alayisyan024
Üye
Bu sorunun aynısı bendede var yokmu bunun bi çözümü yhanokia n8 belle telefonum lcd bağlayınca videoları açmıyor hiç bir video fil açılmıyor annada hepsi açılıyordu...
Bu sorunun aynısı bendede var yokmu bunun bi çözümü yhanokia n8 belle telefonum lcd bağlayınca videoları açmıyor hiç bir video fil açılmıyor annada hepsi açılıyordu...
hocam ben internete genelde telefondan giriyorum. Ondan 3g önemli yine de sagol
cift mod kullaniyorsaniz sebeke baglantida sorun olabilir.cift mod yerine gsm secenegini secerseniz sarj sureside uzar.
nokia n8 belle telefonum lcd bağlayınca videoları açmıyor hiç bir video fil açılmıyor annada hepsi açılıyordu...
arkadasim guc tasarrufunda aciyor ve ayrica kraldost arkadasimizin yaptigi aciklamayi gordunuzmu?nokia n8 belle telefonum lcd bağlayınca videoları açmıyor hiç bir video fil açılmıyor annada hepsi açılıyordu...
Bu sorunun aynısı bendede var yokmu bunun bi çözümü yha
arkadasim alfasayisal tustakimi ben q klavye kullaniyorum ama denedim birsey olmadi ayrica bir iki defada birsey olmaz onemli olan sureklilik olursa kotu iste.ama hatirlatma icin tesekkurler.Şu an hatırlayamadım açıklama yapamıycam fazla çünkü onu gördüğümde sinirim bozuldu anna ya döndüm. yalnız klavye falan atmadım extra sizin sisteminizin üzerine hiçbirşey yüklemedim. Klavye ye gelince f klavye kullanmam pek onunla ilgisi olacagını sanmam.. (metin tahmini ayarlarına girmeden, mesaj yazarken kare tusuna 2 defa bastıgımızda oto geçiş yaparken olmuştu )
arkadasim guc tasarrufunda aciyor ve ayrica kraldost arkadasimizin yaptigi aciklamayi gordunuzmu?
alinti
sevgili kardeşim senin bu sorununu ben bilakis incelemeye aldım aldığım sonuçlar önce şaşırdım daha sonra neticesi ile kanıtlanan bilgilere ulaşınca tatmin oldum umarım sizide tatmin ederim nasıl bir hdmi kablosu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben bügün bulunduğum semtin çarşısında bir beyaz eşya mağazasına girdim bu sorunu yerinde incelemek için mağaza sahibinden yardımcı olmasını istedim sağ olsun kırmadı beni başladım deneye ilk etapta n8 ime kutu içeriği olan hdmi ek aparatını çıkarıp taktım telefonuma arkadastan (mağazacı ) bir hdmi kablo rıca ettim uygunfiyatlı normal bir kablo denedim taktım aparata bağladım plazmaya görüntü çok hoş geldi bir video açayım dedim ama baya bir süre yükleniyor diye bekledik mağazacı dan belki anlıyor diye bi fikir üretmesini talep ettim anlamadığım için ilk etapta bana mantıklı gelmeyen bir fikir verdi ayrıntılı açıklamasınıda yaptı bu kablolar doğrudan ek aparatsız televizyona bağlandığında doğru sonuç elde edebilirsiniz dedi ne alaka diye tepki verdiğimde adam gayet nizami bir şekilde ispatladı bana canak antenden doğruca recivere eksiz bir bağlantıdan doğru netice alırsınız ama kablo kısa geldi diye ek yaparsanız aynı kaliteden görüntü elde edemezsiniz diye bir örnek gösterdi bana peki bunun çözümü nedir dedim altın uçlu hdmi kablosu dedi bana altın en iletten metaldir dedi bana istersen deneyelim dedi tamam dedim adam baska bir paketten dediği kabloyu çıkardı ve taktık aparata bağladık plazmaya netice pozitif arkadaslar deneyin görün ancak imkanlarım doğrultusunda bu kadar size yardımcı olabildim isterseniz sizde deneyebilirsiniz yani bu bir sorun değil bu bir eksiklik eksikliğinide siz tamamlayın artık
saygılarımla
----------Eklendi @ 18:39:26 ---------- Yazıldı @ 18:37:59 ----------
yukarida arkadasim.
pr 1.2 ve annada çalışan kablonun bellede çalışmaması bence kablonun değil belenin bir açığı olsa gerek.annada iken iletkenliği olan kablo nasıl oluyorda bellede iletkenliği azalıyor .bana bu açıklama pek inandırıcı gelmedi
kurtulus40 ın bu konula ilgili bir çözümü vardı forumu biraz araştırısan bulabilirsin bunun hdmi kablosunun kalitesiyle alakalı olduğunu filan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca bu sorunun güç tasarrufu modundayken olmadığınıda söylüyorlar ben denemedim lcd den video oynatmıyo ancak deneyenler güç tasarrufu moduna alınca sorunun ortadan kalktığını söylüyor
abi telefon bi baska oldu simdi eline saglık bu yeni cfw icin

sevgili arkadasim x-plorer dosya yoneticisiyle Z/Data icinden yada C/Animations icinden alabilirsin ama alamazsan atarim tabiki benim sizlerden ne esirgedim var yeterki isteyinSadece effects klasörünü upload edebilir misin kurtulus40 hocam. Flash atmadan kullanmak istiyorum

elinizde rofs2 dosyasi varsa nokia coocerla acip alabilirsiniz.benim hersey karisik o yuzden bilemiyce hangisi oldunu.alamassaniz bana atin ben alir atarim tekrardan size.teşekkür ederim Ben bu son 8 11 2011 tarihli bellenin efektlerini merak ettim, o bende yok onu rica ediyorum
C/animations icinden silersen sorun olmaz sade kullanabilirsin hic bir etkisi olmaz kotu yonden.kurtulus40 arkadaşım effectskullanmasam olurmu cihaza herhangi negatif birşey olurmu? ve effects i Z klasördenmi yada C klasördenmi çıkarmak lazım veya ikisinidemi çıkarmam lazım? dönme efekti benim için o kadar önemli değil, sade olması daha hoşuma gidiyor. teşekurler.
C/animations icinden silersen sorun olmaz sade kullanabilirsin hic bir etkisi olmaz kotu yonden.
yinede sizi aramizda kabul ediyoruz bu cani gonulden cevabinizla kalbimizdesinizmaşallah jet gibisin teşekurler. Sayende n8 daha çok hoşuma gitmeye başladı.
Arkadaşım birde ben facebook kullanmıyorum yoksa çoktan gurubuna katılmıştım.

Bir ilerleme var mı yoksa çaresiz misin_?
valla arkadasim bende ona cozum ariyorum ama henuz bir sonuc alamadim alirsam linkde sunulacaktir.
bir de yeni sürüm çıkartacak mısın merak ediyorum aslında facebookum var ama girmeyi pek sevmem o yüzden kusura bakmaah be arkadasim birde ne hakkinda caresizmiyim anlatsaydin.okadar cok arkadimin sorunlarina cozum ariyorumki ben bu yonden caresiz kaliyorum aslinda caresizlik demyelimde kime hangi konuda cevap yazacami unutuyorum bir yardimci tutmam gerekiyorBir ilerleme var mı yoksa çaresiz misin_?bir de yeni sürüm çıkartacak mısın merak ediyorum aslında facebookum var ama girmeyi pek sevmem o yüzden kusura bakma

ah be arkadasim birde ne hakkinda caresizmiyim anlatsaydin.okadar cok arkadimin sorunlarina cozum ariyorumki ben bu yonden caresiz kaliyorum aslinda caresizlik demyelimde kime hangi konuda cevap yazacami unutuyorum bir yardimci tutmam gerekiyor
Yeni surum gelmiycek suan birseyler dusunmuyorum amma arayis icindeyim arkadaslarimla face uzerinden cozumler ve gorsellikler sunmak icin fikir alis verisi yapiyorum.
Ayrica beni burda ve facebook adresimden yanliz birakmayan butun can dostlarima cani gonulden tesekkurlerimi bir borc biliyor gunlerinizin sevdikleriizle beraber mutlu gecmesini diliyorum yuce ALLAH'imdan.
esen ve selametle kalin....