N8 İçin FP1 yolda ardından FP2 geliyor..2.Nesil S^3 lere Carla iptal

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Hep yiyorsunuz böyle şeyleri sonra herkes telefonunu satmaya başlıyor yapmayın arkadaşlar hiç mi ders almadınız geçmişten resmi kaynaktan gelmeyen haberlere inanmayın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen ama doğru da olabilir Nokia bile ümidi kesti artık 2016 falan hikaye yapıcağı iki kıyak kaldı birincisi kaynak kodlarını paylaşmak ikincisi fp2 de flash desteği.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve LaNegra
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
aynen ama doğru da olabilir Nokia bile ümidi kesti artık 2016 falan hikaye yapıcağı iki kıyak kaldı birincisi kaynak kodlarını paylaşmak ikincisi fp2 de flash desteği.

Kaynak kodları biraz sıkar :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ah kaynak kodlarını verseler millet kapış kapış nokia alır tabi bu işi bilenler alır

SalihByk

SalihByk

Üye
haber bana bıraz dogru geldi arkadaslar bence nokıa artık wp nın uzerınde duracak symbıana da son bı fınal gunceelemesı yapıp bırakacak... diye düşünüyorm

BaySerkan

BaySerkan

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben hala FP1 için bize gelmeyeck diyorum..umarım yanılan ben olurum..

atakan25

atakan25

Üye
gelebilir neden çünkü n8 için lite deniyor yani kırpacaklar açıkça bellki

blackcemre

Üye
1.nesillerin hepsine gelsinde FP1 olmasın Lite versiyon olsun.

theposies

theposies

Üye
ben en fazla fp 1 e yetişebilirim
luöia ya geçcem.

babiliyi1

Üye
ya arkadaşlar bise sorcam :D bu birinci nesil ikinci nesil muhabeti nedir. Forumda gezindikce görüyorum. Biri söylesin allah aşkına benim c6-01 kaçıncı nesil :D

suatsari

suatsari

Üye
ya arkadaşlar bise sorcam :D bu birinci nesil ikinci nesil muhabeti nedir. Forumda gezindikce görüyorum. Biri söylesin allah aşkına benim c6-01 kaçıncı nesil :D

C6-01,C7,N8,E6,E7 bunlar 1.nesil
701,700,603 bunlar 2.nesil

SilentOne

SilentOne

Üye
+808 de ikinci nesil

Polymath

Polymath

Üye
Nokia bu gidişle soğuttu kendinden. Ulan madem symbiani bitireceksin neden 808 i symbian yaptin. Diyeceksiniz 808 kamera telefonu. Yav hem foto cekmeyi seven hemde oyun oynamayı seven adam mı yok? Yani artik nokia ne yapacağinı bilmeyen aptallar gibi. Nokia ya bedduam inşallah wp de umduğunu bulamaz ve batar.

akondd

akondd

Üye
sonu belli nokia nin can çelişiyor bence bataklıkta hareket ettikçe batıyor saçma sapan işlerle uğraşıyorlar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İyi haber şu: N8 ve 1. nesiller fp1'i tamamen hiçbir kırpma olmadan alıyor
Diğer İyi haber: fp2'yi kırpılarakta olsa yinede alıyor.. Evet adı carla olmayacak ama mantıken carla sistemi n8'de olacak :oke:
+ İşlemcide yükseltme yapılacak :eller:

Ve açıkçası sistemin Belle olarak sabitlenmiş olması bence iyi oldu ne o öyle zırt pırt işletim sistemi değişmesi :hih: En güzeli böyle oldu Adam gibi sistem olan Belle kalıcı oldu ve güncellemelerle geliştirilecek..

Kötü haber: 2016 yalan oldu!!!!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia bu gidişle soğuttu kendinden. Ulan madem symbiani bitireceksin neden 808 i symbian yaptin. Diyeceksiniz 808 kamera telefonu. Yav hem foto cekmeyi seven hemde oyun oynamayı seven adam mı yok? Yani artik nokia ne yapacağinı bilmeyen aptallar gibi. Nokia ya bedduam inşallah wp de umduğunu bulamaz ve batar.

kardeşim satış politikası nedir bilir misin? Adamlar 808 i symbianlı çıkardılar sırf 2012 ye yetiştirmek için teknolojiyi tanıtmak için.. Merak etmeyin 808 de ölü doğmaz Nokia da batmaz wp de rahat olun siz.

Üst Alt