Bu nasıl bir karalama kampanyasıdır.
Sanki görende bu kötüleyenler 20 MP'den aşağı kullanmıyolar sancak. 12 MP kamera koymuş adam HD özellik koymuş daha ne istiyonuz. Bu kadar da olmaz.
Bende N8 alacaktım bu kadar kötüymüş meğer. Takoz,berbat lafları havada uçuyor vazgeçtim.
olay zaten kamerasının kötü olması değil. olay 12 mp yazıp, 12 mp olmaması ve bunu hakedemiyor olması. şimdi htc nin samsungun sonyericssonun yeni modelleri çıkıyor teker teker piyasaya kameraları 8 mp. bakalım onlarla kıyaslayınca ortaya çıkacak n8 in 12mp lik toz kondurulmayan kamerasının kalitesi
<font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>ne wave i serdar direk birinci jeneresyon iphone ile anca karşılaştırılır zaten yazılımla 12mp yapmışlar çin telefonları gibi</b></i></font></font>
yani size şaşıyorum canon 55d ile netliği aynı sadece ışıkfarkıvar.Ne bu savaşmı çıkarmaya çalışıyorsunuz , yoksa o n8 , wawe veya herneyse aldıdiye hefesini kursağanda bırakmayamı çalışıyorsunuz bece herkes kendi davasına dönsün artık...Bu Tartışmalar Çok gereksiz...
yani size şaşıyorum canon 55d ile netliği aynı sadece ışıkfarkıvar.Ne bu savaşmı çıkarmaya çalışıyorsunuz , yoksa o n8 , wawe veya herneyse aldıdiye hefesini kursağanda bırakmayamı çalışıyorsunuz bece herkes kendi davasına dönsün artık...Bu Tartışmalar Çok gereksiz...
sende hangisi var!! :-)) burda paylaşım amacı sazanları ortaya çıkarmak onlarda belirli zaten polemiğe gerek yok yani başlık amacına uygun devam ediyor :-))
sende hangisi var!! :-)) burda paylaşım amacı sazanları ortaya çıkarmak onlarda belirli zaten polemiğe gerek yok yani başlık amacına uygun devam ediyor :-))
peee bu nası makro mod foto arkadaşım o çiçeğin üstünde böcek olması lazım hani nerde gözükmüyor n8 işte takoz bi foto çekersin çektiğin yerdeki olmayan böcekleri görmez ama hayır böcük olmasada çekmesi lazım
ehhhhh yyoh beş para etmez wave numer one :