N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

İsmail Çolak

Üye
o simgelerin resimli olmasını istiyorsan ilk başta paylaşılan (4.) rofs2 yi yükleyeceksin

whopper34

Üye
gayet güzel bir cfw, şuan kullanmaktayım, çok ufak da olsa hataları yok değil ama şuana kadar yüklediğim en iyi türkçe belle bu sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
mh.

mh.

Üye
gayet güzel bir cfw, şuan kullanmaktayım, çok ufak da olsa hataları yok değil ama şuana kadar yüklediğim en iyi türkçe belle bu sanırım.

haklısın ama gördüğümüz hataları kurtulus40 arkadaşımıza söyleyelimde çünkü düzeltebileceğini söyledi. Yoksa bunlar çokta önemli değil önemli olması çok güzel stabil olması..
Birde Qwerty klavye harfleri biraz buyumuş ve artık tek elle yazmak çok güzel oluyor.

Ayrıca

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hatalari duzenlemeye calisiyorum suan en kisa surede giderilcek insallah.

----------Eklendi @ 14:59:06 ---------- Yazıldı @ 14:57:43 ----------

guzel deneyimleriniz icin size tesekkur ediyorum.

kraldost

kraldost

Üye
kabloyu değiştirdim oldu tskler.
hele şükür hiç bir şey zoruma gitmiyor illa eksikliğinizi kanıtlamak için midemize kıramp giriyor daha sonra eksik tam olunca inanıyorsunuz bazı arkadasların yazıları çok gücüme gitti yaptığım açıklamalar inandırıcı gelmemiş bunu bir şekilde kanıtlayacam gözüne gözüne sokacam onların

• Beğen
alayisyan024

alayisyan024

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haklısın ama gördüğümüz hataları kurtulus40 arkadaşımıza söyleyelimde çünkü düzeltebileceğini söyledi. Yoksa bunlar çokta önemli değil önemli olması çok güzel stabil olması..
Birde Qwerty klavye harfleri biraz buyumuş ve artık tek elle yazmak çok güzel oluyor.

Ayrıca

Evet arkasim isteklerin guncellendi il meseja eklendi.hassasiyetin ve uyarin icin :tşk:eklenenler.
Menu resimleri duzenlendi.
Profil 3 B duzeltildi 3 D oldu. mh. arkadasimizin uyarisi uzerine.
BrightnessControl Turke.
ROMPatcher Turkce destegi eklendi.

----------Eklendi @ 18:28:55 ---------- Yazıldı @ 18:14:58 ----------

sadece rofs2 dosyasınımı flashlayacağız acaba bn bu olayı anlamadımda
Hepsini indirmelisiniz ve menu secenekli sunuldu rofs2 olarak hangi menu kullanmayi seviyorsaniz onu indirebilirsiniz.

KEMAL_ANK

Üye
geçen gün belleyi yükleme yaparken yanlış yapınca telefonu dead flashla zor kurtardık.şimdi tekrar yüklemeye cesaret edemiyorum...

hizan

hizan

Üye
geçen gün belleyi yükleme yaparken yanlış yapınca telefonu dead flashla zor kurtardık.şimdi tekrar yüklemeye cesaret edemiyorum...

aslında çok kolay ama insanlar biraz tedirginler. istersen yardımcı olurum.

curtaincall

curtaincall

Üye
Tam 2 haftadır tam fonksiyon telefonu kullanıyorum, beni rahatsız edecek en küçük hata yok. kasma yok. sorun olmamasına rağmen tekrar tekrar bu konuya bakıyorum. bizleri sorunlu, işe yaramaz sürümlerden kurtardığın için teşekkür ederim kurtulus40. Allah razı olsun, kaç kişiden sevap kazanıyorsun. Biz böyle kullandıkça da kazanacaksın.

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
kraldost

kraldost

Üye
Tam 2 haftadır tam fonksiyon telefonu kullanıyorum, beni rahatsız edecek en küçük hata yok. kasma yok. sorun olmamasına rağmen tekrar tekrar bu konuya bakıyorum. bizleri sorunlu, işe yaramaz sürümlerden kurtardığın için teşekkür ederim kurtulus40. Allah razı olsun, kaç kişiden sevap kazanıyorsun. Biz böyle kullandıkça da kazanacaksın.
aynen katılıyorum sana beğenerek bu sitede destek verebilirsin sende

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadasim guzel nieyetleriniz icin benim en buyuk kazancim sizin gibi guzel dusunen dostlardir.

• Beğen
Tepkiler: koyeserli1907 ve kraldost
sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 Kadeş vallahi bende internette dolaşırken senin konunun başlığı hep açık yeni birşeyler varmı diye sürekli geziniyorum bir Türkiyenin haber gündemini sık aralıklar ile takip ediyorum ve birde maxicep te senin açmış olduğun bu sayfaları önce ilk sayfayı yeni bir şeyler varmı diye ve birde son sayfayı kontrol ediyorum bağımlılık yapmışsın yani Tabi inkar edemeyeceğimiz emeklerinin karşılığında Allah ne muradın varsa versin tiryakin olduk be kardeş sevgilerle

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 Kadeş vallahi bende internette dolaşırken senin konunun başlığı hep açık yeni birşeyler varmı diye sürekli geziniyorum bir Türkiyenin haber gündemini sık aralıklar ile takip ediyorum ve birde maxicep te senin açmış olduğun bu sayfaları önce ilk sayfayı yeni bir şeyler varmı diye ve birde son sayfayı kontrol ediyorum bağımlılık yapmışsın yani Tabi inkar edemeyeceğimiz emeklerinin karşılığında Allah ne muradın varsa versin tiryakin olduk be kardeş sevgilerle
valla nekadar insani morallerini oksayacak kelimeler secmissiniz tesekkurler.

valla amacim sizin gibi kiymetli guzel dostlara kaliteli birseyler sunmak.bir sey daha istiyorum tabiki insallah ayin uyesi secilmek muradim budur.:naughty: :aman2:

• Beğen
Tepkiler: alayisyan024 ve koyeserli1907
sayokantürk

sayokantürk

Üye
valla nekadar insani morallerini oksayacak kelimeler secmissiniz tesekkurler.valla amacim sizin gibi kiymetli guzel dostlara kaliteli birseyler sunmak.bir sey daha istiyorum tabiki insallah ayin uyesi secilmek muradim budur.:naughty: :aman2:
Benim oyum sana kardeş benim için bir ayın değil on iki ayın üyesi olmalısın sende bu gayret bu azim olduktan sonra bu ayın üyesi olaman garanti bence saygılar bizden

----------Eklendi @ 01:14:23 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ----------

arkadaşlar bu ayın üyesi olaması için arkadaşımızın gayret ve emeklerini boşa çıkarmayalım hep birlikte elinizden geldiğince arkadaşımıza Kurtulus40 kardeşimize destek oluyoruz siteyi mesaj bombardımanına tutuyoruz vira bismillah

• Beğen

meas11

Üye
Allah razı olsun
1.medifire linki açılmıyor
2.yuklemeyi biraz anlatırsan
teşekkürler,

betoner

betoner

Üye
Gerçekten en iyi cfw, n8 için senin kadar uğraşan yoktur sanırım.
Yükleyen arkadaşlardan da bir ricam olacak araçlar - ayarlar - telefon - bildirim ışıkları - beklemede açık yapmama rağmen ışık yanıp sönmüyor kontrol edebilirmisiniz.
Not: Telefon güç tasarrufunda değil.

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
kurtuluş abi ne desem boş :))) yaklaşık 5 saatini tanımadığın birine ayırdın,uğraştın didindin,önce telefonu dirilttin sonra belleyi kurdun,burdan tekrardan teşekkür ediyorum,herşey için :)Milyon kere teşekür etsem az,ALLAH razı olsun abi ,son 1 gündür ne çektiğimi bi ben bilirim bide Yüce Mevlam :)

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah razı olsun
1.medifire linki açılmıyor
2.yuklemeyi biraz anlatırsan
teşekkürler,
nasil anlatayim hem video var hem resim ekledim eger v25 yuklu degilse kolay halledersin.yada face grubuna gel halledelim.bak simdi biri yazacak uzak pc kullanimiyla hallettik.

----------Eklendi @ 02:32:34 ---------- Yazıldı @ 02:25:11 ----------

kurtuluş abi ne desem boş :))) yaklaşık 5 saatini tanımadığın birine ayırdın,uğraştın didindin,önce telefonu dirilttin sonra belleyi kurdun,burdan tekrardan teşekkür ediyorum,herşey için :)Milyon kere teşekür etsem az,ALLAH razı olsun abi ,son 1 gündür ne çektiğimi bi ben bilirim bide Yüce Mevlam :)
:rica:
Rica ederim arkadasim benim icin onemli olan sizlersiniz.ozaman bircok begeni yapmani bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: sametsalih ve koyeserli1907

Üst Alt