N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

frisby77

frisby77

Üye

ah be arkadasim birde ne hakkinda caresizmiyim anlatsaydin.okadar cok arkadimin sorunlarina cozum ariyorumki ben bu yonden caresiz kaliyorum aslinda caresizlik demyelimde kime hangi konuda cevap yazacami unutuyorum bir yardimci tutmam gerekiyor :D

Yeni surum gelmiycek suan birseyler dusunmuyorum amma arayis icindeyim arkadaslarimla face uzerinden cozumler ve gorsellikler sunmak icin fikir alis verisi yapiyorum.

Ayrica beni burda ve facebook adresimden yanliz birakmayan butun can dostlarima cani gonulden tesekkurlerimi bir borc biliyor gunlerinizin sevdikleriizle beraber mutlu gecmesini diliyorum yuce ALLAH'imdan.

esen ve selametle kalin....

4 iconlu menuden bahsediodum, kusura bakma haklısın ben bunu düşünemedim:vur

----------Eklendi @ 16:42:01 ---------- Yazıldı @ 16:32:36 ----------

Bu arada yardımların için teşekkürler:tşk:

TheMadness

TheMadness

Üye
Kurtulus40, HDMI sorununun neyden kaynaklandığını TAM olarak çözdüm.
Belle'de görüntü kalitesini arttırmışlar. Normal HDMI kablosuyla video izlenmiyor. Altın kaplamalı HDMI ile izleniyor. Normal kabloyla izlemek için Güç tasarrufunu açmak gerekiyor.

----------Eklendi @ 17:15:52 ---------- Yazıldı @ 17:12:31 ----------

4 iconlu menuden bahsediodum, kusura bakma haklısın ben bunu düşünemedim:vur

----------Eklendi @ 16:42:01 ---------- Yazıldı @ 16:32:36 ----------

Bu arada yardımların için teşekkürler:tşk:
Şu an olur gibi gözükmüyor. Menü giriş ekranına entegreli. Biraz araştırdım bir rsc dosyası buldum menu grid size yerini bulup değiştirdim. Ama işe yaramadı. Dosyanın adını vereyim: xnuiengine.rsc

sedat_2425

Üye
Kurtulus40, HDMI sorununun neyden kaynaklandığını TAM olarak çözdüm.
Belle'de görüntü kalitesini arttırmışlar. Normal HDMI kablosuyla video izlenmiyor. Altın kaplamalı HDMI ile izleniyor. Normal kabloyla izlemek için Güç tasarrufunu açmak gerekiyor.

----------Eklendi @ 17:15:52 ---------- Yazıldı @ 17:12:31 ----------

Şu an olur gibi gözükmüyor. Menü giriş ekranına entegreli. Biraz araştırdım bir rsc dosyası buldum menu grid size yerini bulup değiştirdim. Ama işe yaramadı. Dosyanın adını vereyim: xnuiengine.rsc

kablom altın uçlu zaten... ama göstermiyor

ziyanni

Üye
kurtulus hocamm ben su tema efektini değiştirme olayını yapamadım yaa aslında yapıyorum ama efek değişmiyor c/data/effects atıyorum yanlıs yeremı atıyorum da olmuyorr bi yardımcı olsann

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus hocamm ben su tema efektini değiştirme olayını yapamadım yaa aslında yapıyorum ama efek değişmiyor c/data/effects atıyorum yanlıs yeremı atıyorum da olmuyorr bi yardımcı olsann
Yok dogru atiyorsun arkadasim ama once silmen gerek silince yenisini aticaksin ve tainca hicbir yere basmadan teli kapat ac tamamdir.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
bende3.3 kurulu.3,4 ile arasında görselliğin ve ilave widgetlerin dışında bir değişiklik varmı.ben daha çok şeffaf saat widgetini tercih ediyorum.sistem hızlanma vs gibi.

hizan

hizan

Üye
3.4 biraz daha hızlı.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende3.3 kurulu.3,4 ile arasında görselliğin ve ilave widgetlerin dışında bir değişiklik varmı.ben daha çok şeffaf saat widgetini tercih ediyorum.sistem hızlanma vs gibi.
arkadas bunda seffaf saat yok ama ilk mesajda yazilanlardan baska ekleme yok ama effetcs sayesinde gozle ve kullanici olarak hizlanma var.menu secenekleri size kalmis istege bagli 3 cesit menu duzeni seklinde rofs2 sunuldu.

hizan

hizan

Üye
kurtuluş faceyi açsana.

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Bu şeffaf saat widgetini v.3.4 e flaslamadan yüklemenin bir yolu varmı acaba?

epts

epts

Üye
arkadaşlar duymatanlara müjde fontzoomer 3.0 sensetiıon arkadaşımız tarafından piyasaya sürülmüş hayırlı olsun bellecilere..

sedat_2425

Üye
evet haklısın orjinal olmayabilir olsun bende telefondan izlerim... :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar benim calismalarimi ve beni sevenler bu mesaji begensin bakalim kimler var hayatimda.:naughty:

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76, o.basar86, georges ve 10 diğerleri
epts

epts

Üye
Arkadaslar benim calismalarimi ve beni sevenler bu mesaji begensin bakalim kimler var hayatimda.:naughty:
hocam kalbimizdesin ...telden giriyom hocam beyenme butonu yok..ama çalışmalarını keyifle takip ediyorum..sagol , varol

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
Abi burda beğene bassak ne olur basmasak ne olur herşey ortada....! :oke:

Sen kalplerdesin :)

Ayrıca telefonlarda :alkis

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım ben toplu menu kullanıyorum ama aşağıda gösterdiğim şekilde iki klasörde simge resmi yok bunları düzeltebilirmisin birde tercihlerde ' 3 B yerine 3 D olması gerekir diye hatırlıyorum bilgine:oke: hayırlı cuma'lar.

Üst Alt