N8 Güncelleme Çıkmış Ama İndiremiyorum Diyorsanız...

Sponsorlu Bağlantılar

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
güncelleme mi çıktı :)

hastali

Üye
peki bu ürün kodunu oraya yazmak dorumu yani ben biyerde okumuştum telefonunuzn bilgilerini ürün dounu fln sakın internete yazmyın diolardı

ThebLue16

ThebLue16

Üye
kardeş orası nokianın resmi sitesi bişey olmaz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
peki bu ürün kodunu oraya yazmak dorumu yani ben biyerde okumuştum telefonunuzn bilgilerini ürün dounu fln sakın internete yazmyın diolardı

IMEI olmasın o? Ürün kodunda sorun olmaz.

venusutarit

venusutarit

Üye
Ürün kodundan ne zarar gelebilir ki imei bile değil

hastali

Üye
ben bilmedğim için sormuştum=)imei mi o? dourudr walla kardeşim biLmemki ürünkodunda sıkıntı yok yani ozmn bende bakim şu güncellemeye teşekkrederm sölediniz için=)

--------------- Ekleme ---------------

Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 011.012
Numaraları karşılaştırma:
Bu sürüm geçerli yazılımdan daha ileri bir sürümse, en son özellikleri, uygulamaları ve gelişmeleri almak için hemen güncelleştirin.
BUNU DEDİ=)

--------------- Ekleme ---------------

arakdaşlar

karasahinemre

Üye
hala yooooooooooook nokiaa :off:!

hastali

Üye
lanet nokia

BL@DE02

BL@DE02

Üye
senin gibi şirketin yaptığı işe de yapacağı işe de bu kadar mı mallık olur ya her şeyi kusurlu resmen tiksindim :S güncelleme yaparlar yayınlanmadan kuran olur yayınlarlar yarısı günceller yarısı güncelleyemez eşitlik yok allah bir kere daha belanı versin (şirketin yöneticileri için) nokia :S

barisakkaya

Üye
Evet arkadaş doğru söylüyor N8 silver için güncelleme verilmemiş henüz. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler güncelleme diye bakıp durmama gerek kalmadı

karasahinemre

Üye
0599764 bu koda çıkmış güncelleme

Latest available software for your device:
Version:: 013.016
Compare numbers:
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

ama bizimkine hala yok
:off::off:

hastali

Üye
059D le başlio bndede yok deliricem

karasahinemre

Üye
şu mantıkla düşünürsek 1-2-3...9-A-B-C-D...Z geliyo herhalde :D

hastali

Üye
bu bize gelmick bence :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar niye bu kadar acele ediyorsunuz anlayamıyorum. Sonuçta tüm ürün kodlarına çıkacak. Bir de Nokia her telefonuna güncelleme çıkartan markalardan biri. Başka marka alsanız çoğuna güncelleme bile çıkmıyor :)

karasahinemre

Üye
bitsin gitsin istiyorum artık :)

hastali

Üye
*#0000# yapiorum gncelleme yok dio nokiann stesne kodu yaziorum eski sürüm çıkıo herkeze gelio bu gncelleme bnde neden yok siyah n8 war bnde...*#0000# bunu yapınca wrelsla bağlanio ondanmı olmuo öle bişiler diolardı operatrden ykleyn diolardı onu nası yapıcam bnmki wrelsla grio walla

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
*#0000# yapiorum gncelleme yok dio nokiann stesne kodu yaziorum eski sürüm çıkıo herkeze gelio bu gncelleme bnde neden yok siyah n8 war bnde...*#0000# bunu yapınca wrelsla bağlanio ondanmı olmuo öle bişiler diolardı operatrden ykleyn diolardı onu nası yapıcam bnmki wrelsla grio walla

Yazdığınızda eski sürüm geliyorsa size henüz çıkmamıştır.

hastali

Üye
059D le başlio bnmki gelmemiş demek hmm ozmn ben kndmi bi aşa atıp geliorum yada telefonu atıcam :D

Üst Alt