N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

hasanhasan123

Üye
bilader eline emegine saglık ben bole bi hackleme gormedim :D:D ve bukadar kolay olamıcagını dusunerekten 1 saat harcadım :D 3 4 dakikalık bi iş valla :D n95 e yukledm ve direk calıstı arkadaslar..

ottoman_42

Üye
kardeşim hakikaten eline ve emegine saglık

sampoaoc

sampoaoc

Üye
Ya dostlar yardımlarınızı bekliyorum. cer.s603rd.cn sitesinden sertifika ve dosyasını aldım. Hellox programını sertifikalamak istediğimde ise hata veriyor. Bir türlü sözkonusu programı ya da diğer unsigned bir programı sertifikalayamadım. Neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Lütfen yardım...

notend

Üye
Saolasın kardeşim gerçekden de sorunsuz işe yarıyor
Yanlız anlatımında tek eksik helox programını çalıtırmak gerektiği
benim için mesele değilde anlamayan arkadaşımız olabilir

ybh901

ybh901

Üye
wooow mükemmel bir şey hiç kafa yormadan yapıyorsun her şeyi kendi yapıyor Thanks ...

kazeTR

Üye
Yaw bu sertifica olayı deli edicek beni :( bekle bekle gecmio zaman :)

crime17

Üye
sen cok yaşa

eren6523

eren6523

Üye
Her Programı Normal Sertifika ile Kuramazsınız , Sistem Dosyalarına Gereksinim Duyan

Programlar Vardır Ki Bunlar da HACK İster :oke:

Bundan önceki telefonum N73 tü ve sertifikam vardı.Her türlü programı yükleyebiliyordum.

Demekki onun üstüne bu tarz programlar çıkmış yada ben geç duydum :oke:

latenightwaken

Üye
Eline, emeğine sağlık kardeşim. Bu kadar kolaymış o kadar uğraştığım şey. N82 v31 de çalıştı. Yalnız burada verilen unsigned olanı opda sertifikası ile sertifikalandıramadım. Yabancı bir siteden signed olanını bulup onu sertifikalandırdım. İlk yüklemede takıldı. Yeniden başlattım halloldu. Modo ve rompatcher diye iki uygulama bıraktı kaldırmadım. Modo sistem klasörlerine ulaşmamı sağlıyor, rompatcherı ile karspersky antivirüsü patchlerken kullandım. Emeği olan herkese teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Ya dostlar yardımlarınızı bekliyorum. cer.s603rd.cn sitesinden sertifika ve dosyasını aldım. Hellox programını sertifikalamak istediğimde ise hata veriyor. Bir türlü sözkonusu programı ya da diğer unsigned bir programı sertifikalayamadım. Neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Lütfen yardım...

benim gibi signed olanını arat google'dan. Ben öle yaptım.

berkay1981_70

Üye
PM,,,,,,,,,,
selamlar arkadaşlar N95 v31.0.017 versiyonu yükledim sertifika sorunu oluyor sürekli, bazı proğrmları yükleyemedim. x porle , s360 , secman,modo yükledim ama hello OX ve diğer proğramları kabul etmiyor.(Bilgisayarımda olayan proğram yok BindaSing i de yükledim)..bi de sitesinden sertifika bekliyorum sonra nasıl bir yol izleyeceğim yadım ederseniz çok sevinirim saygılar. OLMUYOR ARKADAŞLAR YAPAMIYORUM.....

--------------- Ekleme ---------------

Pm..... ben hiç bir şey yapaadım .......... N95-1 V.31.0.017 şu sertifikalandırma layını da anlamadım.. nasıl sertifikalandıracaz kendi sertifikamla?*

efecannn

Üye

Ben Sitedende Serfikalandırdm Programdanda Fakat Telefona Attımda proqramı olmuyo :S
Yeni Güncelledim V.31.0.017 sürmüne

Bu Hatayı Alıyorum Yine : sertifika hatası uygulama sağlayıcıysıyla görüşün

Butun Ayarları Kontrol Ettim Yinede Oluyor
Yardım Edebilrseniz Sevinirim:vur

unyeligurbetci5

Üye
slm arkadaslar ben sertifika sorununu cözdüm ama telefona programa koydum ama acamiyorum...gerekli uygulama erisimini izin verilmedi diyor...cogu programda bu yaziyor...telim n95 cogu kiside olmus ama bende olmuyor...lütfen bi el attinda sunu hackliyelim:)))

efecannn

Üye
slm arkadaslar ben sertifika sorununu cözdüm ama telefona programa koydum ama acamiyorum...gerekli uygulama erisimini izin verilmedi diyor...cogu programda bu yaziyor...telim n95 cogu kiside olmus ama bende olmuyor...lütfen bi el attinda sunu hackliyelim:)))
Nasıl Halletin Kardeşim:D Sn Bise Yardm Et Bisde Sana Edeilm

feyyazevci

feyyazevci

Üye
arkadaşlar işe yarıyor 6120c denedim teşekkürler..:oke:

efecannn

Üye

Kardeşim Aynı Hatayo Bende Aldım Araştırıyorm:hmmm

jipien

jipien

Üye
Teşekkürler Arkadaşım saol clıiıyor 31 0 017 de

liloh

Üye
tesekürler n96 oldu

efecannn

Üye
Bende Niye Olmuyor

Condemden

Üye
sertifika nedeni ile helloox'u yükleyemiyordum imobile'dan sertifika aldım ve problemsiz bir şekilde yükledim mükemmel çalışıyor :D

teşekkür ederim

Üst Alt