N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
telefon çekmiyordur :D

Uruloki

Uruloki

Üye
abi uzun zamaandr girmiyorum da şu an v3.4 var bende bunu yüklerken reburfish mi yapayım(ki daha önce v3.2 den reburfishle güncelledim) yoksa update software mi çünkü öyle demişin ben emin olmadım

valent

valent

Üye
keşke sorun o olsa.
ilk 1-2 aramada sorun yok ama daha sonra ses bazen gidiyor bazen gitmiyor.
Usta aynı sorun bendede mevcut aslında sorunun mikrofonda olduğunu düşündüm ama şimdi eminimki belleyi yükleyince oldu anna yüklyken yoktu bu sorun bazen karşıya ses gidiyor bazen hiç gitmiyor sinir bozucu bir durum

jeki01

jeki01

Üye
Usta aynı sorun bendede mevcut aslında sorunun mikrofonda olduğunu düşündüm ama şimdi eminimki belleyi yükleyince oldu anna yüklyken yoktu bu sorun bazen karşıya ses gidiyor bazen hiç gitmiyor sinir bozucu bir durum

ben bu son Belle sürümünü 111-030-0609 yükleyince oldu. eski sürümü yüklesek düzelir mi acaba?

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar aynı sorun Bendede var ama Bende şebekeden olduğunu düşünmüştüm. Peki başka arkadaşlardada böyle sorunlar varmı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xplore ile değiştirmiyor rompatcheri açmama rağmen klasör oluşturulamıyor diyor
Suan ben kullaniyorum C ve E sorunsuz dosya acabiliyorum suan rompacher duzenlendi islem yapiyor.
ben şimdi bendeki versiyonu güncelliycem fakat resimlerdeki kırmızı led widget ler pek hoşuma gitmedi onları normal mavi şekliyle kullanamaz mıyız ?
yapabilirsiniz ama rofs2 resource/apps icine atmaniz gerekiyor dolayisiylada flash gerektiriyor.
Rica ederim.
31.12.2011 hocam :) 12 degil :) eline saglık .

607 de C hafıza 200 küsürdü 609 da 154 :S
Bundada C hafiza 215 mb oluyor nasil sizde 154 :hmmm

emeğine sağlık.
belleyi telefona yükledim ama telefonda konuşma yaparken bazen ses karşıya gitmiyor. Bazende hiç sorun olmuyor.
3 kere yükledim ama aynı sorun devam ediyor.
Dediklerini harfiyen uyguladım.
Sorun ne olabilir?
suan indirip flash attinizmi gece guncelledim bende olmadi oyle bir sorun belki tr ile alakalidir ;) ;)
arkadaşlar aynı sorun Bendede var ama Bende şebekeden olduğunu düşünmüştüm. Peki başka arkadaşlardada böyle sorunlar varmı?
Suan indirip deneyin dedim gibi banda hic bir sorun olmadi valla bilemiycem.
Belki o an hatla alakali olabilir.

iatis

iatis

Üye
Evet guncellendi surum

31-12-2012
Rofs2 ve Uda indirmeniz yeterli

11-Ovi store son surum eklendi
12-Arama widget eklendi
13-Acilis ekrani ve acilis muzugi orjinal.
Üstadım,ben yeni flash atmıştım.Şimdi bu yaptığın değişiklikleri nasıl yapacağım?Uda ve rof2 dosyalarını nasıl değiştireceğim ve refurbişh mi yapacam?Sırasıyla yapacalarımı söyleyebilirmisin?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bence de bi net anlatsaniz?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üstadım,ben yeni flash atmıştım.Şimdi bu yaptığın değişiklikleri nasıl yapacağım?Uda ve rof2 dosyalarını nasıl değiştireceğim ve refurbişh mi yapacam?Sırasıyla yapacalarımı söyleyebilirmisin?
degisim degil elinizdekini silin yenileri koyun flash atin ayni yolla.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtuluş abi bu foto ve video editor işini nasıl yapcaz ya onlarsız olmuyo. orjinallerini gömemez misin uda veya rofs2'nin içine????

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
abi bu kadar guzel kamerasi olan bi telefnda sart bence bunlar. Bi el atsan tam super olur vala

İsmail Çolak

Üye
işte bu 609 versiyonununda sorunu bu !! ben eğer hepsini C ye atıcaksam neden ayrı ayrı vermiş bu programları?? zaten ordaki bazı programlar direk C ye kuruyor kendini ve C yine kafadan 15 Mb eksiliyor.. 607 versiyonu daha iyi bence.. bunun gibi ne külfeti var ne bişey..

bi anlamı olmuyor bu şekilde sadece işkence gibi yüklenmesini bekliyoruz programların ne bir faydası oluyor ne başka birşey.

nedim6363

Üye
Emeğine sağlık kurtuluş hocam.anna ikonlu tuş kilidini sis dosyası olarak ekleyebilir misiniz buraya? teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık kurtuluş hocam.anna ikonlu tuş kilidini sis dosyası olarak ekleyebilir misiniz buraya? teşekkür ederim.
Tabiki alttaki eklentiden indirebilirsiniz.

Flash atmayipda dusunenler aksami beklesin lutfen yeni cfw geliyor muzik ekran koruyucu ve dokunmatik hassalastirildi.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: n000k, dogan64, hakyol2 ve 2 diğerleri
iatis

iatis

Üye

Tabiki alttaki eklentiden indirebilirsiniz.

Flash atmayipda dusunenler aksami beklesin lutfen yeni cfw geliyor muzik ekran koruyucu ve dokunmatik hassalastirildi.
Üstadım,tam da yeni flash atmaya hazırlanıyordum.Tele hart format attım ve biçimlendirmelerimi yaptım.Senin bu yazını gördüm ve şu anda beklemedeyim.Gözüm burada.Lütfen beni çok bekletmeyin.:sarıl:
:oke:

Omer_07

Üye
hocam akşam cfw yi eklerken şu kırmızı ledler yerine normal mavi widgetlara sahip versiyonuyla birlikte ekliyebilir misin acaba değiştirebilirsiniz demişsin ama bu konuda yetersizim nasıl yapılır bilmiyorum yani :)

dogan64

Üye
kurtuluş40 hocam yeni cfw yi merakla bekliyorum cfw ye foto ve video editör ü gömersen Ekran koruyucu saat eskisi daha güzeldi şimdiden çok teşekkürler başarılar yeniyılınız gönlünüzce geçmesi dileklerimle.

İsmail Çolak

Üye
birde tuş kilitlerken titreşimi kapatırsan iyi olur abi.
birde bişey fark ettim sadece sessize alınca simge çıkıyor yukarda onun dışında başka profilde sessize alınca çıkmıyor.

Üst Alt