N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
varya her fırsatta bakıyorum acaba telefonun geldimi diye.
Telefonum benim.
Kavustum telefonuma hemide belle yuklu telefonumu almislar sifir N8 yolladilar emeklerimin karsiligi olarak :kop:
Gercekten sifir telefon yolladilar.

• Beğen
Tepkiler: Habercii4, hakyol2 ve yasarr35

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:alkishadi gözün aydın hepimizin :alkis

nosteam1

Üye
hayırlı olsun abi :D

----------Eklendi @ 13:22:48 ---------- Yazıldı @ 13:17:17 ----------

kurtulus abi face e qelirmisin bi zahmet

epts

epts

Üye

Telefonum benim.
Kavustum telefonuma hemide belle yuklu telefonumu almislar sifir N8 yolladilar emeklerimin karsiligi olarak :kop:

ooo gözün aydın:) hocam elinden düşürme bi daha:-)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bi edit yaparsn artık abi :D :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi bu gece bekliyoruz güncellemeyi :naughty:

mh.

mh.

Üye

Telefonum benim.

hocam kazasız belasız güle güle kullan. Eee artık yukarıdaki gibi bir cfw yaparsın. Dört gözle bekliyorum. Office 7 içine içine koyarsan çok sevinirim. Saygılar:)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
hemen deneyelım bakalım :D abı bu arada bır daha asla o telefona bısey yapma.. adamın canını sıkma bak haa :D

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kurtuluş abi ben de şimdi öğrenmiş oldum abim gözün aydın ya çok sevindim oğlun olmuş adını da ''yeni n8'' koymuşsun... Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah. güncelleme yapcan dimi abi????

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guncelleme ilk sayfada sorunsuz hepsi turkce.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar bu ilk sayfadaki 4 tane rm 596 dosyalarının hemen altında diğer dosyalar yazıyo. onu indirip napıcaz açıklayabilir misiniz????

----------Eklendi @ 04:07:53 ---------- Yazıldı @ 04:06:42 ----------

abi o zaman bu ustte yazdımada cevap verebilir misin? indiriyom kuracam nasipse

----------Eklendi @ 05:29:26 ---------- Yazıldı @ 04:07:53 ----------

arkadaşlar benim şu an c deki phoenix klasöründe bunlar var. değiştiricek miyim yoksa bunlar aynen kalacak mı? acil cevap bekliyorum

----------Eklendi @ 05:31:04 ---------- Yazıldı @ 05:29:26 ----------

bi de update software yapmadan önce telefona hard yada soft format atmama gerek var mı acaba?????

iatis

iatis

Üye
arkadaşlar bu ilk sayfadaki 4 tane rm 596 dosyalarının hemen altında diğer dosyalar yazıyo. onu indirip napıcaz açıklayabilir misiniz????

----------Eklendi @ 04:07:53 ---------- Yazıldı @ 04:06:42 ----------

abi o zaman bu ustte yazdımada cevap verebilir misin? indiriyom kuracam nasipse

----------Eklendi @ 05:29:26 ---------- Yazıldı @ 04:07:53 ----------

arkadaşlar benim şu an c deki phoenix klasöründe bunlar var. değiştiricek miyim yoksa bunlar aynen kalacak mı? acil cevap bekliyorum

----------Eklendi @ 05:31:04 ---------- Yazıldı @ 05:29:26 ----------

bi de update software yapmadan önce telefona hard yada soft format atmama gerek var mı acaba?????
Kurtuluş40 üstad,arkadaşımın bu sorularına ilave olarak şunuda öğrenmek istiyorum.RM-596 klasörünün içerisinde sadece yeni verdiğin 4 dosyamı olacak?Benim RM-596 klasörümde anna 24.00 dosyaları var.Bunları silecekmiyim.?( Not: şuanda belle 607 sürümü kullanıyorum.):hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar dosyalar toplandı burda indirdiniz dosyadan baska dosya olmuycak rm-596 klasorune atıp flas atmadan options yapıp kırmızıları silin tamam.
Programlar klasorunun icindekiler ovi store harita vs yüklrne bilirler.

İsmail Çolak

Üye
arkadaslar dosyalar toplandı burda indirdiniz dosyadan baska dosya olmuycak rm-596 klasorune atıp flas atmadan options yapıp kırmızıları silin tamam.
Programlar klasorunun icindekiler ovi store harita vs yüklrne bilirler.

bu şekilde rm-596 klasöründe olunca görmüyor phoenix

----------Eklendi @ 12:41:12 ---------- Yazıldı @ 12:40:13 ----------

ben refurbish ile attım sorunsuz oldu

nosteam1

Üye
bu şekilde rm-596 klasöründe olunca görmüyor phoenix

----------Eklendi @ 12:41:12 ---------- Yazıldı @ 12:40:13 ----------

ben refurbish ile attım sorunsuz oldu

arkadasm anna dosyalarini editleyip de atabilrsn öyle daha iyi olur

mh.

mh.

Üye
şimdi en son versiyonda update yaptığımızda yani yuklediğimizde harita, office, ovi mağaza falan yerinde duruyormu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
şimdi en son versiyonda update yaptığımızda yani yuklediğimizde harita, office, ovi mağaza falan yerinde duruyormu?

Hayır yine ilk 609 sürümünde olduğu gibi konuda belirtilmiştir silinen programlar diye ordan isteğe göre yüklenebilir

YkPkY

YkPkY

Üye

Telefonum benim.

hayırlı olsun dostum.o mutluluğu iyi bilirim.süper bi duygu

Üst Alt