N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

hakyol2

Üye
rompatcher auto çalışmıyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ya kurtulus abi bu effekti nereye atcaz abi ?? bu 0609 versiyona bi efekt atamadm ya :dry:

hakyol2

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4157110' Alıntı:
ya kurtulus abi bu effekti nereye atcaz abi ?? bu 0609 versiyona bi efekt atamadm ya :dry:
effects nereye aticanizi ilk mesajda anlattim.
degistirdim yolunu denedim sorunsuz calisiyor.

iatis

iatis

Üye
arkadasm anna dosyalarini editleyip de atabilrsn öyle daha iyi olur
Kurtuluş40 üstad,bende bu şekilde yükledim.Daha sonra tek tek proları yükleyip kurdum.Sadece,resim ve video düzenleme ile ilgili proları bulamadım ve yükleyemedim.Bunlar dışında herşey çok güzel.Emeğine sağlık.Çok teşekkürler.:oke:
:alkis:alkis
:alkis

sayokantürk

sayokantürk

Üye

Telefonum benim.
Kavustum telefonuma hemide belle yuklu telefonumu almislar sifir N8 yolladilar emeklerimin karsiligi olarak :kop:
Gercekten sifir telefon yolladilar.

Güzel insan hayırlı olsun gerçekten senin adına çok sevindik geç oldu ama süper oldu ayrıca yeni güncelleme için teşekkür :havai:

servet27027

Üye

effects nereye aticanizi ilk mesajda anlattim.
degistirdim yolunu denedim sorunsuz calisiyor.

bende bi türlü değiştiremedim o kadar uğraştım ki romları açın yazmışsın inanki romu bulamadım şimdiki güncellediğine koymuşsun ne has bi öncekinde yoktu ve uğraştım olmadı tekrar kurtuluş40 607ye dönüş yaptım ve effects değiştirdim 2 gün uğraştım 19unda çıkan pro ile bi türlü ısınamadım çok dağınık geldi bana tekrar 607ye dönüş yaptım şimdi bu sürümünede takatim yok gözüm kesmiyo biraz daha bekleyeyim belki bi yenisini çıkartırsında bende onu yüklerim :):):):

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende bi türlü değiştiremedim o kadar uğraştım ki romları açın yazmışsın inanki romu bulamadım şimdiki güncellediğine koymuşsun ne has bi öncekinde yoktu ve uğraştım olmadı tekrar kurtuluş40 607ye dönüş yaptım ve effects değiştirdim 2 gün uğraştım 19unda çıkan pro ile bi türlü ısınamadım çok dağınık geldi bana tekrar 607ye dönüş yaptım şimdi bu sürümünede takatim yok gözüm kesmiyo biraz daha bekleyeyim belki bi yenisini çıkartırsında bende onu yüklerim :):):):
Hocam bundaki uda icergini sendeki eski uda icine atin aynisi zaten ;)

Arkadaslar RomPacher auto secenegi calismiyordu simdi ilk mesajdaki Rfs2 indirmeniz yeterli ;)
ozur diliyorum arkadaslar dikkatsizligimden dolayi biliyorum cogunuz flash attiniz ama affimi istiyorum.:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne demek hocam İnsanlık hali herzaman olur.O kadarlık olsun.... Önemli olan konunun ve işin arkasında durmaktır.Saygılarımla

kraldost

kraldost

Üye
usta yaptın yapacağını gene ellerine sağlık biran önce deneyeceğim

hakyol2

Üye

Hocam bundaki uda icergini sendeki eski uda icine atin aynisi zaten ;)

Arkadaslar RomPacher auto secenegi calismiyordu simdi ilk mesajdaki Rfs2 indirmeniz yeterli ;)
ozur diliyorum arkadaslar dikkatsizligimden dolayi biliyorum cogunuz flash attiniz ama affimi istiyorum.:D

Bu nazar boncuğu olsun teşekkürler.

İsmail Çolak

Üye
E:Resource/effects dosyası yok ortalıkta :(

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkdaslar simdi software update yapıp geçicem umarım sorun çıkmazzzzzz

----------Eklendi @ 01:31:49 ---------- Yazıldı @ 01:26:11 ----------

ya arkadaşlar bi cevap verin ya yüklicem ama korkuyorum gene kapancak die. bu ilk sayfadaki ilk dört dosyanın altındaki diğer dosyalar yazıyo ya onu indirdim ama ne işe yarıo onlar nasıl kullanıcam o dosyaları

----------Eklendi @ 01:58:37 ---------- Yazıldı @ 01:31:49 ----------

arkadaşlar cevap veren yok mu????

evren3461

evren3461

Üye
arkdaslar simdi software update yapıp geçicem umarım sorun çıkmazzzzzz

----------Eklendi @ 01:31:49 ---------- Yazıldı @ 01:26:11 ----------

ya arkadaşlar bi cevap verin ya yüklicem ama korkuyorum gene kapancak die. bu ilk sayfadaki ilk dört dosyanın altındaki diğer dosyalar yazıyo ya onu indirdim ama ne işe yarıo onlar nasıl kullanıcam o dosyaları

----------Eklendi @ 01:58:37 ---------- Yazıldı @ 01:31:49 ----------

arkadaşlar cevap veren yok mu????

Diğer yazanıda indirip RM-596 Klasörüne atınız..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dosyalari indirdiyseniz evet update basin.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
yaptım kurtuluş abi sağol. sorunsuz yükledim

iatis

iatis

Üye
dosyalari indirdiyseniz evet update basin.
Üstad,ben bu diğer dosyalar klasörünü yüklemedim.Core,uda,rof2 ve rof3 dosyalarını anna dosyaları ile değiştirip refurbısh yaptım.Eksik yaptım herhalde değil mi?Bu diğer dosyalar klasöründe neler var?Onları flash dışında başka bir yolla nasıl ekleyebilirim?Teşekkürler.:hmmm

Üst Alt