N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekrandaki widgetler belli bir süre sonra donuyor teli kapatıp açmadan çalışmıyor,saat de aynı şekilde takılı kalıyor ama sol üstteki saat çalışmaya devam ediyor nedenini nedir acaba?

benim widgetlerde sorun yok kendi kullundimla burdaki ayni.iki gundur dolu hepsini kullaniyorum.

fatih982

fatih982

Üye
kurtuluş hocam ekran koruyucudaki saati nasıl değiştire biliriz eskisi daha iyidi

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
attgn flash sorunludur dostm. Benim 0609 yukleme konuma bi bak tekrar flash at sorun kalmayacaktir

falcons58

falcons58

Üye
sorun benim teldeymiş sanırım yeniden flasladım şimdilik bi sıkıntı yok tekrar teşekkürler..yanlız bir sorum daha var hava durumu widgetini ayrıca yüklememiz mümkün mü o çok güzeldi son sürümde kaldırmışsınız sanırım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam ekran koruyucudaki saati nasıl değiştire biliriz eskisi daha iyidi
Rofs2:resource/apps icine eskisini atmaniz gerek defoult clock mif var onu silin yada core icindekini atin silin daha iyi.
sorun benim teldeymiş sanırım yeniden flasladım şimdilik bi sıkıntı yok tekrar teşekkürler..yanlız bir sorum daha var hava durumu widgetini ayrıca yüklememiz mümkün mü o çok güzeldi son sürümde kaldırmışsınız sanırım.
hicbirsey cikarmadim ikitane havadurumu var ikiside aktif.

falcons58

falcons58

Üye
hicbirsey cikarmadim ikitane havadurumu var ikiside aktif.
allah allah bendede bu sefer onlar çıkmadı mobil veri,3G,tercihler,küçük müzik çalar,tercihler bu widgetlerin hiç biri yok :) 03.01 de verdiğiniz sürümle flaşladım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
allah allah bendede bu sefer onlar çıkmadı mobil veri,3G,tercihler,küçük müzik çalar,tercihler bu widgetlerin hiç biri yok :) 03.01 de verdiğiniz sürümle flaşladım
anlasilan bir eksiklikle flash atmissiniz yada flash attiktan sonra bazi arkadaslarin telefon temiz olsun diye yaptiklari hataya dusmussunuz soft format atmissiniz.

falcons58

falcons58

Üye

anlasilan bir eksiklikle flash atmissiniz yada flash attiktan sonra bazi arkadaslarin telefon temiz olsun diye yaptiklari hataya dusmussunuz soft format atmissiniz.
evet doğru ya bende format attım ya son kez bir daha flaşlıyorum bakalım :vur ilgin için teşekkürler

sonunda oldu tekrar ellerine sağlık :alkis:good:

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar herkes bilir telefndan nete girince her sayfa telefnda bir iz birakir fxplorer c systm cache'den silebiliyoduk ama bu guncellemede xplorerde cache hep bos gorunuo. Nedenini bilen var mi?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
arkadaslar E 7 ye de yapsaniz olur mu ? :ağlarım:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet doğru ya bende format attım ya son kez bir daha flaşlıyorum bakalım :vur ilgin için teşekkürler

sonunda oldu tekrar ellerine sağlık :alkis:good:
Ben cok iyi biliyorumki hata yasayan arkadaslarin cogu bu hataya dusuyor.Benim hazirladim hic bir cfw kesinlikle yapmayin cunku elimden geldi kadar temiz hazirlamaya calisiyorum.:naughty:

arkadaslar herkes bilir telefndan nete girince her sayfa telefnda bir iz birakir fxplorer c systm cache'den silebiliyoduk ama bu guncellemede xplorerde cache hep bos gorunuo. Nedenini bilen var mi?
Nedeni cikista kendini otomatik temizlemesi iyi degilse degistirebilirim :islik
arkadaslar E 7 ye de yapsaniz olur mu ? :ağlarım:
e7 elimde yok o yuzden hazirlama sansim yok uzgunum akadasim :hmmm

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
yok kurtulus ùstadim sorunu cözdum tarihi ayarlamayi unutmusum guncellemeden snr. Duzeldi raporlar simdi. Emegine saglik abim : )

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtulus abi facebook'un orjinal sitesine giriorum senin guncellemenle super ya.
Ama videolara tiklaynca adobe guncellenmeli diyo. Tiklaynca da cihazinza uygun surum yok diyo. Bunu nasil hallèdebilirz ustadim?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
su facebooktaki ve diger sitelerdeki videolari n900 de tweak flash player die bir program vardi oradan linux desktop modunu seciyordun sonra heranki bir sitenin icindeki videolari izliyordum. Arkadaslara fikir olsun diye . Bide altyazi kullanmak istiyorum, video izlerken kullanan arkadarlar varmi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus abi facebook'un orjinal sitesine giriorum senin guncellemenle super ya.
Ama videolara tiklaynca adobe guncellenmeli diyo. Tiklaynca da cihazinza uygun surum yok diyo. Bunu nasil hallèdebilirz ustadim?

Yotubede izliyormusun ben ikisindede izliyorum extra birsey yuklemedim.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ewet abi youtube sorunsuz ama face'te flash player guncellemesi yapip son sùrumu yukleyin diyo. Tikliyorum cihaziniza uygun yazilim yoktr diyor

Omer_07

Üye
bende de oluyo o ama her zaman değil :D bazen giriyorum açılıyo facebookda video bazen de adobe istiyo :D anlayamadım nedenini

hiksos

Üye
ahada buldum batarya sorununu kurtuluş hocam senin bu weather var ya hni uydudan güncelleme yapan gps ye bağlandığı için güncellemeerde bataryayı cok cabuk yiyo navigasyon proları da bu şekilde :D ama genede güzel olmus ben cok beğendim bu weather i saol:D

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye

Yotubede izliyormusun ben ikisindede izliyorum extra birsey yuklemedim.

abi bi yardımm et nolur. youtube sorunsuz ama face'te hep hata verio flash player istiyo. bazı arkadaşşlar sorun yok dio bazıları bazen açıo bazen açmıo diyo kafam karıştı. var mı bi çözüm önerin abim???

hiksos

Üye
fave için opera kullan kardes bi sıkıntı cıkarmıyo hatta videoları indirebiliyosun

Üst Alt