N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

ms93

ms93

Üye
arkadşlar yardımlarınz gerekli cihazı yeni belle geçirmek istedim defalarca flash attım 0599762:euro2_dg_germany
kullanıpta flash atıyordum yeni belle için euro3_dg indirdm önce direk ona flasladım sonra senin rofları filashladım önceden 607 sürümünü kullanıyordum cihaz kod hatası verdi bazı flashlarda açılmadı.şimdi 607 geri dönüyim dedim 0599762:euro2_dg_germany sürümüne direk flashladım üstüne 607 sürümüne flashladım ama cihaz nokia yazısında kalıyor kapanıyor yardım.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

hiksos

Üye
iskandinavya sürümü var anna nın onu telefona death flash yoluyla at telefon acılacaktır ondan sonra bu konunun basında anlatıldıgı gibi telefona flash at sorunsuz kullan

----------Eklendi @ 19:35:03 ---------- Yazıldı @ 19:16:03 ----------

kurtulş hocam sabırsızlıkla bekliyorum seni son sürümün baya baya iyiydi bunu ündirecektim mesajını gördüm telden giriyorum suan işteyim telefona indirip evde flash atacaktım vazcaydım bu gün cıkartırsan süper olur simdiden kolay gelsin emegine sağlık

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadşlar yardımlarınz gerekli cihazı yeni belle geçirmek istedim defalarca flash attım 0599762:euro2_dg_germany
kullanıpta flash atıyordum yeni belle için euro3_dg indirdm önce direk ona flasladım sonra senin rofları filashladım önceden 607 sürümünü kullanıyordum cihaz kod hatası verdi bazı flashlarda açılmadı.şimdi 607 geri dönüyim dedim 0599762:euro2_dg_germany sürümüne direk flashladım üstüne 607 sürümüne flashladım ama cihaz nokia yazısında kalıyor kapanıyor yardım.
arkadaslar sadece bu surumu kullanicaksiniz anna ile degistirmiyceksiniz sadece options yapip kirmizilari siliceksiniz sonra update yapicaksiniz.
eger acilmiyorsa bununla dead phone yapin direk belle dedim sekilde aticaksiniz.

iskandinavya sürümü var anna nın onu telefona death flash yoluyla at telefon acılacaktır ondan sonra bu konunun basında anlatıldıgı gibi telefona flash at sorunsuz kullan

----------Eklendi @ 19:35:03 ---------- Yazıldı @ 19:16:03 ----------

kurtulş hocam sabırsızlıkla bekliyorum seni son sürümün baya baya iyiydi bunu ündirecektim mesajını gördüm telden giriyorum suan işteyim telefona indirip evde flash atacaktım vazcaydım bu gün cıkartırsan süper olur simdiden kolay gelsin emegine sağlık
Birazdan geliyor 1 saat surer.

• Beğen
Tepkiler: dogan64 ve iatis

hiksos

Üye
tüh bende burdaylen indirrim diyodum neyse evde yaparız artık aman derim hocam acele etme sıkıntısız olsun bundan çnceki sürüm gibi yeter bu belle yüzünden 2kere cökerttim telefonu sora uras dur birde sendeki efektleri buradan paylasabilirmisin flash attıktan sonra bu acııs animasyonunu da deiştirebilirmiz kendimiz c deki dosyalarda deişiklik yaparak

----------Eklendi @ 21:22:12 ---------- Yazıldı @ 20:31:50 ----------

bellemi istiyorum ben :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
01-01-2012
14-Ekran hassasligi ilestirildi
15-rehber acilisinda rehber yok duzeltildi
16-Muzik ekran koruyucu eklendi
Acilis tarihi 01-01-2012
Bircok hatalar duzeldi

ilk mesajda rofs2 ve uda indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ag66, vcihan ve hakyol2

hiksos

Üye
yoldayım suan eve gidince deniycem birde bunilk msjdaki dosyaların hepsini indirip eskisi gibi flash atıyoruz değilmi

----------Eklendi @ 21:45:31 ---------- Yazıldı @ 21:41:55 ----------

bisi daha sorucm sarj durumu nasil suan bende senin eski surumun yuklu yaklasik 1 hafta oldu yukleyeli fakat son 2 gundur 2-3 gun giden batarya 1 gun dayanir oldu bu sekilde bi sıkınti yasayan baska arkadaslar varmı

iatis

iatis

Üye
01-01-2012
Acilis tarihi 01-01-2012
Bircok hatalar duzeldi

Sadece bu iki dosyayı değiştirdim ve flasha başlıyorum Üstad.:oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iatis

iatis

Üye

Aynen uda ve rofs2 indirin digerleri vardi elinizde zaten eskileri silin
:pro:
Üstad,flashı bitirdim.Gayet iyi.Ancak sleeping screen butonu çalışmıyor galiba.Ben bu proyu çok seviyom.Bir bakabilirmisin.Olmazsa ling verebilirmisin?sis olarak yükleyebilirmiyim?Teşekkürler

fatih982

fatih982

Üye
kurtuluş 40 üstadım bugün şok bir kararla c7 den n8 e geçiş yaptım ve eve geldiğim gibi senin yazılımı yükledim eline koluna klavyene emeğine sağlık çok çok sağol dualarım hep seninle

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Üstad,flashı bitirdim.Gayet iyi.Ancak sleeping screen butonu çalışmıyor galiba.Ben bu proyu çok seviyom.Bir bakabilirmisin.Olmazsa ling verebilirmisin?sis olarak yükleyebilirmiyim?Teşekkürler
Bende çalıştı

SuaT6027

SuaT6027

Üye
şarjımızın olmasını bekliyoruz :D artık orjinal çıkana kadar buna devam galiba :D

ms93

ms93

Üye
usta bu en son yenilemede rof2 ve uda yı değiştirip optionsta uda ve rof2 dısındakilerin hepsini mi silip flashlıcaz yoksa yine sadce kırmızılar mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar n8 deki video düzenleme ve resim düzenleme bu belle de yok,bunları nasıl geri getirebiliriz acaba

• Beğen
Tepkiler: marsoy

hiksos

Üye
sadece kırmızıları siliceksin

marsoy

marsoy

Üye
hocam resim düzenleğici oldumu peki

apolayn

Üye
01-01-2012
Acilis tarihi 01-01-2012
Bircok hatalar duzeldi

abi eline sağlık. allah razı olsun. haritada sorun varmı arkaplanda çalışıyormu hala

Üst Alt