N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

hakyol2

Üye
kurtuluş usta öncelikle hizmetlerin için teşekkürler. bi sorum olucaktı bu program klasorunun içinde haritalar ve mağazayı goremedim yukledikten sonra teli de kapatıp açtım ama klasörlerden baska bi değişiklik goremedim neden olabilir acaba?

Eksik olupda silinen programlar ovi,maps hepsi burda

Klasor isteyenler indirip kurun kapatip acin:

İstediğin ve daha fazlası burda

gfb_10

Üye
hocam indiriyorum telefona kuruyorum teli kapatıp açıyorum ama klasorlerden baska bişey yuklenmıo ne haritalar ne ovı goremedim bişey

----------Eklendi @ 20:14:58 ---------- Yazıldı @ 20:04:01 ----------

mağazayı yükleyebilen varmı son sürümünü indirip kuruyorum ''yüklenmio'' diyor

----------Eklendi @ 21:25:32 ---------- Yazıldı @ 20:14:58 ----------

cevaplicak kımse yokmu acaaba

OzGuRKnowN

Üye
hocam indiriyorum telefona kuruyorum teli kapatıp açıyorum ama klasorlerden baska bişey yuklenmıo ne haritalar ne ovı goremedim bişey

İndirdiğin Dosyaların içerisinde Programlar vardı Ordan Ovi Maps ve Ovi Store Olan Aynı bir sis dosyası var onu yükle Mobile Veri açık olsun..

• Beğen
Tepkiler: hakyol2
turker10

turker10

Üye

arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım komik bi sebebi var menü olanı deil programlar olanı tıkla indir ikisi aynı değil sanki devamı gibi duruyor ikisi ayrı ayrı inş. yardımcı olmuşumdur ben kendime çok gülmüştüm :ehe
:ehe ovi ile ilgili iki program var içinde ikisinide kur maps ve mağaza ile ilgili...

gfb_10

Üye
cevaplayan arkadasların hepsine çok teşekkür ediyorum ama turker10 arkadasım sen çok yaşa

turker10

turker10

Üye
arkadaşlar ben teli depolama modunda bağlayıp çıkarınca tel donuyo bazı widgetler gidiyo ekrandan falan kapatıp açınca düzeliyo sizde de o sorun var mı yoksa benim telde mi yazarsanız sevinirim..... kabloyla bağlananlar birkaç kere takıp çıkarıp denerse sevinirim :hmmm

Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkürler

hakyol2

Üye
Kurtulus40 telefondan bir haber varmı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar ben teli depolama modunda bağlayıp çıkarınca tel donuyo bazı widgetler gidiyo ekrandan falan kapatıp açınca düzeliyo sizde de o sorun var mı yoksa benim telde mi yazarsanız sevinirim..... kabloyla bağlananlar birkaç kere takıp çıkarıp denerse sevinirim :hmmm
Kabloyu çıkarmadan önce Ovi süit moduna alırsa o sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: turker10
turker10

turker10

Üye
Kabloyu çıkarmadan önce Ovi süit moduna alırsa o sorun olmaz
güvenli kaldırmayı falanda kullanmam ben cart diye çekerim kabloyu bide ovi suite modunda çıkartmayı deniyim sağolsaın cevabın için....:oke:

south

Üye
Hocam bildirimler witgets'ı harika olmuş. Yalnız menü logosu neden eski tarz onu anlamadım. 6600'ı andırıyor. Orjinal menü ikonu kullanılsa, Türkçe'deki eksiklikler giderilse dört dörtlük olacak. Ellerine sağlık. Devamında başarılar.

gfb_10

Üye
hocam bu oviye bağlantı hatası veriyo sürekli bi türlü bağlanamadım mağazaya. artı tel ilk açıldığında 2-3 dakka donma yapıo baska kımsede oldumu bu problem yoksa sadece bendemi var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 telefondan bir haber varmı?
Yok malesef bir haber artik haftaya kaldi heralde.

----------Eklendi @ 23:42:24 ---------- Yazıldı @ 23:40:24 ----------

Hocam bildirimler witgets'ı harika olmuş. Yalnız menü logosu neden eski tarz onu anlamadım. 6600'ı andırıyor. Orjinal menü ikonu kullanılsa, Türkçe'deki eksiklikler giderilse dört dörtlük olacak. Ellerine sağlık. Devamında başarılar.
insallah hepsi hallolucak ama iste bilyorsunuz.
hocam bu oviye bağlantı hatası veriyo sürekli bi türlü bağlanamadım mağazaya. artı tel ilk açıldığında 2-3 dakka donma yapıo baska kımsede oldumu bu problem yoksa sadece bendemi var
kimsede yok oyle bir sorun ama yinede olabilir tabiki cunku gomulu olmadindan belkide.

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
kurtulus40 kardeşim...bu versiyonda haritaları kurdum.fakat nw wifi ne 3g fayda etmedi konum bul diorum ama nafile.acaba sisteme gömülü değil ondan olabilir mi?ayarlar tam bu arada.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 kardeşim...bu versiyonda haritaları kurdum.fakat nw wifi ne 3g fayda etmedi konum bul diorum ama nafile.acaba sisteme gömülü değil ondan olabilir mi?ayarlar tam bu arada.
Peki haritanizi indirdinizmi?
Harita indirmeden konum bulmasi zor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu sürümde haritayı sık kullandığımdan belirtmek istedim sorunsuz çalışıyor

srgngrbzz

Üye
Ya ben bişey sorucam ; telefona müzik atıyorum fakat attıgım mp3'lerin isim karakterlerinde sıkıntı oluyor düzeltiyorum fakat eski albümler silinmiyor dosya bozuk hatası veriyor.

[alikan]

[alikan]

Üye
Vayyyyyyyyyyyyy vay vay vay kurtuluş hocam rütbe atlamışız Test Moderatör olmuşuz valla yakışır hayırlı olsun köküne kadar hakediyorsunuz. Tebrikler

• Beğen
Tepkiler: iatis
sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 dostum rütben hayırlı olsun

gfb_10

Üye
arkadaslar ben mağazaya bi türlü giremiom sürekli bağlantı hatası veriyo bu ovi mağazayı nereye gommemiz gereki acaba c-e-f hangisi

Üst Alt