telefon çekmiyordur![]()
Usta aynı sorun bendede mevcut aslında sorunun mikrofonda olduğunu düşündüm ama şimdi eminimki belleyi yükleyince oldu anna yüklyken yoktu bu sorun bazen karşıya ses gidiyor bazen hiç gitmiyor sinir bozucu bir durumkeşke sorun o olsa.
ilk 1-2 aramada sorun yok ama daha sonra ses bazen gidiyor bazen gitmiyor.
Usta aynı sorun bendede mevcut aslında sorunun mikrofonda olduğunu düşündüm ama şimdi eminimki belleyi yükleyince oldu anna yüklyken yoktu bu sorun bazen karşıya ses gidiyor bazen hiç gitmiyor sinir bozucu bir durum
arkadaşlar aynı sorun Bendede var ama Bende şebekeden olduğunu düşünmüştüm. Peki başka arkadaşlardada böyle sorunlar varmı?Usta aynı sorun bendede mevcut aslında sorunun mikrofonda olduğunu düşündüm ama şimdi eminimki belleyi yükleyince oldu anna yüklyken yoktu bu sorun bazen karşıya ses gidiyor bazen hiç gitmiyor sinir bozucu bir durum
Suan ben kullaniyorum C ve E sorunsuz dosya acabiliyorum suan rompacher duzenlendi islem yapiyor.xplore ile değiştirmiyor rompatcheri açmama rağmen klasör oluşturulamıyor diyor
yapabilirsiniz ama rofs2 resource/apps icine atmaniz gerekiyor dolayisiylada flash gerektiriyor.ben şimdi bendeki versiyonu güncelliycem fakat resimlerdeki kırmızı led widget ler pek hoşuma gitmedi onları normal mavi şekliyle kullanamaz mıyız ?
Rica ederim.
Bundada C hafiza 215 mb oluyor nasil sizde 15431.12.2011 hocam12 degil
eline saglık .
607 de C hafıza 200 küsürdü 609 da 154 :S

suan indirip flash attinizmi gece guncelledim bende olmadi oyle bir sorun belki tr ile alakalidiremeğine sağlık.
belleyi telefona yükledim ama telefonda konuşma yaparken bazen ses karşıya gitmiyor. Bazende hiç sorun olmuyor.
3 kere yükledim ama aynı sorun devam ediyor.
Dediklerini harfiyen uyguladım.
Sorun ne olabilir?
Suan indirip deneyin dedim gibi banda hic bir sorun olmadi valla bilemiycem.arkadaşlar aynı sorun Bendede var ama Bende şebekeden olduğunu düşünmüştüm. Peki başka arkadaşlardada böyle sorunlar varmı?
Üstadım,ben yeni flash atmıştım.Şimdi bu yaptığın değişiklikleri nasıl yapacağım?Uda ve rof2 dosyalarını nasıl değiştireceğim ve refurbişh mi yapacam?Sırasıyla yapacalarımı söyleyebilirmisin?Evet guncellendi surum
31-12-2012
Rofs2 ve Uda indirmeniz yeterli
11-Ovi store son surum eklendi
12-Arama widget eklendi
13-Acilis ekrani ve acilis muzugi orjinal.
degisim degil elinizdekini silin yenileri koyun flash atin ayni yolla.Üstadım,ben yeni flash atmıştım.Şimdi bu yaptığın değişiklikleri nasıl yapacağım?Uda ve rof2 dosyalarını nasıl değiştireceğim ve refurbişh mi yapacam?Sırasıyla yapacalarımı söyleyebilirmisin?
yuklenebilir denemedim pek ihtiycim olmdindankurtuluş abi bu foto ve video editor işini nasıl yapcaz ya onlarsız olmuyo. orjinallerini gömemez misin uda veya rofs2'nin içine????
işte bu 609 versiyonununda sorunu bu !! ben eğer hepsini C ye atıcaksam neden ayrı ayrı vermiş bu programları?? zaten ordaki bazı programlar direk C ye kuruyor kendini ve C yine kafadan 15 Mb eksiliyor.. 607 versiyonu daha iyi bence.. bunun gibi ne külfeti var ne bişey..
Tabiki alttaki eklentiden indirebilirsiniz.Emeğine sağlık kurtuluş hocam.anna ikonlu tuş kilidini sis dosyası olarak ekleyebilir misiniz buraya? teşekkür ederim.
Üstadım,tam da yeni flash atmaya hazırlanıyordum.Tele hart format attım ve biçimlendirmelerimi yaptım.Senin bu yazını gördüm ve şu anda beklemedeyim.Gözüm burada.Lütfen beni çok bekletmeyin.
Tabiki alttaki eklentiden indirebilirsiniz.
Flash atmayipda dusunenler aksami beklesin lutfen yeni cfw geliyor muzik ekran koruyucu ve dokunmatik hassalastirildi.