N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Mesbul

Mesbul

Üye
bende olmuyor ya sertifika süresi dolmuş diyor 1.03 ü denedim 1.04 ü denedim olmadı :S telefonum N 85 yardım edebilen bana :S

Arkadaşım.. opda' dan iindirdiğin seritfika ile imzalamadınmı?

dalyansia

dalyansia

Üye
kardeşim saol ama ben opda dan sertifikayı aldım programı imzalıyorum fakat yine sertifika hatası veriyo sorun nedir sence :(

Mesbul

Mesbul

Üye
Telefonu formatla bence hacklemeden önce. Veya başka bir siteden sertifika iste.
Buda bir çin sitesi. :

Burdanda isteyebilirsin sertifikayı.(Not: imei nosunu dikkatlice gir. Yanlış girmiş olabilirsin...)

dalyansia

dalyansia

Üye
allah razıolsun kardeşim %100 işe yarıyor arkadaşlar hemde çok basit N958gb v30.0.015 de oluyor

mersin_team

mersin_team

Üye
opda da eklememişler kaç günde ekliyorlar acaba

Mesbul

Mesbul

Üye
yokarıda verdiğim çin sitesinde daha çabuk geldi bana Sertifika:..

selimcan98

selimcan98

Üye
Nokia E66 - 210.21.007 Yazılım. Hack lendi. Çalışıyor...
Nokia.Maps unsigned denedim.
Teşekkürler....

(Not: HelloOX2 donma yaptı, düzelmedi. Verdiğiniz HelloOX 1.03 çalıştı)

ultrasivas

Üye
kardes n79 da olurmu yanluş bilmiyosam isletim sistemi farklı os 9.2 diye biliom n79 u ama n 95 os 9.1

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
n79 da işe yaramıyor helloox saniyede yükleniyor ve modo yüklensinmi diye bir şey sormuyor.

chilekeshanil

Üye
modo olayı çıkmıyor bende. ve programı kurduktan sonra sildiğimde tekrar sertifika hatası veriyor. n73 kullanıyorum

servetgdr

Üye
selam ben sertifikayı alamadım gitti

soross

Üye
çok teşekkürler işe yaradı valla

tarande

Üye
Bu sistemle hacklenemeyen E51 telefonunu dahi hacklenmektedir sadece yapmanız gereken opda net sitesinden cer ve sertifika işlemleri için biraz beklemek benimki 2 günde geldi daha sonrasında proğram herşeyi kendisi yapıyor emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER.

ottoman_42

Üye
yapamadım alamadım diyen yalan söyler 10 yaşındaki yegenim bile yaptı yorum yok

hasanh

Üye
yapıyoruz bakalım inşallah birşey olmaz daha önce başka birşeyle denemiştim daha sonra hiç birşey yükleyememiştim

eren6523

eren6523

Üye
iyide sertifika olduktan sonra hacklemeye ne gerek var.programları sertifikala at tele bu kadar basit

teknoumut

Üye
eyvallah kardes saol n95 8gb calısıyor...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyide sertifika olduktan sonra hacklemeye ne gerek var.programları sertifikala at tele bu kadar basit

Her Programı Normal Sertifika ile Kuramazsınız , Sistem Dosyalarına Gereksinim Duyan

Programlar Vardır Ki Bunlar da HACK İster :oke:

jipien

jipien

Üye
Teşekkürler emegine saglık N95 de deniycem

tilsim38

tilsim38

Üye
tesekkür kardesim

Üst Alt