Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Evet once mesaj geldinde acilmiyordu suan bildirim geldinde basarili bir sekilde aciliyor calisiyor.peki yazılım da
bildirimler widgeti varmı varsa çalışır durumda mı
Evet once mesaj geldinde acilmiyordu suan bildirim geldinde basarili bir sekilde aciliyor calisiyor.peki yazılım da
bildirimler widgeti varmı varsa çalışır durumda mı
Suan sorun yok benimkinde calisiyor.udayi acma konusunu ozeline attim.bende bildirimler widgeti çalışmıyor ara geldi yeni üzerine basıyorum ama tık yok
suan kilit kodu yok bende sorun yok.ya 1 saattir uğraşıyorum ama şu kilit kodu giriyorum sanki yanlış girilmiş gibi hata veriyor. Benim gibi sorun yaşayan varmı?
Tabiki neden olmasin ama bir kahveyle kandiramazsinizhiç üşenmeyip bu paylaşımları yaptıgın ve kuruluma yardım ettiğin için çok teşekkürler dostum ellerine kollarına sağlık istanbula gelirsen bi kahvemi içmeden gidemezsin bu böyle biline ((=
Ses komut. şeklinde bir uygulama var onunla kullanarkadaslar bu ses etiketlerini nasil kullanicz? Her tusu denedm ama olmuo.

bu 3 ocakta yayinladigin varya onu indirdim flashlamadim bugün yeni ve daha güzel temali bi resim daha eklemissin senden ricam bi taneyi tüm detayli yap eksiksiz, telefonun gelmiş zaten denemeleri sen yap stabil bişey olsun ekle linki indirelim. bellenin yeni sürümü çıkana kadar onu kullanalım sürüm çıkarsa yeni şeyler dene ekle allah razı olsun bayaa vakit harcıyosun çok teşekkürler ^^ (son ekledigin tema ve menü görünümlerini 3 ocakta cıkardıgın sistemle birleştir transparansız widgetlari olan la link ver indirelim herşey hazır oldugunda teşekkürler şimdiden abicim ) Not: hocam yanlış anlaşılmasın yazdıklarım eleştiri degil sadece önerimi dile getirdim ^^ben sadece ornek olarak koydum tabiki bu emen cikmiycak biraz zaman alicak tam tetayli bir surum olucak bakalim olursa belkide kullandiniz son olur.
anlasilan ses etiketlerni kullanamicaz programsz.
Bu arada biraz once dikkatimi cekti iletim raporlarina griyorum ama rapor yok diyo surekli. Oysa dakikada 2mesaj atiorum ama niye rapor yok. Ekrana iletildi uyarisi geliyo ama raporlarda bsy gorunmuyor.
hocam türkiye de insanlar ayda binlerce mesaj atıyo. Mesaj paketleri var atıyorum 9 liraya heryöne 1000 sms falan diye. Öyle olunca da mesaj başına para kaybetmiyorsun.
Bir de hocam şu kilit kodunu deneye bilir misin acaba bi. Kilit kodu belirlenmiyor bir türlü hata veriyor bende