İsmail Çolak
Üye
Dosya yok zaten siz aticaksiniz atana kadar kendi effects kullanir atinca kapatip acin bittiii![]()
xplore ile değiştirmiyor rompatcheri açmama rağmen klasör oluşturulamıyor diyor
Dosya yok zaten siz aticaksiniz atana kadar kendi effects kullanir atinca kapatip acin bittiii![]()
malesef flash dısında yükleme yapamazsınız.sizin yaptınız sekildde basarılı sorun olmaz.Üstad,ben bu diğer dosyalar klasörünü yüklemedim.Core,uda,rof2 ve rof3 dosyalarını anna dosyaları ile değiştirip refurbısh yaptım.Eksik yaptım herhalde değil mi?Bu diğer dosyalar klasöründe neler var?Onları flash dışında başka bir yolla nasıl ekleyebilirim?Teşekkürler.![]()
Dostum saol.İleride yeniden flash atarken eksik dosyaları hallederim.
malesef flash dısında yükleme yapamazsınız.sizin yaptınız sekildde basarılı sorun olmaz.

işte bu 609 versiyonununda sorunu bu !! ben eğer hepsini C ye atıcaksam neden ayrı ayrı vermiş bu programları?? zaten ordaki bazı programlar direk C ye kuruyor kendini ve C yine kafadan 15 Mb eksiliyor.. 607 versiyonu daha iyi bence.. bunun gibi ne külfeti var ne bişey..C: ye atarsan iyi olur ama sana kalmış birşey.
Üstad,ben tekrar dadaş-2525'in ve esasında özet olarak senin belirttiğin şekilde yeniden flash attım.Şimdi içime sindi.Yavaş yavaş diğer proları yüklüyorum.Tekrar eline ve emeğine sağlık hocam.
malesef flash dısında yükleme yapamazsınız.sizin yaptınız sekildde basarılı sorun olmaz.

Calisiyorum suan heralde ovi storeyi hallettim ama digerleri bence yuklenebilir.kurulus40 hocam ve diğer belle kullanan arkadaşlar bir önceki versiyon ile yani 607 ile şimdiki 609 ile arasında ne fark var? kurtuluş hocanın yaptığı 607 belle galiba daha stabil çalışıyor. 609 görsellik hariç 607 kadar hızlı değil galiba.. Ve azda takılıyor Sizce nasıl? Kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Ben 4-5 defa flaş attım hep aynı hiç fark yok.
Kurulus40 hocam bu versiyonuda 607 gibi bütün programları gömülü olarak ve stabil olarak yaparmısın.
Calisiyorum suan heralde ovi storeyi hallettim ama digerleri bence yuklenebilir.
ellerine sağlık hocam.Evet guncellendi surum
31-12-2012
Rofs2 ve Uda indirmeniz yeterli
11-Ovi store son surum eklendi
12-Arama widget eklendi
13-Acilis ekrani ve acilis muzugi orjinal.
Evet guncellendi surum
31-12-2012
12-Arama widget eklendi
12 degil
eline saglık . Evet guncellendi surum
31-12-2012
12-Arama widget eklendi