N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

cabal21

cabal21

Üye
he yaw o listede yer alıyomuş telefonum :@ 059C8T6

karasahinemre

Üye
nokia ya o konuda e-posta gönderdim neden o kategoriyi güncellemediniz diye cevap bekliyorum

cabal21

cabal21

Üye
o maili senin attığın iyi oldu ben atsaydım biraz ağır yazardım adamların çıkartacağı da varsa vaz geçerlerdi :D

karasahinemre

Üye
at abi sende ne kadar çok o kadar iyi :D

cabal21

cabal21

Üye
küfürle çözüleceğini bilsem hemen ederim de çözülmüyo ki... Bu garanti şartları için 50 den fazla mail attım ancak bi sonuca vardım... bu güncellemeye de dalarsam o zaman işler baya karışırız :D

emre1802

Üye
mrb şuan telefondan guncellemelerı kontrol ettım ve guncelleme oldugunu soyledı ındırıyorum hayırlısı olsun bakalım

emre1802

Üye
aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel

--------------- Ekleme ---------------

pardon :) kod 059D954

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
aynen o kod ama telefonda yazan o ındırecegım 13. lü birsey sarj az oldugu ıcın yapmadı ınsallah sorun olmaz *#0000# kare yaptım guncelleme cıktı sorun olmaz inşallah N8 sılver benım tel

pardon :) kod 059D954

anlaşılan 059D576 daha gelmedi...DARK GREY :off::off::off::off::off::off::off::off:

emre1802

Üye
şuan başladı hayırlısı olsun sonuçları yazarım bırazdan

güncelleme bitti PR1.1 013.016 yazılım sürümü yüklendi hayırlı olsun bu dertten kurtuldum en sonunda geldi gelecek sorunum kalmadı :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
throner

throner

Üye
Günde 500 kez bakmaktan tik oldum nasıl bir stratejidir anlamadım gitti yha....yok produc koduna geldi..yok rengine....valla nokia iyice kendinden soğuttu :bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

gelecek kardeşim gelcek... sabırsızlanma. bu arada zaten her rengin ayrı product codu var. silvera gelmiş onun codu farklı dark grey yok benim ki gibi yeşile yok.bunların product code farklı.. yavaş yavaş geliyor.birden yüklenme olmasın diye herhal:islik

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
gelecek kardeşim gelcek... sabırsızlanma. bu arada zaten her rengin ayrı product codu var. silvera gelmiş onun codu farklı dark grey yok benim ki gibi yeşile yok.bunların product code farklı.. yavaş yavaş geliyor.birden yüklenme olmasın diye herhal:islik

arkadaşım ülke ülke dedi anladım...flash lı cihazlar dedi anladık nokia yı...ama şimdi yok product kodu yok renk can sıkmaya başladı...valla.

cabal21

cabal21

Üye
benim anlamadığım renk renk niye ayırmışlar telefonları product kodlarını :S bu işte bi bit yemeği var ama çıkar kokusu

suat1111

suat1111

Üye
bosss işler artık bunlar çunkü sıkıntı yaptımm

kanka351

Üye
güncellemeyi yükleyen arkadaşlar dil ingilizce oluyor mu?

şuan başladı hayırlısı olsun sonuçları yazarım bırazdan

güncelleme bitti PR1.1 013.016 yazılım sürümü yüklendi hayırlı olsun bu dertten kurtuldum en sonunda geldi gelecek sorunum kalmadı :D
kardeşim dil ingilizce oldumu.bazı arkdaşlar dil değiştiremiyoruz diyorlar?

karasahinemre

Üye
sence olur mu :D

Üst Alt