Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi
kardes n79 da olurmu yanluş bilmiyosam isletim sistemi farklı os 9.2 diye biliom n79 u ama n 95 os 9.1
mhmtozturk
Üye
n79 da işe yaramıyor helloox saniyede yükleniyor ve modo yüklensinmi diye bir şey sormuyor.
chilekeshanil
Üye
modo olayı çıkmıyor bende. ve programı kurduktan sonra sildiğimde tekrar sertifika hatası veriyor. n73 kullanıyorum
servetgdr
Üye
selam ben sertifikayı alamadım gitti
soross
Üye
çok teşekkürler işe yaradı valla
tarande
Üye
Bu sistemle hacklenemeyen E51 telefonunu dahi hacklenmektedir sadece yapmanız gereken opda net sitesinden cer ve sertifika işlemleri için biraz beklemek benimki 2 günde geldi daha sonrasında proğram herşeyi kendisi yapıyor emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER.
ottoman_42
Üye
yapamadım alamadım diyen yalan söyler 10 yaşındaki yegenim bile yaptı yorum yok
hasanh
Üye
yapıyoruz bakalım inşallah birşey olmaz daha önce başka birşeyle denemiştim daha sonra hiç birşey yükleyememiştim
eren6523
Üye
iyide sertifika olduktan sonra hacklemeye ne gerek var.programları sertifikala at tele bu kadar basit