N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
eee olmadı şimdi eğer format atasam ya madness ı ya da kurtulus40 yüklücem birde haritalar türkçe hatta yüklü çıktı ama ovi suite görmüyor yoksa store dert değil birde efektleri nereye atıyorduk

TheMadness

TheMadness

Üye
eee olmadı şimdi eğer format atasam ya madness ı ya da kurtulus40 yüklücem birde haritalar türkçe hatta yüklü çıktı ama ovi suite görmüyor yoksa store dert değil birde efektleri nereye atıyorduk
C:/Animations/Effects

----------Eklendi @ 15:13:59 ---------- Yazıldı @ 15:12:59 ----------

Ovi suite görmesi lazım?

Uruloki

Uruloki

Üye
ya rom patcher dan tüm hepsini açtım ama xplore da gözükmüyor hala dosya

mh.

mh.

Üye

ben ne yapayim arkadasim yaptigim her bir mod icin tek tek flash atip deniyorum bazende acilmiyor yaptimi tekrar bastan eski haline cevirip flash atiyorum ah keske elimde 3 veya 4 telefon olsa ozaman rahat olur ama birtane.anliycan dene yukle dene yukle dene yukle bazen eskiye don tekerar geri gel inan kafayi yiyorum bazen.istersen seteyi veriyim sende kendine hazirla birtane ama sitenin icinden cikamazsin ki telefona hazirlayasin.:aha::aha::vur:vur:vur:naughty:
arkadaşım yaptığın işin ne kadar zor olduğunu farkındayım onun için her zaman teşekur ediyorum. tekrar ellerine ve emeğine sağlık..

Uruloki

Uruloki

Üye
haritaları gördü ama şu efekt i çözersem iyi olur

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haritaları gördü ama şu efekt i çözersem iyi olur
arkadasim effetcs dosyasini once C/animations icinden effetcs dosyayi sil.depo modunda telefonun E yada F hafizaya aldigin effetcs dosyasini x-plorer yardimiyla C/animations icine at kapat ac okadar.

karasahinemre

Üye
bu efektleri sis dosyalarına dönüştürsek?

Uruloki

Uruloki

Üye
abi animations klasörü olsa dediklerini yapıcam ama yok

kraldost

kraldost

Üye
usta bu v25.007 nasıl iyimi ben belleden sıkıldım bu kamera yuzunden

joker2580

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum telefon üzerinden anna güncellemesini yapmıştım ovi stero da güncellemeyi yapamamıştım neyse telefonla güncelledikten sonra bi sorunum oldu sitelerdeki videoları ilk sürümünde izleye biliyordum fakat şimdi izleyemiyorum ovi stero üzerinden yazılımı tekrar yüklemek istiyorum ama hata veriyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

ercan845

Üye
Canım kardeşim çok sağ ol yükledim belleyi eline sağlık sana ne kadar teşekkür etsem azdır iyiki varsınız

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kanka sana bi soruda benden dinle
belle için adamlar kamera modu yapmışlar yüklemeli sisx dosyası yaw kardeş ben bir türlü beceremedim adamlar en üst seviyede bir fotoğraf 8 ila 11 mb fotodan bahsediyor ayrı ayrı fotoğraflarda örneklerini gösteriyor hatta bizim forumda bile var ben neden beceremiyorum o programı kurmayı ya ne denediysem foto aynı çekiyor ona bir el atarmısın dostum yada yüksek kalitede kamara ayarlı bir cfw hazırlarmısın saygılarım
arkadasim neden bahsettini anladim fakat cevap geciktigi icin ozur dilerim.simdi ben yukledim o dedigin mod camera sen nasil yukluyemedin onu anlamadim.bak simdi seceneklerden hepsini secmiyceksin acilisin bele degisiyor istemiyorsan startup yazani isaretini kaldir.camara kalitesinden birtanesini seciceksin.ama bana soracak olursan hic yuklemeni tavsiye etmiyorum ben hemmen kaldirdim tamamen bozdu camerayi bence suan cok guzel kamera ama birtane daha hazirlamakla mesgul oldum icin konuda cevaplarimda gecikiyor.ama dediginede el aticam bakicam yapicam birseyler olursa ilgilenirim.

mgg44

mgg44

Üye
geçenlerde v3.3 ü flashladım telefona fakat oni mağaza yoktur ayrıca ovinin sitesinden uygulamayı indiriyorum fakat kurmuyor hata veriyor ovi mağaza....

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum telefon üzerinden anna güncellemesini yapmıştım ovi stero da güncellemeyi yapamamıştım neyse telefonla güncelledikten sonra bi sorunum oldu sitelerdeki videoları ilk sürümünde izleye biliyordum fakat şimdi izleyemiyorum ovi stero üzerinden yazılımı tekrar yüklemek istiyorum ama hata veriyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım neden oviye takılıp kalıyorsunuz ovi şu an için hata veriyor. phoenix ile flash at olsun.

yapamam diyor isen bana özelden pm at yardımcı olayım ok.

nosteam1

Üye
slm arkadaslar kurtulus40 abiye cok tesekkur edioyorum qzl bi FW hazırlamıs tamamen türkce güzel eklentileri de war bi kac sorunum war bunları paylasmak istedim.

. telefon kendi kendine sarj yemeye basladı. dun öqlen olarak bıraktım buqun %50 deydi.. normal kullandıqım qbi teli kullanmaya kalksam sarj biterdi yani abi..
bide abi telle oyun oynadıqımda oyun kapanıyor ana ekran qelmiyor. kapat tusuna basınca bile kapat rebout vs. yazılar qelmiyor. :( telefon biraz yavaslamaya basladı :(:(

bunları nasıl cözebiliriz acaba ?

TheMadness

TheMadness

Üye
oviyi içinden güncellerseniz sorun çıkmaz.

hizan

hizan

Üye
slm arkadaslar kurtulus40 abiye cok tesekkur edioyorum qzl bi FW hazırlamıs tamamen türkce güzel eklentileri de war bi kac sorunum war bunları paylasmak istedim.

. telefon kendi kendine sarj yemeye basladı. dun öqlen olarak bıraktım buqun P deydi.. normal kullandıqım qbi teli kullanmaya kalksam sarj biterdi yani abi..
bide abi telle oyun oynadıqımda oyun kapanıyor ana ekran qelmiyor. kapat tusuna basınca bile kapat rebout vs. yazılar qelmiyor. :( telefon biraz yavaslamaya basladı :(:(

bunları nasıl cözebiliriz acaba ?

telefondan fab. ayarları yapar iseniz sorun kalmıyor.

Üst Alt