymina

Üye
Paylaşım için teşekkürler yalnız hata aldım.

Ndrive_10.01.15_usig... isimli kurulum dosyasını hafıza kartına kurdum

ancak pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını hafıza kartına yada telefon hafızasına kurmak istediğimde "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor.

Neyse pips'i yüklemeden kurduğum ndrive programına giriyorum ve açılışta verdiği uyarı ise kurulum için internete bağlanmanız gerekir cinsinden şöyle bir uyarı veriyor "in order to install NDrive must connect to internet? Proceed?" Ee no diyince program kapanıyor, yes diyince wireless bulmaya çalışıyor hem wireless bulsa bile ne yapacak ki bağlanıp? Program için başlıkta kırılmış yazıyor? İlacı milacı yokmu bunun? Bu programın "NDrive v9.3.14" sürümünde bu kurulum ve yama bu kadar basit değildi ve anlatılıyordu yani burda ne kurulum ne anlatılmamış bile. Başta konuyu açan arkadaş olmak üzere yardımcı olacak kimse yokmu detaylı bir şekilde?
arkadaşın anlattığı konu benim başımada geldi imzalayıp kurduğum halde..

engin6666

Üye
n73 dedenen mişmi gps yok n73 lerde çalışma durumu nedir .?

homeros19

Üye
harita yada poilerde güncelleme var mı diye ara ara giriyorum. 3 aydır herhangi bir sorun yok yağmurlu havalarda biraz yolgidin motorunuz ısınana kadar biraz bekletebiliyor. tekrar elinize sağlık eksiksiz paylaşımınızdan ötürü

bicer79

Üye
bana bu gün ndrive 10 ile güncelleme var diye mail geldi sitesine baktım tam anlamadım bilgisi olan varmı

karizma2501

Üye
arkadaşlar kurdum çalışıyor ama haritayı maps klasörüne attımmı açılıyor geri atıyor. Mapstan haritayı sildimmi açılıyor haritasız olarak. Neden oluyor bilen varmı:vur

alee1234

Üye
arkadaşın anlattığı konu benim başımada geldi imzalayıp kurduğum halde..
<br />
<br />

bende de aynì sorun cìktì n8 kullanìyorum pips yuklenmiyor ne telefona ne de 16gb'lìk bölüme.. ama bende hafìza kartì yok hatanìn nedeni bu olabilirmi?

burakcancelik

burakcancelik

Üye
arkadaşlar programı indirdim kurdum çalışıyo... herşey iyi güzelde haritada gezinemiyorum...sağa dönüyo sola dönyo yaklaşıyo uzaklaşıyo ama haritada gezinemiyorum... telefonum e71... sanırım bu program sadece dokunmat,k ekranlar için... arkadaşın 5800 da süper çalışıyo ama benim e71 de haritada gezinemiyorum bilgileri okuyamıyorum... e71 için bunun bi çözümü varmıdır???

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar programı indirdim kurdum çalışıyo... herşey iyi güzelde haritada gezinemiyorum...sağa dönüyo sola dönyo yaklaşıyo uzaklaşıyo ama haritada gezinemiyorum... telefonum e71... sanırım bu program sadece dokunmat,k ekranlar için... arkadaşın 5800 da süper çalışıyo ama benim e71 de haritada gezinemiyorum bilgileri okuyamıyorum... e71 için bunun bi çözümü varmıdır???
Space tuşuna bas E71'de, ortalıkta olan kırmızı bir nokta var, o yeşile dönücek, şimdi yön tuşlarıyla haritada gezinebilirsiniz.

----------Eklendi @ 12:26:26 ---------- Yazıldı @ 12:24:14 ----------

<br />
<br />

bende de aynì sorun cìktì n8 kullanìyorum pips yuklenmiyor ne telefona ne de 16gb'lìk bölüme.. ama bende hafìza kartì yok hatanìn nedeni bu olabilirmi?
S^3 işletim sistemi ile Ndrive arasındaki bir uyumsuzluk. Pips yüklenemiyor, hacklesenizde, sertifikalasanız da bildiğim kadarıyla... Şu 1 buçuk ayda yeni gelişmeler olduysa bilemiyorum, biraz uzak kaldım forumdan iş dolayısıyla.

asim_83

Üye
ellerinize kollarınıza sağlık şimdi kuruyorum...

esen_ugurr

Üye
nokia 5800 a yukledım kurdum fakat internet bağlantısı istio ben bu ücretsiz gps sanıyordum internet paketi olmasımı lazım install için ?? yardım ederseniz sevinriim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim menüye gir uygulamalarda yer var oraya girip konumlama yöntemlerinden sadece yerleşik/tümleşik gps seçili olsun internete girmez.

esen_ugurr

Üye
kardeşim menüye gir uygulamalarda yer var oraya girip konumlama yöntemlerinden sadece yerleşik/tümleşik gps seçili olsun internete girmez.

zaten öle programın ilk açılışta istio install yes no fln dioo

----------Eklendi @ 13:54:04 ---------- Yazıldı @ 13:53:45 ----------

no diyincede atıo prg ramdan

eskieleman

Üye
hafıza kartında kaç mb yer kapılıo öğrenebilrimyim.???şimdiden tşkler.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
süpermiş kardeşim eline sağlık allah razı olsun uğraşmışsın baya :D