ms93
Üye
Teşekkürler hocambuyrun linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teşekkürler hocambuyrun linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

dostum gormedim okuyup cevap yazicam.ozurbende 3 gün gidiyor
kurtulus ustam kamera hakkında bir soru sormuştum bundan iki sayfa önce bir bilgin varmı
zaten ben flash atınca ilk E yi biçimlendiriyorum ve sonra ise *#7370# yapıp format atıyorum ondan sonra kullanıyorum şimdi ise hard format atsam o zamanda ofis ve adebe reader falan hepsi siliniyor.telefona format at birde oyle dene.ama bu sefer arama esnasında karşı taraf telefonu açınca titreme özelliği gider.ancak bu özelliği dk bir proğramla yükleyebilirsin.şuan mobil im.musait bir zamanda paylaşırım

zaten ben flash atınca ilk E yi biçimlendiriyorum ve sonra ise *#7370# yapıp format atıyorum ondan sonra kullanıyorum şimdi ise hard format atsam o zamanda ofis ve adebe reader falan hepsi siliniyor.
bak şimdi cihazı dün aksam saat 8 civarı şarj ettim tam dolu olarak aldım ve şimdi ise batarya yarı oldu yani akşamı zor çıkarır![]()
kapattığımı biliyordum kapatmamışım şimdi kapattım.arkadaşım bul diye bir yer var orayı aç seçeneklerden ayarları aç ve açık olan yerleri kapat batarya daha uzun gidecektir ok.
bende de n8 var 3 günden fazla gidiyor şarzı.
bakalım inşallah düzelir. arkadaşım sen anna mı yoksa belle yimi kullanıyorsun.kapattığımı biliyordum kapatmamışım şimdi kapattım.bakalım inşallah düzelir. arkadaşım sen anna mı yoksa belle yimi kullanıyorsun.
annacilar buraya belle almak icin gelirler birdahi gelisleri belle olrak gelirler.yeni surum icin clismalarim var ama bunu ice test etmeden koymuycam insallah guzel bir calismayla karsiniza tekrar gelicem.kapattığımı biliyordum kapatmamışım şimdi kapattım.bakalım inşallah düzelir. arkadaşım sen anna mı yoksa belle yimi kullanıyorsun.
belle kullanıyorum 3.3.3 versiyonu var.
valla bakalım inşallah düzelir ve bir anlık o kadar kafam bozulduki dedim bir anna ya geçeyim öyle kullanayım. inşallah düzelirde bende annaya falan geçmemede şimdi flash at pr1.0 dön bir sürü iş ve zaman kaybı olur. valla cihaza bir format veya flash atmam tekrar programları ve ayarları yüklemek neredeyse yarım günümü alıyor. inşallah şarj proglemim hal olur yoksa birde biraz anna kullanırım bakalım aynımı oluyor.
annacilar buraya belle almak icin gelirler birdahi gelisleri belle olrak gelirler.yeni surum icin clismalarim var ama bunu ice test etmeden koymuycam insallah guzel bir calismayla karsiniza tekrar gelicem.
usta süpersin
annacilar buraya belle almak icin gelirler birdahi gelisleri belle olrak gelirler.yeni surum icin clismalarim var ama bunu ice test etmeden koymuycam insallah guzel bir calismayla karsiniza tekrar gelicem.
bekliyoruz.valla bakalım inşallah düzelir ve bir anlık o kadar kafam bozulduki dedim bir anna ya geçeyim öyle kullanayım. inşallah düzelirde bende annaya falan geçmemede şimdi flash at pr1.0 dön bir sürü iş ve zaman kaybı olur. valla cihaza bir format veya flash atmam tekrar programları ve ayarları yüklemek neredeyse yarım günümü alıyor. inşallah şarj proglemim hal olur yoksa birde biraz anna kullanırım bakalım aynımı oluyor.
valla bakalım inşallah düzelir ve bir anlık o kadar kafam bozulduki dedim bir anna ya geçeyim öyle kullanayım. inşallah düzelirde bende annaya falan geçmemede şimdi flash at pr1.0 dön bir sürü iş ve zaman kaybı olur. valla cihaza bir format veya flash atmam tekrar programları ve ayarları yüklemek neredeyse yarım günümü alıyor. inşallah şarj proglemim hal olur yoksa birde biraz anna kullanırım bakalım aynımı oluyor.
ben ne yapayim arkadasim yaptigim her bir mod icin tek tek flash atip deniyorum bazende acilmiyor yaptimi tekrar bastan eski haline cevirip flash atiyorum ah keske elimde 3 veya 4 telefon olsa ozaman rahat olur ama birtane.anliycan dene yukle dene yukle dene yukle bazen eskiye don tekerar geri gel inan kafayi yiyorum bazen.istersen seteyi veriyim sende kendine hazirla birtane ama sitenin icinden cikamazsin ki telefona hazirlayasin.valla bakalım inşallah düzelir ve bir anlık o kadar kafam bozulduki dedim bir anna ya geçeyim öyle kullanayım. inşallah düzelirde bende annaya falan geçmemede şimdi flash at pr1.0 dön bir sürü iş ve zaman kaybı olur. valla cihaza bir format veya flash atmam tekrar programları ve ayarları yüklemek neredeyse yarım günümü alıyor. inşallah şarj proglemim hal olur yoksa birde biraz anna kullanırım bakalım aynımı oluyor.

Aynen ama telefon hep açılıyor yaptığım cfw lerde benim
ben ne yapayim arkadasim yaptigim her bir mod icin tek tek flash atip deniyorum bazende acilmiyor yaptimi tekrar bastan eski haline cevirip flash atiyorum ah keske elimde 3 veya 4 telefon olsa ozaman rahat olur ama birtane.anliycan dene yukle dene yukle dene yukle bazen eskiye don tekerar geri gel inan kafayi yiyorum bazen.istersen seteyi veriyim sende kendine hazirla birtane ama sitenin icinden cikamazsin ki telefona hazirlayasin.![]()
çökertmemeye özen gösteriyorum 
keske direk yuklemeseydin guncellemeyle yuklerseydin iyi olurdu.hard format at tekrar flash atican baska sansin yok.oyle cozuluyor ovi.calismazsa oyle yap hard format *#7370# degil ses alt camera tusu menu tusu power tusu.abi ovi store yüklenmedi yenisi yüklenmedi yani diğerini denemedim daha
hayırlı olsun sana.bu arada v2.0 çıktı kurtulus40