N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bende bildirimler widgeti çalışmıyor ara geldi yeni üzerine basıyorum ama tık yok

mh.

mh.

Üye
ya 1 saattir uğraşıyorum ama şu kilit kodu giriyorum sanki yanlış girilmiş gibi hata veriyor. Benim gibi sorun yaşayan varmı?

nigzes1907

nigzes1907

Üye
hiç üşenmeyip bu paylaşımları yaptıgın ve kuruluma yardım ettiğin için çok teşekkürler dostum ellerine kollarına sağlık istanbula gelirsen bi kahvemi içmeden gidemezsin bu böyle biline ((=

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kurtuluş bey sen bu uda dosyasını nasıl açıyon bi programı varmı nokia cooker diceksen bende var ama uda yı açmıyor hemde son sürüm var zannedersem uda nın boyutuyla alakalı bi yardımcı olurmusun sana zahmet teşekkürler şimdiden

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende bildirimler widgeti çalışmıyor ara geldi yeni üzerine basıyorum ama tık yok
Suan sorun yok benimkinde calisiyor.udayi acma konusunu ozeline attim.
ya 1 saattir uğraşıyorum ama şu kilit kodu giriyorum sanki yanlış girilmiş gibi hata veriyor. Benim gibi sorun yaşayan varmı?
suan kilit kodu yok bende sorun yok.

hiç üşenmeyip bu paylaşımları yaptıgın ve kuruluma yardım ettiğin için çok teşekkürler dostum ellerine kollarına sağlık istanbula gelirsen bi kahvemi içmeden gidemezsin bu böyle biline ((=
Tabiki neden olmasin ama bir kahveyle kandiramazsiniz ;)

Omer_07

Üye
kilit kodu sorunu bende de var. Kilit kodunu belirliyemiyorum istediğim kodu ve sonra doğrulamasını yazınca kod hatası veriyor. Hocam acaba keylock uygulamasıyla bir ilgisi olabilir mi bunun ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Arkadaslar acilis orjinal theme degistirdim sizce bu guzelmi?
Benim hosuma gitti oburunden sikildimda degistirdim.

hakan_710

hakan_710

Üye
emeğine sağlık abi. dikkatimi çekti hava durumu widgeti güzel olmuş :) sizin orası da bizim bura gibi sıcak sayılır :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
fatih982

fatih982

Üye
yeni sürüm daha stabil tesekkürler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar bu ses etiketlerini nasil kullanicz? Her tusu denedm ama olmuo.

mkryvz

mkryvz

Üye
arkadaslar bu ses etiketlerini nasil kullanicz? Her tusu denedm ama olmuo.
Ses komut. şeklinde bir uygulama var onunla kullan

Bu arada, bu son düzenlemede video ve resim editörü yok galiba :(
Yada sadece bende mi yok?!

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Kurtulus hocam valla flash atmaktan programları silip kurmaktan artıktekrar flash atmaya erinir duruma geldik :) bu 3 ocakta yayinladigin varya onu indirdim flashlamadim bugün yeni ve daha güzel temali bi resim daha eklemissin senden ricam bi taneyi tüm detayli yap eksiksiz, telefonun gelmiş zaten denemeleri sen yap stabil bişey olsun ekle linki indirelim. bellenin yeni sürümü çıkana kadar onu kullanalım sürüm çıkarsa yeni şeyler dene ekle allah razı olsun bayaa vakit harcıyosun çok teşekkürler ^^ (son ekledigin tema ve menü görünümlerini 3 ocakta cıkardıgın sistemle birleştir transparansız widgetlari olan la link ver indirelim herşey hazır oldugunda teşekkürler şimdiden abicim ) Not: hocam yanlış anlaşılmasın yazdıklarım eleştiri degil sadece önerimi dile getirdim ^^

• Beğen
Tepkiler: cihatyılmaz
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben sadece ornek olarak koydum tabiki bu emen cikmiycak biraz zaman alicak tam tetayli bir surum olucak bakalim olursa belkide kullandiniz son olur.

• Beğen
Tepkiler: cihatyılmaz
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
anlasilan ses etiketlerni kullanamicaz programsz.
Bu arada biraz once dikkatimi cekti iletim raporlarina griyorum ama rapor yok diyo surekli. Oysa dakikada 2mesaj atiorum ama niye rapor yok. Ekrana iletildi uyarisi geliyo ama raporlarda bsy gorunmuyor.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ben sadece ornek olarak koydum tabiki bu emen cikmiycak biraz zaman alicak tam tetayli bir surum olucak bakalim olursa belkide kullandiniz son olur.

yeni cfw bugünlerde çıkıcaksa 3 ocaktaki çıkan için flash atmayayim yok çıkmıycaksa flashlayayim aceleai yok elimdeki sürümde gayet kullanışlı ^^

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlasilan ses etiketlerni kullanamicaz programsz.
Bu arada biraz once dikkatimi cekti iletim raporlarina griyorum ama rapor yok diyo surekli. Oysa dakikada 2mesaj atiorum ama niye rapor yok. Ekrana iletildi uyarisi geliyo ama raporlarda bsy gorunmuyor.

Turkiyede bukadar ucuzmu mesaj anlamadim biz buda gondermek yerine aramayi tercih ediyoruz cunku bir mesaj 50 cent arama dakikasi 20 cent aramak daha hesapli valla.

Omer_07

Üye
hocam türkiye de insanlar ayda binlerce mesaj atıyo. Mesaj paketleri var atıyorum 9 liraya heryöne 1000 sms falan diye. Öyle olunca da mesaj başına para kaybetmiyorsun.
Bir de hocam şu kilit kodunu deneye bilir misin acaba bi. Kilit kodu belirlenmiyor bir türlü hata veriyor bende

mh.

mh.

Üye
hocam türkiye de insanlar ayda binlerce mesaj atıyo. Mesaj paketleri var atıyorum 9 liraya heryöne 1000 sms falan diye. Öyle olunca da mesaj başına para kaybetmiyorsun.
Bir de hocam şu kilit kodunu deneye bilir misin acaba bi. Kilit kodu belirlenmiyor bir türlü hata veriyor bende

bendede aynı sorun vardı downgrade yaparak pr.1 döndüm sonra kurtulus40 belle 3.5 yükledim E biçimlendirdim en sonda bu versiyonu update yaparak yükledim herhangi bir sorun kalmadı.

falcons58

falcons58

Üye
ekrandaki widgetler belli bir süre sonra donuyor teli kapatıp açmadan çalışmıyor,saat de aynı şekilde takılı kalıyor ama sol üstteki saat çalışmaya devam ediyor nedenini nedir acaba?

Üst Alt