N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mh.

mh.

Üye
telefona format at birde oyle dene.ama bu sefer arama esnasında karşı taraf telefonu açınca titreme özelliği gider.ancak bu özelliği dk bir proğramla yükleyebilirsin.şuan mobil im.musait bir zamanda paylaşırım
zaten ben flash atınca ilk E yi biçimlendiriyorum ve sonra ise *#7370# yapıp format atıyorum ondan sonra kullanıyorum şimdi ise hard format atsam o zamanda ofis ve adebe reader falan hepsi siliniyor.
bak şimdi cihazı dün aksam saat 8 civarı şarj ettim tam dolu olarak aldım ve şimdi ise batarya yarı oldu yani akşamı zor çıkarır:angry:

hizan

hizan

Üye
zaten ben flash atınca ilk E yi biçimlendiriyorum ve sonra ise *#7370# yapıp format atıyorum ondan sonra kullanıyorum şimdi ise hard format atsam o zamanda ofis ve adebe reader falan hepsi siliniyor.
bak şimdi cihazı dün aksam saat 8 civarı şarj ettim tam dolu olarak aldım ve şimdi ise batarya yarı oldu yani akşamı zor çıkarır:angry:

arkadaşım bul diye bir yer var orayı aç seçeneklerden ayarları aç ve açık olan yerleri kapat batarya daha uzun gidecektir ok.

bende de n8 var 3 günden fazla gidiyor şarzı.

• Beğen
Tepkiler: mh.
mh.

mh.

Üye
arkadaşım bul diye bir yer var orayı aç seçeneklerden ayarları aç ve açık olan yerleri kapat batarya daha uzun gidecektir ok.

bende de n8 var 3 günden fazla gidiyor şarzı.
kapattığımı biliyordum kapatmamışım şimdi kapattım.:tşk: bakalım inşallah düzelir. arkadaşım sen anna mı yoksa belle yimi kullanıyorsun.

hizan

hizan

Üye
kapattığımı biliyordum kapatmamışım şimdi kapattım.:tşk: bakalım inşallah düzelir. arkadaşım sen anna mı yoksa belle yimi kullanıyorsun.

belle kullanıyorum 3.3.3 versiyonu var.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
annacilar buraya belle almak icin gelirler birdahi gelisleri belle olrak gelirler.yeni surum icin clismalarim var ama bunu ice test etmeden koymuycam insallah guzel bir calismayla karsiniza tekrar gelicem.

Uruloki

Uruloki

Üye
kurtuluş abi çok teşekkürler cihaz şu an açıldı yüklemeyi tamamlıyor şimdiden çok güzele benziyor abi az sonrada efektleri atıcam ve korkan varsa kesinlikle korkmasın süper hiç bir sorun yok sadece yönergeleri izleyin yetiyor

mh.

mh.

Üye
belle kullanıyorum 3.3.3 versiyonu var.
:tşk: valla bakalım inşallah düzelir ve bir anlık o kadar kafam bozulduki dedim bir anna ya geçeyim öyle kullanayım. inşallah düzelirde bende annaya falan geçmemede şimdi flash at pr1.0 dön bir sürü iş ve zaman kaybı olur. valla cihaza bir format veya flash atmam tekrar programları ve ayarları yüklemek neredeyse yarım günümü alıyor. inşallah şarj proglemim hal olur yoksa birde biraz anna kullanırım bakalım aynımı oluyor.

hizan

hizan

Üye

annacilar buraya belle almak icin gelirler birdahi gelisleri belle olrak gelirler.yeni surum icin clismalarim var ama bunu ice test etmeden koymuycam insallah guzel bir calismayla karsiniza tekrar gelicem.

en kısa zamanda bekliyoruz yeni çalışmanı hatta bana yolla bende test edeyim ok.

Uruloki

Uruloki

Üye
ah ya saat transparanmış tüh ben ötekini istiyodum ama buda güzel abi

mh.

mh.

Üye

usta süpersin:oke: bekliyoruz.

hizan

hizan

Üye
:tşk: valla bakalım inşallah düzelir ve bir anlık o kadar kafam bozulduki dedim bir anna ya geçeyim öyle kullanayım. inşallah düzelirde bende annaya falan geçmemede şimdi flash at pr1.0 dön bir sürü iş ve zaman kaybı olur. valla cihaza bir format veya flash atmam tekrar programları ve ayarları yüklemek neredeyse yarım günümü alıyor. inşallah şarj proglemim hal olur yoksa birde biraz anna kullanırım bakalım aynımı oluyor.

anna da da aynı işlemni yaparsan şarz uzun gider.

----------Eklendi @ 14:51:06 ---------- Yazıldı @ 14:50:48 ----------

anna da da aynı işlemi yaparsan şarz uzun gider.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ovi store yüklenmedi yenisi yüklenmedi yani diğerini denemedim daha

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben ne yapayim arkadasim yaptigim her bir mod icin tek tek flash atip deniyorum bazende acilmiyor yaptimi tekrar bastan eski haline cevirip flash atiyorum ah keske elimde 3 veya 4 telefon olsa ozaman rahat olur ama birtane.anliycan dene yukle dene yukle dene yukle bazen eskiye don tekerar geri gel inan kafayi yiyorum bazen.istersen seteyi veriyim sende kendine hazirla birtane ama sitenin icinden cikamazsin ki telefona hazirlayasin.:aha::aha::vur:vur:vur:naughty:

TheMadness

TheMadness

Üye

ben ne yapayim arkadasim yaptigim her bir mod icin tek tek flash atip deniyorum bazende acilmiyor yaptimi tekrar bastan eski haline cevirip flash atiyorum ah keske elimde 3 veya 4 telefon olsa ozaman rahat olur ama birtane.anliycan dene yukle dene yukle dene yukle bazen eskiye don tekerar geri gel inan kafayi yiyorum bazen.istersen seteyi veriyim sende kendine hazirla birtane ama sitenin icinden cikamazsin ki telefona hazirlayasin.:aha::aha::vur:vur:vur:naughty:
Aynen ama telefon hep açılıyor yaptığım cfw lerde benim :naughty: çökertmemeye özen gösteriyorum :D

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ovi haritalar yüklü ama ovi suite görmüyor birde foursquare ı yüklmeye çalıştım 14mb lik bir dosya indirmesi gerekiyormuş iptal dedim büyük ihtimalle qt

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi ovi store yüklenmedi yenisi yüklenmedi yani diğerini denemedim daha
keske direk yuklemeseydin guncellemeyle yuklerseydin iyi olurdu.hard format at tekrar flash atican baska sansin yok.oyle cozuluyor ovi.calismazsa oyle yap hard format *#7370# degil ses alt camera tusu menu tusu power tusu.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu arada v2.0 çıktı kurtulus40

Üst Alt