N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

rapstarilyas

rapstarilyas

Üye
Bu yöntemi N95 8GB v31.0.015 deniyen varmı.

Kosmom

Kosmom

Üye
Emeyine saygi duyarim kardes,ellerin dert gormesin,fakat benim tel. E51 v.40.0 yakinda kendim yukledim ve olmuyor . Nedenini bilen varsa , lutfen yardim . TESEKURLER

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
kardeşim ellerine sağlık
opda da bayağı uğraştım ama sonunda yaptım
nokia n82 de sorunsuz çalışıyor.
Allah seni rahmetinden esirgemesin.
Allah razı olsun.
bi türlü yükleyemediğim ngage oyunlarını şimdi yüklüyorum
Çok teşekkürler

macellan1000

Üye
helal kardesim sana...saolasin

--------------- Ekleme ---------------

20 dakikada sertifika aldim ,,,acemi sansi ama calisiyo saol

emrezen

emrezen

Üye
Selamlar,konuyu açan arkadasın eline sağlık.OPDA dan sertifika alıp programı kurdum modo yüklendi dedi sonra HelloOX i sildim.Umarım becerebilmişimdir.Uyg.yöneticisinden baktığımda Modo yüklendi yazıyor,Uygulamalarda ROMPatcher diye bir uygulama oluştu.Menü kısmında Leftup diye bir klasör oluştu,şimdi HelloOX i sildiğimiz gibi bunlarıda silmemiz gerekiyormu? mesela bir program yüklemek istedim HandyShell program kuruldu acıldığında 14 günlük deneme sürümü dedi aynı prog.E90 telefonumda kurduğumda sürüm olarak kurulmuştu.Şimdiki telefonum N95.Ardından Msn yükledim,hacklemeden önce kurup çalıştırmak istediğimde açılmıyordu bu sefer problemsiz açıldı ve bağlandı.Fakat Handyshell kurulmamasının sebebi ne olabilir ve ben bu hack işini yapabildimmi ? yukarda yazdıklarımıda silecekmiyim? teşekkür ederim iyi forumlar.

MaviEjder796

Üye
hey allahım ya hallox i kuramıyorum, sertifika hatası uygulama yöneticisi ile görüşün falan diyor ya bi kuramadım almadıgım tarih kalmadi. hala hata verıo :S

2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 hepsını denedım hala hata alıyorum ya kıramadım gitti :D

mesey

Üye
arkadaşlar ben n95 2 gb kullanıyorum ama portu otomatik bulmuyor ben 20 ye kadar denedim hala olmadı lütfen yardım edin

Marka : Nokia
Model : N95
Sürüm : V 31.0.017
16-12-08
RM-159
Nokia N95 (02.01)

KELEBEK60

Üye
Ben bu hack işlemini yapamadım siteye girdim imei yazdım sertifika alamadım bana kim yardım eder. n95 31.0.017

gecekusumu

Üye
arkadaşlar valla sertifikayı 2 saatte verdiler..ve mükemmel oldu herşeyi yüklüyorum çok teşekkürler

ilker_75

Üye
ben sertifikamı aldım fakat proğram nasıl sertifikalandırılıyor hala anlamış değilim yardım edermisin. teşkkürler

telefonumu versem bana yardımcı olurmusun hack konusunda

05332119631

teşekkür ederim arkadaşım eline sağlık N95 imi hackledim...

mstf1234

Üye
hata veriyo

esmer_max

Üye
:nono:Arkadaşım kusura bakma ama bişey anlamadım.verdiğin dosyayı indiriyorum fakat sertifika hatası veriyor.bunun öncesinde başka bişeymi yapmam lazım.2 senedir internetteyim.ilk kez foruma yazı yazıyorum bu arada,şimdiden yard.için tşk ederm.:hmmm

eeritir

Üye
sertifika almak sadece yarım saat sürdü çok basitmiş :)

lülüü

Üye
:oke:sistem harika n78 1 ay uğraştım olmadı ama bu arkadaşımızın anlattığı yöntemle halloldu teşekkür ederim ustam emeğine sağlık:oke::oke:

dostbaranx

Üye
teşekkürler gerçekden en basit hackleme yöntemi buymuş.

walfon34

Üye
kardeş dediklerinin hepsini kurallarına göre yaptım ama modo yüklensin gibi bir şey sormadı ve hala sertifika hatası veriyor

bende olmadı modo yüklensin demedi ve hala sertifika hatası veriyor

Teşekkürler umarım işe yarıyordur ki muhtemelen yarıyor :)

Emeğin için teşekkürler

+Üst Konu
çalıştırsak işe yarıyacak

osman özer

Üye
İyide, n96'da aynı şekilde hacklenirmi?

yavhehe

Üye
Arkadaşım çok çok çok çooooook sağol kaç gün uğraştım yapamamıştım opda dan sertifika 2 gün sonra geldi az önce denedim mükemmel yöntem çalışıyor ellerine sağlık ve helal olsun bir çok yerde gereksiz yöntemlerle forum kirliliği yaratanlar baksında örnek alsın. Çalışmalarının devamını bekliyoruz. ++++rep

sari yegen

Üye
emegine saglik

Üst Alt