Hayır yine ilk 609 sürümünde olduğu gibi konuda belirtilmiştir silinen programlar diye ordan isteğe göre yüklenebilir

Telefonum benim.
Kavustum telefonuma hemide belle yuklu telefonumu almislar sifir N8 yolladilar emeklerimin karsiligi olarak
Gercekten sifir telefon yolladilar.
effects nereye aticanizi ilk mesajda anlattim.polluxea♪;4157110' Alıntı:ya kurtulus abi bu effekti nereye atcaz abi ?? bu 0609 versiyona bi efekt atamadm ya![]()
Kurtuluş40 üstad,bende bu şekilde yükledim.Daha sonra tek tek proları yükleyip kurdum.Sadece,resim ve video düzenleme ile ilgili proları bulamadım ve yükleyemedim.Bunlar dışında herşey çok güzel.Emeğine sağlık.Çok teşekkürler.arkadasm anna dosyalarini editleyip de atabilrsn öyle daha iyi olur

Telefonum benim.
Kavustum telefonuma hemide belle yuklu telefonumu almislar sifir N8 yolladilar emeklerimin karsiligi olarak
Gercekten sifir telefon yolladilar.

effects nereye aticanizi ilk mesajda anlattim.
degistirdim yolunu denedim sorunsuz calisiyor.

:Hocam bundaki uda icergini sendeki eski uda icine atin aynisi zatenbende bi türlü değiştiremedim o kadar uğraştım ki romları açın yazmışsın inanki romu bulamadım şimdiki güncellediğine koymuşsun ne has bi öncekinde yoktu ve uğraştım olmadı tekrar kurtuluş40 607ye dönüş yaptım ve effects değiştirdim 2 gün uğraştım 19unda çıkan pro ile bi türlü ısınamadım çok dağınık geldi bana tekrar 607ye dönüş yaptım şimdi bu sürümünede takatim yok gözüm kesmiyo biraz daha bekleyeyim belki bi yenisini çıkartırsında bende onu yüklerim:

Hocam bundaki uda icergini sendeki eski uda icine atin aynisi zaten
Arkadaslar RomPacher auto secenegi calismiyordu simdi ilk mesajdaki Rfs2 indirmeniz yeterli
ozur diliyorum arkadaslar dikkatsizligimden dolayi biliyorum cogunuz flash attiniz ama affimi istiyorum.![]()
Dosya yok zaten siz aticaksiniz atana kadar kendi effects kullanir atinca kapatip acin bittiiiE:Resource/effects dosyası yok ortalıkta![]()

arkdaslar simdi software update yapıp geçicem umarım sorun çıkmazzzzzz
----------Eklendi @ 01:31:49 ---------- Yazıldı @ 01:26:11 ----------
ya arkadaşlar bi cevap verin ya yüklicem ama korkuyorum gene kapancak die. bu ilk sayfadaki ilk dört dosyanın altındaki diğer dosyalar yazıyo ya onu indirdim ama ne işe yarıo onlar nasıl kullanıcam o dosyaları
----------Eklendi @ 01:58:37 ---------- Yazıldı @ 01:31:49 ----------
arkadaşlar cevap veren yok mu????
Üstad,ben bu diğer dosyalar klasörünü yüklemedim.Core,uda,rof2 ve rof3 dosyalarını anna dosyaları ile değiştirip refurbısh yaptım.Eksik yaptım herhalde değil mi?Bu diğer dosyalar klasöründe neler var?Onları flash dışında başka bir yolla nasıl ekleyebilirim?Teşekkürler.dosyalari indirdiyseniz evet update basin.