N95-1 V.31.0.017 hack edemeyeler baksın! hiç bi versiyon bu kadar basit hacklenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
sertifika burdan alinir.

karakule100

karakule100

Üye
Teşekkürler

javadunya

Üye
5800 işe yarıyormu

alik92

Üye
benım telefon n86 8mp n gagede pacht kurmuyor korumalı dıyor yardımcı olabılırmısınız...

alperunal83

alperunal83

Üye
Sertifikalayıp aç ama teli hackledin mi?

hybra09

Üye
(H) emeğe sonsuz saygı kardesım olum lan kral adamsın sen varya :ÇD

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben şunu rica edicem:1. teli hackleme ve sert alma sebep ne 2 aldıgım serti napıcam ve telin hacklendiğini nasıl anlarım son olarak bana bu işin mantığını anlatırsanız sevinirim..şindiden tşk ederim.saygılar

dostum teli hacklemek olayı su oluyor telıne yenı programlar yuklemek oyunlar oynamak ıcın gelıstırme eglence amaclı bır sey hacklemezsen olmaz sertıfıkayıda buradan ındırdıgın helloxe gomceksın kardesım he nasıl olcak dersen bak krallar gıbı anlatmıs kardesımız http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...alantin3-farki-ile-24-349138.html#post2995234 :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

modo yuklensınmı demıyor hack ıse yaramıyor sertıfıkaladım kurdum ama bır sey degısmedı ?

bakın arkadaslar bır cogunuz aynı sorunu yasıyor ugrastım ama buldum modo dırek yuklensınmı demıyor hafıza kartının ıcınde klasorlerı gezın orada duruyor :ÇD kurun :d sonra olucak porgramı kaldırınca :D
yenıden baslatmayada gerek kalmada n:D

sıze su kadar dıyım su an n-gage 1.20 buıld pach kuruyorum dusunun artık :D yamasız oyun oynucam bu hack tam hack :D

üst konu yapılsın derım ...;)

etxra

Üye
hocam modo'yu buldum ancak sertifika hatası veriyor birde modo .sisx bir yardım edersem sevinirim

crazydanger123

Üye
saol

----------Eklendi @ 23:12:27 ---------- Yazıldı @ 22:59:28 ----------

bana bu modo yüklensinmi diye birşey sormadı nolck ??

----------Eklendi @ 23:13:30 ---------- Yazıldı @ 23:12:27 ----------

ya bende şu modo yüklensin diye sormadı nolck ??

----------Eklendi @ 23:14:15 ---------- Yazıldı @ 23:13:30 ----------

bende modo yüklensin diye birşey sormadı nolcak??

caglet

caglet

Üye
Teşekkürler

crazydanger123

Üye
..bhjıhhoho

tektonik1907

tektonik1907

Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim

orhan_acer

Üye
var

Üst Alt