Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi
Sponsorlu Bağlantılar
smart_emre1
Üye
dostum sagol allah razı olsun
n82 son sürüm hack oldu.
gvz123
Üye
RKdŞLr benim telefonu kapatıp tekrar açmak istedim telefon dondu bataryayı çıkartmayı düşündüm ama onada cesaret edemiyorum sizdede aynı olay oldumu?
salow
Üye
kardeş ben şunu rica edicem:1. teli hackleme ve sert alma sebep ne 2 aldıgım serti napıcam ve telin hacklendiğini nasıl anlarım son olarak bana bu işin mantığını anlatırsanız sevinirim..şindiden tşk ederim.saygılar
1212212121
Üye
hackledin mi bütün yeni cıkan programlar falan calısıyomu
kardeş benim v.12.0.013 genede hackledimmi olur dime
Samsunspor
Emekli Yönetici
hem de çok kolay olur..
anl_tr adlı arkadaşımızın N95 hack konusu da var, bu konu da var.. Yalnız anl_tr nin konusunu bul, ordan Opda Dan sertifika almana gerek yok çünkü bu konu son sürümler için
1212212121
Üye
kardeş ben denedim sertifikada yaptım gerekli uygulama erişimine izin verilmedi dedi yüklemedi bi yardımcı olursan sevinirim
Samsunspor
Emekli Yönetici
Dostum o uyarıyı aldığına göre yapamamışsın, söyledğm konudan yap,al yanına çayını colanı bir de sigara yak adım adım ilerle bak bu sefer o uyarıyı almazsın, suan cepten bağlıyım siteye yapamazsan msnden yardım ederm ama inan yaparsın sadece hangi dosya n95 e uygun ona dikkat et oke ?
1212212121
Üye
abi sen o zaman msn adresini ver ordan konuşalım yardım edersin
Nokia 5320 v4.13 de denedim sertifikam vardı zaten uygulamayı yükledim ve adımları sorunsuz uyguladım ve sonunda programı kaldırdım ve cihazı yeniden başlattım..Ama yine aynı..Sertifikasız uygulama yükleyemiyorum...Sonuç 5320 yine hacklenemedi!
Ama n95 olan arkadaşlar için güzel paylaşım teşekkürler...
espressoman
Üye
yardım...
arkadşlar ben n95 telefonumun versiyonunu 30.0.016 dan 31.0.017 ye yükselttim yalnız internete bağlanma problemi var ..yardım lütfen...
nazif41
Üye
kaeizma_506 kardeşim allah razı olsun E65 inde hacklenemeyen 4.0633.74.00 versiyununda denedim süper
daha iyi işler bekliyoruz diyicem ama bundan iyisi şamda kayısı
ilyasazdamur
Üye
evet n95 te oldu teşekkürler n95 normal olan benimkisi versiyonda en son versiyondur
boraa0034
Üye
arkdaslar n 95 telefon aldım v 20.0.0.15 sanırım versıyonu hackelemek tam olarak ne oluyo algılayamadım bılgı verıcek arkdas olursa teskuur ederm..
Samsunspor
Emekli Yönetici
Telefonuna uyumlu olan istediğin programları sorunsuzca yükleyebilmen anlamına geliyor
Yalnız sakın güncelleme yapma , yani versiyon yükseltme aksi taktirde program yüklerken sorun yaşarsın !