N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan];4080200' Alıntı:
Sana köküne kadar katılıyorum. Bu konunun çoktan üst konu olması gerekiyordu 55.000 kişi girip bakmış 2000 yorum almış daha ne kadar hit olur bir konu ben bilemedim. Bu konunun evet cfw ile ilgili olduğu için modifikasyon bölümünde ama olmaması lazım bence çünkü konu buraya taşındığı için herkes göremiyor. Ben konuyu bildiğim için modifikasyon bölümünden giripte konuya vakıf oluyorum ama bence Genel sayfasında üst konu olmalı diye düşünüyorum modifikasyon olabilir ama şuana kadar kullanılan en stabil sorunsuz Belle sürümü diye de üst konu olabilir.
inanin valla

[alikan]

[alikan]

Üye

Hadi hadi utanma :) Şaka bir yana da kardeşim, şöyle biraz düşününce kimsenin zoru yok bu kadar uğraşmaya, bir şeyler paylaşmaya çalışmaya, bildiğini faydalandığını başkalarına da sunmaya, Allah razı olsun uğraşıyosun yapabildiğini saklamıyo paylaşıyosun sayende bizde telefonumuzda hiç yapamıcağımız şeylere kalkışıp daha randımanlı kullanıyoruz ve yeni özelliklere ulaşıyoruz. Ne yalan söyleyeyim ben N8'i 11 aydır kullanıyorum ve artık sıkmaya başlamıştı sadece telefon aç mesaj at o kadar, ta ki Belle ye geçene kadar daha az seviyordum telefonu. 1 aydır elimden düşmüyor sanki yeni aldım. Ellerine sağlık emeğine sağlık, Başarılarının ve eylemlerinin devamını diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: tamcoskun, iatis ve Kurtuluş40

Ag66

Üye
Ben Belle'yi Shell ile karşılaştırmıyorum ki. Zaten o sadece bir arayüz. Ben Belle de hızlı arama konusunda sıkıntı çekiyorum. Onu belirttim. Ayrıca Alfa sayısal tuş takımında T9 imkanı yok mu? Tekrar teşekkür ediyorum. Kolay gelsin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben Belle'yi Shell ile karşılaştırmıyorum ki. Zaten o sadece bir arayüz. Ben Belle de hızlı arama konusunda sıkıntı çekiyorum. Onu belirttim. Ayrıca Alfa sayısal tuş takımında T9 imkanı yok mu? Tekrar teşekkür ediyorum. Kolay gelsin
neden olmasin t9 # tusa bastikca degisir.

aşikar53

aşikar53

Üye
millet kesinlikle öneriyorum kurtuluş abi eline koluna sağlık herşey için teşekkürler

Ag66

Üye
Telefon rehberinde kişi arama yaparken metin tahmini ayarlanamıyor mu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon rehberinde kişi ararken bende mi çalışmıyor?
telefon rehberinde,imail adresi ve wlan sifresi girerken calismaz cunku normalde ingilizce destekli harf'ler kullanilmasi gerekiyor.rehberi kayit yaparken turkce karekter kullanildigi zaman bazen kopyalamada sorunlar cikar.mesela diger hafizaya aktarirken turkce karekterli olanlarin % 70 kayit yapmaz bu islem butun klavye kullanilan cihazlarda boyle.yani belle has bir sey degil.

• Beğen
Tepkiler: Ag66
idris-tolar

idris-tolar

Üye

evet kesinlikle dusurmeniz gerekiyor versiyonu bunula atin flash sonra dosyalari degistirerek belleeeeee

daha önce flash atmadım ama bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak

idris-tolar

idris-tolar

Üye

Ama siz N73 kullaniyorsunuz dikkatli olun N73 olmaz!!

hayır o eski telim benim profilden değiştim...

dosyaları indirdim bu dosyaları belle flash atar gibi mi yapacağım... daha ayrıntılı yazabilirmisiniz ...

idris-tolar

idris-tolar

Üye

Ama siz N73 kullaniyorsunuz dikkatli olun N73 olmaz!!

dosyaları indirdim bu dosyaları belle flash atar gibi mi yapacağım... daha ayrıntılı yazabilirmisiniz ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

belle flash atar gibi ama v25.07 alti olmasi gerekiyor eger v25.07 anna kullaniyorsan downgrade yapmalisin ilk sayfada var DG dosyasi sonradan belle dosyalariyla v11.07 dosyalarini degistirip kirmizi goruneni siliceksin flash aticaksin.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
:alkis

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kurtuluş abi sayesinde bende belleciler arasına katıldım gerçekten ölüm gibi geçen dakikaların ardından. çok teşekkürler kurtuluş abi telefonu n8 olduğu halde her alanda başarılı C7'me son derece başaralı bir flash attı :D ayrıca te belçikalardan zamanını ayırıp flashı attığın için çok teşekkür ederim ben hayatta yapamazdım :D arkadaşlar herkese tavsiye ederim bence işi pirine bırakın gerisi geliyor :D ayrıca korkmaz abinin verdiği hackli belleyi tavsiye ediyorum sorunsuz son derece güzel ve mükemmel teşekkürler tekrardan kurtuluş abi iyiki varsın :tşk:

curtaincall

curtaincall

Üye
Vay konu üste taşınmış yani gerektiği yere, zirveye..
Hayırlı olsun KK

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
sayokantürk

sayokantürk

Üye

:tşk:

Siz samimi dostlamin sayesinde allah hepinizden razi olsun.

Hadi hayırlı olsun kardeş yani ağlamayana meme yok derlerya yani kulis yaptık gerisi geldi aslında olması gereken buydu gereğini yapan yönetici arkadaşlara hak edene hak ettiği ödülü veren bu kararı alan duyarlılık göster site yönetimine teşekkür ederiz üst konu olduğu için sevgilerle

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben şimdi N8 25.007 kullanıyorum orjinal ,down etmeden cfw yüklemek imkansızmı ?.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt