N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

sayokantürk

sayokantürk

Üye
son yazılım çok çok güzel olmuş yine konuşturmuşsun tecrübeni helal olsun bir numara olmuş emeklerine sağlık kardeş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 arama görüntüsünü değiştirmek istiyorum o görüntünün formatı ve adı neydi ( mavi fonlu olan)...bide senin kullandığın tuştakımı mavi noktalı onu nasıl bulabilirim

----------Eklendi @ 23:16:13 ---------- Yazıldı @ 22:32:15 ----------

kurtuluş40 kardeş .....
arama goruntusunu bulamazsin yinede arat ama NO_FOTO.png bende onu bir baska cfw'den almistim niye turk bayragi guzel degilmi arkadasim.

----------Eklendi @ 01:15:09 ---------- Yazıldı @ 01:13:07 ----------

ya abicim bi ton link var bu yeni bu son diye bi düzene soksan ne iyi olur neyi indireceğimi şaşırdım yaw :D:D
Arkadasim hepsinin aciklamasi var video'su var anlatimi var tarihi var hangisi hosuna giiderse begenirsen indirip kurabilirsin.

----------Eklendi @ 01:18:37 ---------- Yazıldı @ 01:15:09 ----------

son yazılım çok çok güzel olmuş yine konuşturmuşsun tecrübeni helal olsun bir numara olmuş emeklerine sağlık kardeş
:rica:
sizede tesekkurler deger verdiniz icin.

• Beğen
Tepkiler: DARKOFLEGEND
sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kardeş demek sende uyanıksın demin son hazırladığın rofs2 yi yükledim gerçekten olağanüstü birde üstad gelen mesajları telefon hafızasına değilde e hafızasına yönlendirebilsek ne iyi olurdu

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş demek sende uyanıksın demin son hazırladığın rofs2 yi yükledim gerçekten olağanüstü birde üstad gelen mesajları telefon hafızasına değilde e hafızasına yönlendirebilsek ne iyi olurdu
uyanikliktaki maksadi anlamadim ama evet.ayrica mesajlari neden E olsunki dosyalar zaten E hatta bende F geliyor yazili gelenleri saklamak icinse ovi suitte sakkalayabilirsin.

epts

epts

Üye
Türkiye bayrağı çok güzel olmuş tabi..ama ararken daha farklı olsun istedim. zaten halletim teşekkürler..Her görüntüyü arama görüntüsü yapabildiğimi fark ettim bide o tuştakımına nasıl ulaşacağımı söylesen.. Çok makbule geçer. Bide senin hazırladıgın efekt hoşuma gidiyo yanlız telefonu çevirirken dönüş efeğini değiştirebilirmiyiz..bu dönerken küçülenden..ben efektleri rofs dan ayıkladım ama hangilerini değiştireceğimi bilmiyorum..

----------Eklendi @ 10:23:49 ---------- Yazıldı @ 09:02:53 ----------

kurtulus40 efekti hallettim..sagol yinede

OzGuRKnowN

Üye
Bu Güzel olmuş işte :) Teşekkürler. Bi ufak sorun var ama Klasörlerin bazıları silimmiyo :D Ekstra Örnek ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Güzel olmuş işte :) Teşekkürler. Bi ufak sorun var ama Klasörlerin bazıları silimmiyo :D Ekstra Örnek ;)
arkadasim istegini ozeline attim dosyalar acik ve arama ekrani anna arama ekrani tam turkce haritalar dahil.sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
vcihan

vcihan

Üye
müzikçalarda bir sorun var.bende açmıyor.sizde de oylemi

hizan

hizan

Üye
nasıl açmıyor açıklarmısın

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gayet guzel aciliyor ariyor buluyor caliyor.

vcihan

vcihan

Üye
nasıl açmıyor açıklarmısın

giriş ekranındaki müzik kütüphanesi widgete tıklıyorum.açılan sayfadaki herhangi bir albumdeki müziğe tıkladığımda çalmyor.sadece klasordeki müzikleri çalıyor

----------Eklendi @ 21:08:06 ---------- Yazıldı @ 20:21:51 ----------

giriş ekranındaki müzik kütüphanesi widgete tıklıyorum.açılan sayfadaki herhangi bir albumdeki müziğe tıkladığımda çalmyor.sadece klasordeki müzikleri çalıyor
Sorun benim teleonda imiş reset atınca düzeldi

kraldost

kraldost

Üye
usta özelden tavsiye ettiğin camera modunuda çaliştiramadım kaliba orjinal belle için yapmışlar bende olmadı ne hikmetse yine tşk ederim ilgilendiğin için

nosteam1

Üye
abi pc de ovi suitte parcla listesi olarak atınca sadece sarkıları atıo parca listesi cıkartmıyor

curtaincall

curtaincall

Üye
yükledim ,herşey gayet iyi , ellerinize sağlık , cidden hoş efektler var , sorunsuz bir belle

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
kraldost

kraldost

Üye
usta klasörü olduğu gibi c ye attım camera kalitesi iki kat artı üstelik gece karanlığında daha hoş görüntüler elde ettim cfwde değerlendirmeni tavsiye ederim ben rofsu açmasını paketlemesini bilmediğim için dediğini yapamadım geçici olarak kullanıyorum çok hoş oldu tşkler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
usta klasörü olduğu gibi c ye attım camera kalitesi iki kat artı üstelik gece karanlığında daha hoş görüntüler elde ettim cfwde değerlendirmeni tavsiye ederim ben rofsu açmasını paketlemesini bilmediğim için dediğini yapamadım geçici olarak kullanıyorum çok hoş oldu tşkler
gercekten c attin oylemi ozaman bende deneyim iyimi diyorsun?

Üst Alt