phoenix 2010 ile flaslamıstım bide 2011 ile deniyorum simdi flaslasın bide fabrika ayarlarına alalım bakalım ne olucak
Arkadaslarslm arkadaslar kurtulus40 abiye cok tesekkur edioyorum qzl bi FW hazırlamıs tamamen türkce güzel eklentileri de war bi kac sorunum war bunları paylasmak istedim.
. telefon kendi kendine sarj yemeye basladı. dun öqlen olarak bıraktım buqun P deydi.. normal kullandıqım qbi teli kullanmaya kalksam sarj biterdi yani abi..
bide abi telle oyun oynadıqımda oyun kapanıyor ana ekran qelmiyor. kapat tusuna basınca bile kapat rebout vs. yazılar qelmiyor.telefon biraz yavaslamaya basladı
bunları nasıl cözebiliriz acaba ?
Arkadasim oncelkle guzel dusuncelerin icin sizeabi qercekten muhtesem bi iş yapıyorsunnokia ya seni calısan olarak almaları lazım
![]()
'imi sunarim.tabiki koyabilirsin arkadasim buraya koyda bakalim.dogru söliyorsun abi simdi gayet stabil calısıyor önceki hatalarım kaybolduisterseniz bi video ile paylasabilirim hemen
![]()
hd kablosu kullanmadim bilmiyorum benim kullandim kablo N95 televizyona bagladimiz kablo vardi herkez bilir kullaklik taktimiz yere takiyorum herseyi kullaniyorum video fotograflara bakabiliyorum oyunlarida bu sekilde oynuyabiliyorum tanitim video'suda o sekilde cekim yaptim.hmdi baglı iken videoları acmıyor heralde![]()
haklısın ustam ilgilendiğin için sağol var ol güzel kaliteli bir camera modu bekliyoruz artı dün şeytana uydum anna v25 yükledim berbat bişi çıktı şarjzı bir gün zor dayanıyor valla senin cfw de 3 gün bana dayanıyordu birazdan gene cfw ni yükleyecem orjinalide cıkana kadarda ellemeyecem
arkadasim neden bahsettini anladim fakat cevap geciktigi icin ozur dilerim.simdi ben yukledim o dedigin mod camera sen nasil yukluyemedin onu anlamadim.bak simdi seceneklerden hepsini secmiyceksin acilisin bele degisiyor istemiyorsan startup yazani isaretini kaldir.camara kalitesinden birtanesini seciceksin.ama bana soracak olursan hic yuklemeni tavsiye etmiyorum ben hemmen kaldirdim tamamen bozdu camerayi bence suan cok guzel kamera ama birtane daha hazirlamakla mesgul oldum icin konuda cevaplarimda gecikiyor.ama dediginede el aticam bakicam yapicam birseyler olursa ilgilenirim.
cok tesekkurler arkadasim cok guzel cekim olmus.eger iznin olursa ilk mesajda senin bu video yayinlamak istiyorum sakincasi yoksa.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tesekkurler video ilk meseja eklendi.yok abim izin senindirbnm de bi katkım olmus oldu sayende
Fakat N8 theme isi cok zor ama icine girince ogreniyorsun siscoonnets guzel onunla hazir tema resimleri ikonlari degistirebilirsin.su kendi temanı yapma işi güzel bir seye benziyor bende ona baslıyayim![]()
Fakat N8 theme isi cok zor ama icine girince ogreniyorsun siscoonnets guzel onunla hazir tema resimleri ikonlari degistirebilirsin.
Ayrica video icin tekrar tesekkurler.yeni ve gorunumlu hazirlarsan bana atabilirsin.
----------Eklendi @ 16:14:39 ---------- Yazıldı @ 16:10:35 ----------
Arkadaslar bir gurup kurdum ordan guruba katilabilirsiniz bekliyoruz.sorunlarinizi ve onerilerinizi yazabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
autocad ile cizip render yaparım
yeni ikon vs. seyler üretiriz