N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

coolisrafil

Üye
çok saolasın kardeşş şükür çözdük şu sorunu emeğine sağlık
telim n95 8gb v31.0.015
denendi

NR6630

NR6630

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bununla uğraşıyordum internette gezmediğim site denemediğim hack yöntemi kalmadı taki HelloOX 1.03 ü kullanana kadar.
Daha önce forumda verilmiş fakat ayrıntılı anlatılmamış.

Araştırmalarımda bütün OS 9.1 ve 9.2 aygıtlarda olduğu söyleniyor ama ben denemedim N95 te denedim ve oldu.

N-gage oyunları ve programlar sorunsuzca yüklendi

Nokia nın en son sürümünü ( V.31.0.017 ) de hacklendi en sonunda.

Şimdi gelelim nasıl yapılacağına.

1-) Öncelikle bir kereliğine sertifika almanız gerekiyo ki şurda
anlatılmış bidaha anlatmıycam eğer yapamayan olursa PM atsın yardım ederim.

2-) Daha sonra eğer önceden telefonunuza hack yapmak için kullandığınız program vs. varsa hepsini kaldırın yoksa yüklemede problem çıkarabiliyor.

3-) Şimdi indirip kendi sertifikanız ile sertifikalandırın ve telefonunuza kurun.Ben N95 kullanıyorum ve yaklaşık 2-3 dakika sürdü. Eğer donarsa yeniden çalıştırın devam edecektir.

4-)bütün işlemler tamam olduktan sonra modo yüklensin mi gibi bişey soracak evet diyin.O da bikaç sainiye sonra bitecek ve yükleme kapanacak.

5-)Şimdi HelloOX i kaldırın ve telefonu kapatıp yeniden açın.

Sonuç:
*N-gage oyunları yüklenebiliyor
*Programlar sertifikasız yüklenebiliyor
*İnstallserver.exe hack edildi.

Alıntı yapmak serbesttir fakat emeğe saygı.

waay be dayı valla süpersin ha bende n95 8gb hack yapacağım şimdi:ehe:ehe:yuru:yuru

deats

Üye
applying patches kısmında bekliyorum ama bişe olmuyor nekadar beklicez bilen varmı ilerlemedi bi türlü orası

carixma

Üye
N 85 V 20.175 06.04.09 bu yöntemle hacklendi.. TEŞEKKÜRLER..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet 6220 c telefonun sys klasörü acılıyor.ancak installserver.exe dosyası içinde yok ve unsigned uygulamalar sertifikasız yüklenemiyor.Sertifikalandırınca problem yok

sezgisozber

Üye
Şu bir kere mahsus sertifika alma varya onun başka alternatifi yokmu alamadım ben ne yapıcam ?

Kerem PEHLİVAN

Üye
Selamlar;

Arkadaşlar site e-mail istiyor ve girilen maili kabul etmiyor ne yapmalıyız?

emredel

emredel

Üye
Arkadaşlar bu güzel çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, ancak şu çin sitesinden sertifika almak için yapılması gereken prosedürleri izlerken imei ve ve cep tel den bahsediyor imei kısmı geliyor ancak ceptel kısmı gelmiyor onun yerine e mail bölümü var oradada hotmail, gmail kabul etmiyor acaba yanlış linkemi tıklıyorum yardı eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Lacoste

Lacoste

Üye
Harikasın!

sdseytan

Üye
inanmicaksınız ama anında aldım sertifikayı

riyadist

Üye
allah razı olsun n95 8 gb son sürüm çalıştı

faes79

Üye
arkadaşlar hello programı bayagı bir işlem yaptıktan sonra applying pathces diye bir sey cıkıyor daha da birsey olduğu yok

edit: tamam işte bu kadar .... iptal yapıp bir daha deneyince hiç bu sorun kalmadı .. setifika hatası veren bir uygulamayı birde bundan sonra denedim hiç sorunsuz yüklendi ... arkadasım cok sağolasın kaç gündür uğraıyordum tesekkürler maxicep ...

seritifka almak işini de su linkten ogrendim alamayan arkadaslar varsa denesinler
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-cer-almak-resimli-anlatim-205902.html

breaka

breaka

Üye
birader çok tesekkr edrm ya bnde e 63 umu hackledım sonndaa. bır suru forum gezdm bunn gbı basıt yöntemını grmedım ya

procaptain

Üye
n95 8 gb de denedim ve kesinlikle çalışıyor
tebrik eder teşekkür ederim :D

black_kidd

Üye
kardeş eline emeğine teşekkür ederim gerçekten çok kısa ve mükemmel bir çözüm sağol

erdemliyim

Üye
Merhaba super arkadaslar,
Bende N95 var ve birkaç gündür uğraşıyorum hiçbir programı yüklemeyi başaramadım. Herbir denememde sertifika sorunu yaşıyorum. Daha sonra okurken sistemi haclemem gerektiğini anladım ama onun için yüklemeye çalıştığım dosyalar aynı sertifika sorununu veriyor. Ya bana resimli bir yol gösterin veya istanbul taraflarındaysanız sizi ziyarete geleyim de benim şu telefonu hackleyelim, yoksa kafayı sıyıracağım.
Foruma değil adıma mesaj atarsanız sevinirim her foruma aynı yardım dileğimi yazıyorum. Bana en kısa sürede yardımcı olacak arkadaşa yemek ısmarlarım.)
erdemliyim

Mesbul

Mesbul

Üye
Bende denedim. Ama programı kurduktan ve sildikten sonra yapmanız gerekenler daha var. En azından bende öyleydi. Modo dan instalserver.exe dosyasını SYS bin içine atın. Program kendisi otomatik olarak atmıyor..

Paylaşan banlanmış arakdaşa teşekkürler

mersin_team

mersin_team

Üye
bende olmuyor ya sertifika süresi dolmuş diyor 1.03 ü denedim 1.04 ü denedim olmadı :S telefonum N 85 yardım edebilen bana :S

Üst Alt