"Nokia Carla" İptal Olmamış "FP1" Olarak Gelmiş.

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Way arkadaş ortalık hareketlenmiş yahuu, ama ben sanırsam lumia 900'e transfer olacağım, face'de adam telin camı ile çivi çakıyor, bu nassı bir ekran camıdır şaşırdım ve bayıldım doğrusu ...

N8'inde zamanında camını bozuk paralarla bi poşete koyup test ediyolardı..
Ama gerçekte o kadarda sağlam değil..
Bu videolar hep hikaye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Way arkadaş ortalık hareketlenmiş yahuu, ama ben sanırsam lumia 900'e transfer olacağım, face'de adam telin camı ile çivi çakıyor, bu nassı bir ekran camıdır şaşırdım ve bayıldım doğrusu ...
Anlaşılan sarmaşığın zehrini tatmışın... :D

Dampierre

Dampierre

Üye
carla carla diyorsunuz da, belleyi ısıtıp önünüze koyacaklar. Çok birşey beklemeyin. Symbian yine symbian kalacak, oyun ve program üreticileri oooo carla gelmiş demeyecek, yine symbian gözüyle bakacak. Belki web tarayıcı gelişir ki, bana kalsa o bile olmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya o değilde haberi okursanız eğer orda yazanların hepsi zaten fp1 ile bize geldi yani carla fp1 olarak değişmiş e bize geldi zaten :D

sonerrap

sonerrap

Üye
acıkcası devir ios devri yeni iphonenin ekranın 4 yada en fazla 4.3 olursa iphone 5e gecmeyi düşünüyorum en az 3-4 sene her türlü ugulama oyun güncelleme destegini alır kafam rahat olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haberde bir yanlışlık var sanırım.
Öncelikle ingilizcemin yettiği kadar haberi doğru şekilde çevirmeye çalışayım:

Birkaç gün önce Nokia Belle'ye gelecek "Carla güncellemesinin" iptal olduğuna dair bir haber yayınlamıştık. Ancak bu konuyla ilgili olarak Nokia ile irtibata geçtiğimizde, durumun tam olarak öyle olmadığını öğrendik.

Bildiğimiz kadarıyla Carla, "Belle FP1"in kod adıydı. Konuştuğumuz Nokia elemanı, Carla güncellemesinin (yada bilinen adıyla Belle FP1'in) iptal edilmediğini ve yakında çıkarılacağını söyledi. Bu güncellemeyi alacak olan ilk telefon, yakında piyasaya sürülecek olan Nokia 808 PureView olacak ve ondan sonra da Nokia 700, 701 ve 603 gibi bazı mevcut Nokia telefonlar da Belle FP1'e güncellenecek. N8 ve E7 gibi diğer eski telefonlar ise bu güncellemeyi alamayacak ancak onlar için Nokia Belle Refresh adında başka bir güncelleme planlanıyor.

Belle FP1 güncellemesinin, yeni widget setleri, HTML5 destekli gelişmiş tarayıcı, Dolby kulaklık, yeni Nokia Haritaları, gelişmiş bildirim çubuğu, çoklu görev yöneticisi ve Microsoft uygulamaları gibi özellikler getirmesi bekleniyor.. Güncelleme aynı zamanda Nokia 700 ve 701'in işlemci saat hızını 1GHZ'den 1.3GHZ'ye çıkaracak.

Sözün özü:
Bu haber bayat!
FP1 güncellemesi zaten geldi 700 ve 701'e 2-3 hafta önce.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haberde bir yanlışlık var sanırım.
Öncelikle ingilizcemin yettiği kadar haberi doğru şekilde çevirmeye çalışayım:

Birkaç gün önce Nokia Belle'ye gelecek "Carla güncellemesinin" iptal olduğuna dair bir haber yayınlamıştık. Ancak bu konuyla ilgili olarak Nokia ile irtibata geçtiğimiz de, durumun tam olarak öyle olmadığını öğrendik.

Bildiğimiz kadarıyla Carla, Belle FP1'in kod adıydı. Konuştuğumuz Nokia elemanı, Carla güncellemesinin (yada bilinen adıyla Belle FP1'in) iptal edilmediğini ve yakında çıkarılacağını söyledi. Bu güncellemeyi alacak olan ilk telefon, yakında piyasaya sürülecek olan Nokia 808 PureView olacak ve ondan sonra da Nokia 700, 701 ve 603 gibi bazı mevcut Nokia telefonlar da Belle FP1'e güncellenecek. N8 ve E7 gibi diğer eski telefonlar ise bu güncellemeyi alamayacak ancak onlar için Nokia Belle Refresh adında başka bir güncelleme planlanıyor.

Belle FP1 güncellemesinin, yeni widget setleri, HTML5 destekli gelişmiş tarayıcı, Dolby kulaklık, yeni Nokia Haritaları, gelişmiş bildirim çubuğu, çoklu görev yöneticisi ve Microsoft uygulamaları gibi özellikler getirmesi bekleniyor.. Güncelleme aynı zamanda Nokia 700 ve 701'in işlemci saat hızını 1GHZ'den 1.3GHZ'ye çıkaracak.

Sözün özü:
Bu haber bayat!
FP1 güncellemesi zaten geldi 700 ve 701'e 2-3 hafta önce.

ben de onu diyorum işte

Polymath

Polymath

Üye
Bu haberden birşey anladıysam arap olayım. Yani şimdi bize fp1 geldi. Biz carla mı kullanıyoruz ? :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle.

_ardaa

_ardaa

Üye
Fp1 daha çıkmadan önce bunun Carla olduğunu söylemiştim ben ve doğru çıktı, Fp1 diğer adıyla Carla kullanıyorsunuz zaten uzun zamandır, kullandığınız şey nasıl iptal edilebilir ki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fp1 daha çıkmadan önce bunun Carla olduğunu söylemiştim ben ve doğru çıktı, Fp1 diğer adıyla Carla kullanıyorsunuz zaten uzun zamandır, kullandığınız şey nasıl iptal edilebilir ki

herşeye inanır olduk malesef.

doctorrr

doctorrr

Üye
gördüğüm kadarıyla şöyle sizin fp1 in üstüne bikaç tane güncelleme alacaksınız bizde ufacık bidene güncelleme alacaz sonra.. sonrası yok :D

kelooo

Üye

ozaman fp2 de donnamı olacak. öyle birşey yok fp2 den sonra carla gelecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ozaman fp2 de donnamı olacak. öyle birşey yok fp2 den sonra carla gelecek

kardeşim ne demek öyle bişey yok Nokia açıkladı daha ne olcak desene bi?? Fp2 gelecek ama carla marla yok onlar kod isimlerdi artık feature pack diye değiştirildi ne var bunda anlamıyıcak o kadar zor mu?

doctorrr

doctorrr

Üye

kardeşim ne demek öyle bişey yok Nokia açıkladı daha ne olcak desene bi?? Fp2 gelecek ama carla marla yok onlar kod isimlerdi artık feature pack diye değiştirildi ne var bunda anlamıyıcak o kadar zor mu?

şu fotoğrafı unutmadım...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yazanlar geldi zaten fp1 le.

Üst Alt