N95 ve s60v3-v5 serisi için EN İYİ ve EN SORUNSUZ HACK YÖNTEMİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
N95 ve s60v3-v5 serisi için EN İYİ ve EN SORUNSUZ HACK YÖNTEMİ
Arkadaşlar Nokia n95 en son yazılım v35.0.2 çıktığından beri sertifika sorunu konusunda bir hayli sıkıntı var,forumlarda konu çok bununla ilgili ama çok zahmetli yöntemler sunulmuş.Şimdi size By Kafkas farkıyla en kolay ve en etkili yöntemi sunmak istiyorum
Aşşağıda linkini verdiğim rar dosyasını indirip açın.içinde n95 sertifika hack,hellox2 ve remove menu icon programları ile menü modifiye klasörü bulunmaktadır.N95 hack adlı programı yazdığı için Ali arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.
öncelikle kendiliğinden sertifikalı olan N95 hack programını,sertifika sorunu yaşadığınız telefona yükleyin.program tüm s60v3 ve bazı s60v5 serisi içindir sadece n95 yazdığına bakmayın.ben n95 te denedim oyüzden öyle yazar :)
programı yükledikten sonra noktali ismiyle uygulamalar klasöründe yerini alır.programı çalıştırın ve size sunduğu listeden teliniz hangi symbian versyonuysa onu seçin (s60 v3.0 - 3.1 - 3.2) örneğin N95 v3.2 dir googleden öğrenebilirsiniz.
daha sonra kendisi otomatik olarak installserver dosyasını sys bin klasörüne atacaktır ve hack işlemi tamamlanacaktır.sonrasında telefonu yeniden başlatın.artık bütün uygulamalrı voyun ve temaları sorunsuz yükleyebilirsiniz.hack işlemi tamam fakat sırada sistem klasörlerine erişim var.
şimdi Hellox2 programını yüklüyoruz,içine entegre olarak rompatcher de kuruluyor,ne sorarsa evet deyip yükleyin.rompatcher uygulamasını çalıştırıp seçeneklerden sırasıyla all patch ve auto enableyi seçip sys ve private klasörlere erişimi artık açtık.şimdi hack işlemi tam anlamıyla sağlandı :)
gerisi ekstra güzellik ;)
n95 te menü ikonunu kaldırmak ve ikonları büyültmek isteyen olursa,remove menu icon programını yükleyebilir (yükleme sonrası telefonu kapatıp açmalısınız).hem menü iconun kaldırmak hemde n95 te menüde gözükmeyen tema ikonunu menüye getirmek isterseniz,remove menu iconu yüklemeden,herhangi bir dosya yöneticisi yardımıyla (x-plore_fxplore gibi) Menuye Tema kısayolu ve menu ikonu kaldırma klasörü içindeki dosyayı ordaki uygulamanotuna uyarak private klasöründeki ilgili yere taşıyınca olay bitiyor.teli kapatıp açıyosunuz ve hem menu iconu kaldırmış,hem de tema iconunu menüye getirmiş oluyorsunuz.bu da işin ekstrası :)) yöntem çok kolay ama biraz uzun anlattım ki kolay anlaşılsın diye.Upload ve anlatım tamamen bana aittir.faydalanmanız dileğiyle...

(NOT: N95 için v35 i güncellemenizi kesinlikle tavsiye ederim. performans ve geliştirmeler mükemmel... ee nasıl olsa sertifka sorunu halloldu ;) )
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asi çocuk01, talatbozgözz, meryem038 ve 5 diğerleri


Symbianist

Symbianist

Üye
hayır anlamadım ki upload sitelerine dosya yükleme imkanım yok sydrive me yükledim ortk paylaşım herkese açık indirsin ne var bunda? siteye doğrudan yükleme nasıl yapılır onu da bilmiyorum .skydrive de bi sorun varsa söyleyin düzelteyim üslup bozmaya gerek yok.bende oturumum kapalıyken bile link düzgün gözüküyor tıklıyosun indiriyosun ???

siteye upload için yetki alman gerekir. tabiki de skydrive a da yükleyebilirsin ama sorun olabiliyor indirmelerde. deneyebilirsin cepten de yükleme yapılıyor ve linkler de uzun süreli ve kalıcı.
 
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
link güncellendi...
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
link eklenti haline getirildi gereksiz mesajlar silindi konu doğru yere taşındı iyi forumlar
 

mustafaaslan

Üye
çok tşk aylardır hack proplemi yaşıyordum sonunda çözüldü
 
dilbirin

dilbirin

Üye
çok sağol kardeş sonunda hacklendi ALLAH(c.c.) razı olsun.
 

deren0101

Üye
allah milyonlarca kere razı olsun kardeşim :D ÇOK TEŞEKKÜRLER
 
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar
 

asusanakart

Üye
maşşallah artık hiç dosya yükleyemiyom,dosya bozuk diyor. töbe yarabbi töbe yaa

----------Eklendi @ 21:54:08 ---------- Yazıldı @ 21:45:01 ----------

please re-update yor phone with phoenix an try again?
 
mstf_l

mstf_l

Üye
telefona format at
 

asusanakart

Üye
hack i paylaşan arkadaşa çok teşekkürler walla yaptım oldu.sertifikalı veya sertifikasız programları sorunsuz bir şekilde yükleyebiliyorum.kardeşim zekan dert görmesin sağol :)
 

19911991

Üye
ya arkadaş ben bunu bile yükleyemedim
sertifika hatası diyor
 

gausts

Üye
n93 e yüklenmiyor
 
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
dosya bozuk hatası alan arkadaşım,os9 3.0 3.1 3.2 seçeneklerinden yanlış seçim yapmışsındır,doğrusunu araştır tel modeline göre sonra uygula,tabi bu yanlışı yapınca haliyle format atman gerekir. *#7780#
 

asusanakart

Üye
yakamoz97 kardeşim bu hacq'ı sen mi yaptın? BİRDE BEN N95 E KURDUM ŞU ANDA her türlü format atsam hack kaybolur mu?
 
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
Hack programını yazan / yapan ben değilim. hack işlemi hard formatla yada yeniden fw yüklemeyle elbette kayboluyor.ama her formattan sonra aynen anlattığım gibi uygularsanız hiç bir sıkıntı çıkarmaz.ben kendi n95 telefonumda denedikten sonra paylaşım yaptım.bazı telefonlarda işe yaramayabilir.ama n95-96 ve n73 te en son versyon üzerine bizzat denendi ve sonuçlar gayet güzel...
 

Hasan

Üye
bu arada format şifresi *#7370# dir ve *#7780# ise sadece fabrika ayarlarını geri yükler :)
 
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
:)) rakamlar kendi kendine yer değiştirmiş benim hatam değil :D
 
letterkan35

letterkan35

Üye
31 versiyon n95 de işe yaradı ve şu an durmaksızın micropool ve nfs yükledim sağolasın izocam teşekkürler
 

aslanım1

Üye
kardeş helal sana allah razı olsun canı gönülden ellerin dert görmesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt