N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
Kurtuluş hocam şafak kaç ; )

laplace06

laplace06

Üye
Kuruluş hocam eski saat için rofs2 içindek miflerii temizlemeniz yeterli dermiştin bütün mif uzantılı dosyaları silip flash atacağız değilimi birde bu mifler rofs2nin neresinde bilgi verirmisin teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kuruluş hocam eski saat için rofs2 içindek miflerii temizlemeniz yeterli dermiştin bütün mif uzantılı dosyaları silip flash atacağız değilimi birde bu mifler rofs2nin neresinde bilgi verirmisin teşekkürler
bak burda zaten verdim widgets bazi miflerini sildim.ama istersen daha fazla silmek resource/apps icinde ama bazilarini silersen prolarin mifleride orda onlari silme.

moscow89

Üye
kurtuluj üstad emeğine sağlık... Bir sorum olucak sanırsam ben ivo belleyi yükledim üzerine flash atsam olurmu yoksa downgrade şartmı??

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluj üstad emeğine sağlık... Bir sorum olucak sanırsam ben ivo belleyi yükledim üzerine flash atsam olurmu yoksa downgrade şartmı??

tabiki olur ama once formatla hem C hafizayi hemde E hafizayi F hafizan varsa cikrt normal belle flash atarak yap.

curtaincall

curtaincall

Üye
Hocam bu 23.11.11 sürümünden ben memnunum, navifirme de düşecek olan belle bu sürümden olacak ya 111.030.607 yani.

ben flash atmasam, ilerde pc suiteye ya da yazılım güncellemelerine nokiadan güncelleme gelse, benim bu hackli ve sızma belleyi tanır mı? O güncellemeleri yükleyebilir miyim?

hizan

hizan

Üye
yüklersin

tatvan_013

Üye
hocam phenix ten mi yükleme yapılır ben daha acemiym kusura bakmayın

[alikan]

[alikan]

Üye
hocam phenix ten mi yükleme yapılır ben daha acemiym kusura bakmayın

Telefonunu açık konumda usb ile pc ye bağla phoenix programını aç Connection dan USB1 seçerek bağlantı kur. File dan Scan Product yap, alt ortada RM-596 yazısı çıkana kadar bekle sonra üstte Flashing seçeneğinden Firmware update tıkla, çıkan kutudan orjinal anna dosyalarının olduğu yeri seçeceksin ve sonrasında kurtuluş un paylaştığı 4 tane belle dosyası ile onları değiştireceksin son olarakta Refurbish yapacaksın. Detaylar ve tam olarak nasıl yapacağın paylaşılan videoda belirtiliyor da ben kaba bir fikrin olsun diye yazdım.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve hakyol2

tatvan_013

Üye
Kusura bakmayın ama bunları nasıl indirecem hangisi indirecem bana yardımcı olun

sayokantürk

sayokantürk

Üye

ama peki ayni dosyayi telefon dili ingilizcede aciyormu oda onemli bir baksan malum ben bakamiyorum :ağlarım::ağlarım:

Kusura bakma kardeş çok geç yazdığım için malesef ingilizcede olsa bu proğram yanıt vermiyor

tatvan_013

Üye
hangisini yüklüyecek toplu halde nasıl yükleyecem

[alikan]

[alikan]

Üye
Kusura bakmayın ama bunları nasıl indirecem hangisi indirecem bana yardımcı olun

Dostum işe ilk önce Navifirm den N8 için orjinal anna dosyalarını indirmekle başlayacaksın. İlk yapacağın iş bu.
Sonrasını burda tek tek anlatmaya gerek yok bu linkte arkadaşımız çok iyi anlatmış buradan devam et.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html

İşin amacını orjinal anna dosyalarını sızdırma belle dosyalarıyla değiştirip telefona flash atma olarak kavradın mı olay senin için daha kolay olur. İlk denemede bende çekinmiştim merak etme yeter ki yönergeleri doğru yap çok basit olduğunu göreceksin.

• Beğen
Tepkiler: iatis

Üst Alt