N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

meas11

Üye
facee deyim
onaylarsan sevinirim,
Mehmet Güner

hakyol2

Üye
Kurtulus40 yeni eklentilerde güzel olmuş teşekkürler. Sana bir sorum olacak yıllar önce siemens sx1 kullanmıştım o telefonada modifiye edilmiş yazılım atılabiliyordu. Yazılımda radyo frekans aralığı genişletilebiliyordu. N8 de de bunu yapmak mümkünmüdür. bunu özellikle fm verici için yapmak mümkünmü? Sanırım radyo frekans aralığı vericide fm radyodan farklı yorumlarını bekliyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
abi biliyorsun kullanıyorum fakat en son indirme yaparken sadece rofs2 yi indirmiştim yine aynı mı yoksa diğerleride inecek mi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 yeni eklentilerde güzel olmuş teşekkürler. Sana bir sorum olacak yıllar önce siemens sx1 kullanmıştım o telefonada modifiye edilmiş yazılım atılabiliyordu. Yazılımda radyo frekans aralığı genişletilebiliyordu. N8 de de bunu yapmak mümkünmüdür. bunu özellikle fm verici için yapmak mümkünmü? Sanırım radyo frekans aralığı vericide fm radyodan farklı yorumlarını bekliyorum
arkadasim oyle bir konu baslamadi ama baslatabiliriz artik bende bilmiyorum genisletebilinirmi yoksa bununlami kisitli ama bir goz atabilirim.eger oyle bir imkanimiz varsa neden olmasin herseyi nokia'dan beklemek gerekmez oyle degilmi?zatende nokianin yapacagida yok.onerin icin tesekkurler.

----------Eklendi @ 11:50:09 ---------- Yazıldı @ 11:47:31 ----------

abi biliyorsun kullanıyorum fakat en son indirme yaparken sadece rofs2 yi indirmiştim yine aynı mı yoksa diğerleride inecek mi
hepsini indirmen gerekiyor cunku farkli digerlerinden.dosyalar daginik oldugu icin.4 dosyada motifiye yapildi duzenleme 4 dosya uzerinden yapildi.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Gerçekten harika bir çalışma, emeğinize sağlık. Bir sorum olacak benim, bu cfw ile gelen duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Duvar kağıdını değiştirdiğimde tekrar geri getiremedim bir türlü.

----------Eklendi @ 16:30:03 ---------- Yazıldı @ 16:17:29 ----------

Sitenin içerisinde fazlası ile buldum, tekrar emeğiniz için çok teşekkür ederim.

ms93

ms93

Üye
hocam telefon efekti değiştirmesini detaylı anlatabilir msn nerden silicez hepsini mi atıcz nereye nasıl atıcaz tekrar flashlamak gerekli mi yardımcı olursan sevinirm iyi günler.. :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam telefon efekti değiştirmesini detaylı anlatabilir msn nerden silicez hepsini mi atıcz nereye nasıl atıcaz tekrar flashlamak gerekli mi yardımcı olursan sevinirm iyi günler.. :)
tekrar flash gerekmez C/animations icinde Effetcs dosyasini silin yenisini atin hic bir tusa basmadan telefonu kapatin acin.

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Bi şey soracaktımda millet bu Iphone ile faceye girince Iphome ile girildi diye bi işaret çıkıyor ya o bizim N8 lerdede olmazmı acaba ????
Cevapları merakla bekliyorum özellikle olumlu cevapları saygılarımla

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım ilgin ve alakan için gerçekten ne kadar teşekur etsem azdır. bazen varya arkadaşlarla bile konuşuyorum ve senden bahsediyorum onlarda şaşırıyorlar bu kadar yardım severliliğine belkide kulağın çınlıyordur:bye2: ve defalarca gerçekten ALLAH razı olsun diyorum çünkü diyecek bir kelime yok... tekrar söylüyorum n8 e sayende aşık oldum. ama sen oldukça inşallah nokia ile yola devam.. inşallah 11.11.11 v3.4 en kısa zamanda yukleyeceğim. arkadaşım ALLAHa emanet ol saygılar..

Spectator777

Spectator777

Üye
bu hackli bellemi???cetificate olan programlar acicakimi?????

----------Eklendi @ 19:37:36 ---------- Yazıldı @ 19:34:44 ----------

bu hacli bellemi??certificate li olan programlar acicakmi???

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu hackli bellemi???cetificate olan programlar acicakimi?????

----------Eklendi @ 19:37:36 ---------- Yazıldı @ 19:34:44 ----------

bu hacli bellemi??certificate li olan programlar acicakmi???
tabiki hack'li arkadasim madem flash atiyoruz bari hack'li olsun degilmi.her turlu programlari yukler.

meas11

Üye
Verdiğin destek için tşk ederim
Mehmet Güner

Spectator777

Spectator777

Üye
arkadaslar menyudeki sari klasorler evvelki gibi ola bilirmi boyle rengde olmalari hosuma gitmiyor??

dogan64

Üye
teşekkürler kurtulus40 hocam ellerinesaglık forumda herkesin yardımına koşan hocam herşey gönlünce olsun allah senden razı olsun

Spectator777

Spectator777

Üye
arkadaslar resimdeki gibi klasorlerin renki hosuma gitmedi ya ..evvelki gibi ola bilirmi klasorler???

curtaincall

curtaincall

Üye
arkadaslar resimdeki gibi klasorlerin renki hosuma gitmedi ya ..evvelki gibi ola bilirmi klasorler???

seninki de dert mi arkadaşım. İcon changer programı ile klasörünü istediğin gibi yapabilirsin

Spectator777

Spectator777

Üye
onun linkini vere bilirmisen zahmet diyilse??

Anqer-X

Anqer-X

Üye
Kurtulus40 kardes bırde su ekran ısıgına bı cozum bulsak bi kısılıyor bi acılıyor senserdon yapıyor bılıyorum ama ısıgı normal bi derecede sabitleyemezmiyiz ..yada sensoru disable etsek...kendımız nekadar ıstiyorsak okadar açsak mukkemmel olur sanırım..bizaman bende çok n97 rofs dosyalarını editlemiştim ama bu biraz farklı geldi bana..ama ugrasıyorum ....sız bu ıste ustadsınız sanırım ısık sensörüne bi *cre*dosyası atsak iptal ede bilirmiyiz acaba ...saygılarımla hersey için şimdiden teşekkürler dostum....:yuru:alkis

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Verdiğin destek için tşk ederim
Mehmet Güner
arkadasım olduna cok sevındım baglantımız koptu cok bekledım facede gelmedınız aklım sızde kaldı son asamada baglantı kesıldı mutlulugunuza sahıt olamadım tuhbe.

Üst Alt