N8 garanti sorusu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
N8 garanti sorusu.
Arkadaslar ben n8 bir arkadasim araciliyla isvicreden aldim, garantisi arkadasimda isvicrede.
Telefonu 6 aydir kunlaniyorum 5 ay sorunsuz calisiyor derken son 1 aydir sapiti 10 kere dead phone oldu. Her seferinde dead flash yaptim en fazla 2 gun calisiyor sonra yine dead phone.
TUKSEDON arkadasima mail attim o da sagolsun usenmeyip cevap yazdi sorun anakarta dedigi ve servise goturmemi onerdi. Bende isvicreden aldigim arkadasla konustum, orda goturucem.
Simdi service goturdugmuzde telefona bir kac kez dead flashing atigimiza soylemelimiyiz, yani dead flashing atigimiz zaman telefonun garantisi devam eder mi?

Niye soruyorum bunu, cunku orda sadece dead flashing atarlarsa telefon 2 gun iyi calisir sonra tekrar dead phone olur, orda dead flashing atip bak iyi calisiyor diyip geri yolamasinlar mi ?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
bence söyle riske girme yapmama gibi bir lüksleri yok belki olsa olsa en kötü ihtimal garanti dışı der 20 tl gibi fiyat verirsin ki buda servisin insafına kalmış

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
Arkadaslar ben n8 bir arkadasim araciliyla isvicreden aldim, garantisi arkadasimda isvicrede.
Telefonu 6 aydir kunlaniyorum 5 ay sorunsuz calisiyor derken son 1 aydir sapiti 10 kere dead phone oldu. Her seferinde dead flash yaptim en fazla 2 gun calisiyor sonra yine dead phone.
TUKSEDON arkadasima mail attim o da sagolsun usenmeyip cevap yazdi sorun anakarta dedigi ve servise goturmemi onerdi. Bende isvicreden aldigim arkadasla konustum, orda goturucem.
Simdi service goturdugmuzde telefona bir kac kez dead flashing atigimiza soylemelimiyiz, yani dead flashing atigimiz zaman telefonun garantisi devam eder mi?

Niye soruyorum bunu, cunku orda sadece dead flashing atarlarsa telefon 2 gun iyi calisir sonra tekrar dead phone olur, orda dead flashing atip bak iyi calisiyor diyip geri yolamasinlar mi ?

Arkadaşım bana özelden imei nosunu bi yolla isviçre garantisine bi bakalım. Eğer isviçre garantiliyse isviçre faturası ile türkiye de ücretsiz bakılıyor. Dead flashdan da bişey olmaz.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler TUKSEDON arkadasim simdi is yerindeyim aksama imei numarasini ozele yolarim.
Yalniz ben Kosova'da yasiyorum. Burda yetklili servis yok. Turkiyede gelemem uzak, yalniz Makedonyada nokia'nin yetkili servis varmi orasi daha yakin kendim goturebilirim, TUKSEDON bu konuda bir bilgin var mi ?

-omer-

-omer-

Üye
hocam naptın sen ya :D garantisi isviçrede,sen kosovada yasıyosunen yakın servis makedonyada ve sen Türkiyeden yardım istiyosun :D :D bence o telefon servise gitcek yılan hikayesi olup geri gelcek :yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: ozggurr, yilan53 ve Recep Özmen
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Sorma omer.. yurdisinda alalim dedik daha saglam olur garantisi falan..
Burda Kosova'da hangi telefonu alirsan al en fazla bir ay garanti verirler onun icin yurtdisindan aldim.
Ben sidmiye kadar forumda ogrendiklerimle kendim telefonu kurtarmaya calistim 1 aydir ugrasiyorum ama donanimsal bi sorun oldugu icin artik yapacak bir sey yok mecburen telefon isvicre yolcusu.
TUKSEDON arkadasima sordum makedonya bize yakin 1.5 saatlik yol, eyer orda nokia yetklili bir servisi varsa ve orda garanti gecerli ise oraya gotureyim daha yakin.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
gerçekten çok karışık bi durum bir sürü bürokratik işlem gerekebilir.
ama mantıken düşününce nokia bi dünya markası ve nerden faturalanmış olursa olsun garanti kapsamında dünyanın her yerinde ücretsiz servis desteği sunmaları lazım..eğet öyle değilse nerde nokianın büyüklüğü? sonuçta artık internet denen bi şey var ve bi ürünün nerden hangi tarihte alındığını, garanti durumunu tek tıkla öğrenebiliyosun

-omer-

-omer-

Üye
gerçekten çok karışık bi durum bir sürü bürokratik işlem gerekebilir.
ama mantıken düşününce nokia bi dünya markası ve nerden faturalanmış olursa olsun garanti kapsamında dünyanın her yerinde ücretsiz servis desteği sunmaları lazım..eğet öyle değilse nerde nokianın büyüklüğü? sonuçta artık internet denen bi şey var ve bi ürünün nerden hangi tarihte alındığını, garanti durumunu tek tıkla öğrenebiliyosun

adam kosovada servise verrse düzgün olmya bilir ddgi mantıklı ya isviçreye gönder yada makedonyaya git :good:

----------Eklendi @ 11:50:47 ---------- Yazıldı @ 11:50:13 ----------

Burda Kosova'da hangi telefonu alirsan al en fazla bir ay garanti verirler onun icin yurtdisindan aldim.
Ben sidmiye kadar forumda ogrendiklerimle kendim telefonu kurtarmaya calistim 1 aydir ugrasiyorum ama donanimsal bi sorun oldugu icin artik yapacak bir sey yok mecburen telefon isvicre yolcusu.
TUKSEDON arkadasima sordum makedonya bize yakin 1.5 saatlik yol, eyer orda nokia yetklili bir servisi varsa ve orda garanti gecerli ise oraya gotureyim daha yakin.

nokia'nın kendi sitesnde vardır servis yerleri :oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
kafam karıştı :hmmm:ehe inş telefonun düzelir gelir

----------Eklendi @ 12:24:56 ---------- Yazıldı @ 12:23:20 ----------

benim bildiğim bu telefonlar nokia garantili ülkeye göre garantisi değişmez keşke bulunduğun yerden alsaydın :oke:

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Kosova'da nokianin yetkili bir servisi yok kaldiki profesionel servisci bile yok,
ilk dead phone oldugunda sormak amaciyle gitim bir iki servisciye yok bu telefon bi daha acilmaz tamir edilemez falan demisti
ben kendim kac kez dead flash etim telefonu actim.
benim ila isvicreye goturmek garanti icinde olsun demiyorum, ben parayla'da raziyim yeterki dogru duzgun profesiyonel bir servisci olsun.
ama ortada dogru duzgun bir servisci yok, muhetemelen yaptiramazlar daha cok bozarlar.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Kosova'da nokianin yetkili bir servisi yok kaldiki profesionel servisci bile yok,
ilk dead phone oldugunda sormak amaciyle gitim bir iki servisciye yok bu telefon bi daha acilmaz tamir edilemez falan demisti
benim ila isvicreye goturmek garanti icinde olsun demiyorum, ben parayla'da raziyim yeterki dogru duzgun profesiyonel bir servisci olsun.
ama ortada dogru duzgun bir servisci yok, muhetemelen yaptiramazlar daha cok bozarlar.

dostum turkiyeye gonder sende

-omer-

-omer-

Üye

orası daha yeni yeni modernlesmye baslıyo yani o durum doğal :pro: sen ya gönder türkiye'ye yada makedonyaya 1gününü buna ayır ver servise ama servisten ayrılma baslarnda bekle ki cabuk yapsınlar (h)(h)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
adamlarin bogazina saril adeta yoksa aylar surer gelmesi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kosova makedonya türkiye farketmez..hepsi osmanlı torunu ve bizim kardeşlerimiz :)

dostum bence makedonya'ya gönder..telefonu buraya yollarsan daha çok bekletirler gibime geliyor..makedonya en azından ab ülkesi ve müşteri memnuniyetlerini de diğer ab ülkelerinde olduğu gibi tutmak isterler..üsküp veya bitola'ya bir yolculuk yap sen bence..işin daha kolay hallolur inan.

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nin sitesine baktim makedonyada sanirim servisleri yok, veya ben goremedim :angry:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
balkanlarda sadece bulgaristan macaristan romanya ve hırvatistan da servis var..senin alternatiflerin isviçre veya türkiye olacak o zaman.

-omer-

-omer-

Üye
TUKSEDON arkadasımıza gönder bence

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Tesekkurler TUKSEDON arkadasim simdi is yerindeyim aksama imei numarasini ozele yolarim.
Yalniz ben Kosova'da yasiyorum. Burda yetklili servis yok. Turkiyede gelemem uzak, yalniz Makedonyada nokia'nin yetkili servis varmi orasi daha yakin kendim goturebilirim, TUKSEDON bu konuda bir bilgin var mi ?

Bildiğim kadarı ile Sınırlı Avrupa Garantisi; AB,Izlanda,Norveç,Isviçre ve Türkiye için geçerli..Ben de cihazımı Çek Cumhuriyetinden aldım, ancak Nokia Destek hattı bana; Cihaz Ingiltere için üretilmiş,siz Çek'ten aldığınız için Türkiye'de garantisi olmaz dediler..Tüketici Heyeti'ne gidicem..Zira garantide telefon üretildiği ülkeden alınırsa garantilidir gibi bir ibare yok, saydığı ülkeler için garanti uygulanır diyor !

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplariniz icin herkeze tesekkurler
26 temmuz itibariyle telefonunum isvicre servisinde, bakalim ne zaman geri doner telefonum

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yaklasik iki ay aradan sonra dun telefonuma kavustum :D
Telefonumun ana karti degistirmisler, birde anna'yi yuklemisler telefon super calisiyor..

valla ozlemisim N8.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt