arkadasim oyle bir konu baslamadi ama baslatabiliriz artik bende bilmiyorum genisletebilinirmi yoksa bununlami kisitli ama bir goz atabilirim.eger oyle bir imkanimiz varsa neden olmasin herseyi nokia'dan beklemek gerekmez oyle degilmi?zatende nokianin yapacagida yok.onerin icin tesekkurler.Kurtulus40 yeni eklentilerde güzel olmuş teşekkürler. Sana bir sorum olacak yıllar önce siemens sx1 kullanmıştım o telefonada modifiye edilmiş yazılım atılabiliyordu. Yazılımda radyo frekans aralığı genişletilebiliyordu. N8 de de bunu yapmak mümkünmüdür. bunu özellikle fm verici için yapmak mümkünmü? Sanırım radyo frekans aralığı vericide fm radyodan farklı yorumlarını bekliyorum
hepsini indirmen gerekiyor cunku farkli digerlerinden.dosyalar daginik oldugu icin.4 dosyada motifiye yapildi duzenleme 4 dosya uzerinden yapildi.abi biliyorsun kullanıyorum fakat en son indirme yaparken sadece rofs2 yi indirmiştim yine aynı mı yoksa diğerleride inecek mi
tekrar flash gerekmez C/animations icinde Effetcs dosyasini silin yenisini atin hic bir tusa basmadan telefonu kapatin acin.hocam telefon efekti değiştirmesini detaylı anlatabilir msn nerden silicez hepsini mi atıcz nereye nasıl atıcaz tekrar flashlamak gerekli mi yardımcı olursan sevinirm iyi günler..![]()
aslında çok kolay ama insanlar biraz tedirginler. istersen yardımcı olurum.
ve defalarca gerçekten ALLAH razı olsun diyorum çünkü diyecek bir kelime yok... tekrar söylüyorum n8 e sayende aşık oldum. ama sen oldukça inşallah nokia ile yola devam.. inşallah 11.11.11 v3.4 en kısa zamanda yukleyeceğim. arkadaşım ALLAHa emanet ol saygılar..tabiki hack'li arkadasim madem flash atiyoruz bari hack'li olsun degilmi.her turlu programlari yukler.bu hackli bellemi???cetificate olan programlar acicakimi?????
----------Eklendi @ 19:37:36 ---------- Yazıldı @ 19:34:44 ----------
bu hacli bellemi??certificate li olan programlar acicakmi???
arkadaslar resimdeki gibi klasorlerin renki hosuma gitmedi ya ..evvelki gibi ola bilirmi klasorler???

arkadasım olduna cok sevındım baglantımız koptu cok bekledım facede gelmedınız aklım sızde kaldı son asamada baglantı kesıldı mutlulugunuza sahıt olamadım tuhbe.Verdiğin destek için tşk ederim
Mehmet Güner