N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

İsmail Çolak

Üye

Omer_07

Üye
ben şimdi bendeki versiyonu güncelliycem fakat resimlerdeki kırmızı led widget ler pek hoşuma gitmedi onları normal mavi şekliyle kullanamaz mıyız ?

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üstad,ben bu diğer dosyalar klasörünü yüklemedim.Core,uda,rof2 ve rof3 dosyalarını anna dosyaları ile değiştirip refurbısh yaptım.Eksik yaptım herhalde değil mi?Bu diğer dosyalar klasöründe neler var?Onları flash dışında başka bir yolla nasıl ekleyebilirim?Teşekkürler.:hmmm
malesef flash dısında yükleme yapamazsınız.sizin yaptınız sekildde basarılı sorun olmaz.

Habercii4

Habercii4

Üye
kurtuluş hocam eline saglık . bir sorum olcak bu diger dosyalar ve silinen programları yüklerken nereye atacaz ??

İsmail Çolak

Üye
C: ye atarsan iyi olur ama sana kalmış birşey.

n000k

n000k

Üye
C: ye atarsan iyi olur ama sana kalmış birşey.
işte bu 609 versiyonununda sorunu bu !! ben eğer hepsini C ye atıcaksam neden ayrı ayrı vermiş bu programları?? zaten ordaki bazı programlar direk C ye kuruyor kendini ve C yine kafadan 15 Mb eksiliyor.. 607 versiyonu daha iyi bence.. bunun gibi ne külfeti var ne bişey..

mh.

mh.

Üye
kurulus40 hocam ve diğer belle kullanan arkadaşlar bir önceki versiyon ile yani 607 ile şimdiki 609 ile arasında ne fark var? kurtuluş hocanın yaptığı 607 belle galiba daha stabil çalışıyor. 609 görsellik hariç 607 kadar hızlı değil galiba.. Ve azda takılıyor Sizce nasıl? Kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Ben 4-5 defa flaş attım hep aynı hiç fark yok.

Kurulus40 hocam bu versiyonuda 607 gibi bütün programları gömülü olarak ve stabil olarak yaparmısın.

iatis

iatis

Üye

malesef flash dısında yükleme yapamazsınız.sizin yaptınız sekildde basarılı sorun olmaz.
Üstad,ben tekrar dadaş-2525'in ve esasında özet olarak senin belirttiğin şekilde yeniden flash attım.Şimdi içime sindi.Yavaş yavaş diğer proları yüklüyorum.Tekrar eline ve emeğine sağlık hocam.:oke:
:alkis

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Habercii4

Habercii4

Üye
kurtulus hocam . jin hao effects i kullanıyorum . 607 de takılma olmuyordu . şimdi geçişlerde takılıyor 609 da . E : ye aldıgın için mi acaba? C deyken sorun yoktu .bilgin olsun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulus40 hocam ve diğer belle kullanan arkadaşlar bir önceki versiyon ile yani 607 ile şimdiki 609 ile arasında ne fark var? kurtuluş hocanın yaptığı 607 belle galiba daha stabil çalışıyor. 609 görsellik hariç 607 kadar hızlı değil galiba.. Ve azda takılıyor Sizce nasıl? Kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Ben 4-5 defa flaş attım hep aynı hiç fark yok.

Kurulus40 hocam bu versiyonuda 607 gibi bütün programları gömülü olarak ve stabil olarak yaparmısın.
Calisiyorum suan heralde ovi storeyi hallettim ama digerleri bence yuklenebilir.

YkPkY

YkPkY

Üye

Calisiyorum suan heralde ovi storeyi hallettim ama digerleri bence yuklenebilir.

son sürüm ovi store sakın gömme.yeni sürüm çıktıkca güncelleme hatası alınır sonra.aman dostum hiç uğraşma.çıktıkca sis'le güncellensin

Habercii4

Habercii4

Üye
silinen programların hepsini yükledim ama resim ve video düzenlemeyi bulamadım ? sis dosyası olarak paylaşırmısınız

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet guncellendi surum

31-12-2012
Rofs2 ve Uda indirmeniz yeterli

11-Ovi store son surum eklendi
12-Arama widget eklendi
13-Acilis ekrani ve acilis muzugi orjinal.

mh.

mh.

Üye
Evet guncellendi surum

31-12-2012

12-Arama widget eklendi
ellerine sağlık hocam.
Acaba şimdi yaptığın en son sürümde takılmalar yine devam ediyormu?

Habercii4

Habercii4

Üye
Evet guncellendi surum

31-12-2012

12-Arama widget eklendi

31.12.2011 hocam :) 12 degil :) eline saglık .

607 de C hafıza 200 küsürdü 609 da 154 :S

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
anladgm kadariyla rofs2 ve uda indirip update software yapcz dimi?

----------Eklendi @ 12:20:27 ---------- Yazıldı @ 12:17:26 ----------

kurtulus abi video ve foto edit gömme sansin yok mu? Bi de dikkatimi cekti galeriden foto acip resmi kullan secenegi yok mesela rehbere atamak istiorum ama secenek yok. Foto edit olmadigndan mi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
belleyi telefona yükledim ama telefonda konuşma yaparken bazen ses karşıya gitmiyor. Bazende hiç sorun olmuyor.
3 kere yükledim ama aynı sorun devam ediyor.
Dediklerini harfiyen uyguladım.
Sorun ne olabilir?

Üst Alt