laplace06
Üye
evet eskisi gibi transparan olmayan.
teşekkkürler arkadaşım
evet eskisi gibi transparan olmayan.
bak burda zaten verdim widgets bazi miflerini sildim.ama istersen daha fazla silmek resource/apps icinde ama bazilarini silersen prolarin mifleride orda onlari silme.Kuruluş hocam eski saat için rofs2 içindek miflerii temizlemeniz yeterli dermiştin bütün mif uzantılı dosyaları silip flash atacağız değilimi birde bu mifler rofs2nin neresinde bilgi verirmisin teşekkürler
kurtuluj üstad emeğine sağlık... Bir sorum olucak sanırsam ben ivo belleyi yükledim üzerine flash atsam olurmu yoksa downgrade şartmı??
n8 kullaniyorsaniz evet phoenix kullanicaksiniz.hocam phenix ten mi yükleme yapılır ben daha acemiym kusura bakmayın
hocam phenix ten mi yükleme yapılır ben daha acemiym kusura bakmayın
ama peki ayni dosyayi telefon dili ingilizcede aciyormu oda onemli bir baksan malum ben bakamiyorum![]()
theme sohw izlemek isteyen buyursun.
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/themes-show-symbian-571102.html#post4076919
bende link vermiycem zaten!!!az önce dailymobile da gördüm bunu millet link soruyo tık yok adamda bulabilir miyiz acaba ?
ama anlatmakla bitmezki.anlatimlarda bak olmazsa anlatiriz yada grubumuza buyrun.hangisini yüklüyecek toplu halde nasıl yükleyecem
Kusura bakmayın ama bunları nasıl indirecem hangisi indirecem bana yardımcı olun