N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

nosteam1

Üye
phoenix 2010 ile flaslamıstım bide 2011 ile deniyorum simdi flaslasın bide fabrika ayarlarına alalım bakalım ne olucak

hizan

hizan

Üye
phoenix 2010 ile flaslamıstım bide 2011 ile deniyorum simdi flaslasın bide fabrika ayarlarına alalım bakalım ne olucak

*kare7370kare de yap ondan sonra fab. ayarları yap ok. ben öyle yaptım.

nosteam1

Üye
dedigin qbi yaptım. oyunları müzikleri vs. herseyi yükliyip yarın video olarak atarım.tesekkurler simdiden herkese.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaslar kurtulus40 abiye cok tesekkur edioyorum qzl bi FW hazırlamıs tamamen türkce güzel eklentileri de war bi kac sorunum war bunları paylasmak istedim.

. telefon kendi kendine sarj yemeye basladı. dun öqlen olarak bıraktım buqun P deydi.. normal kullandıqım qbi teli kullanmaya kalksam sarj biterdi yani abi..
bide abi telle oyun oynadıqımda oyun kapanıyor ana ekran qelmiyor. kapat tusuna basınca bile kapat rebout vs. yazılar qelmiyor. :( telefon biraz yavaslamaya basladı :(:(

bunları nasıl cözebiliriz acaba ?
Arkadaslar
Pil sorunu bende hic olmadi olmazda cunku sorun wlan,cift mod sebeke kullenimi,bluetooth acik birakmaniz,acik uygulama birakmaniz,yani kisaca telefonun performansini artiracak her ufak uygulama pil omrunu kisaltir.

Evet arkadaslar ufak ingilizce kalan yerler duzeltilirek yeni guncelleme ilk sayfaya eklendi.effetcs konusunda videonun sonunda aciklama ve uygulama yapildi.yeni ozellikler eklendi.3 ana ekran oldu ve degisik resimler eklendi.hayirli olsun.
[video=youtube;TbpNGlIIYmM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TbpNGlIIYmM[/video]

• Beğen
Tepkiler: mh. ve dogan64

nosteam1

Üye
abi qercekten muhtesem bi iş yapıyorsun :) nokia ya seni calısan olarak almaları lazım :):)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi qercekten muhtesem bi iş yapıyorsun :) nokia ya seni calısan olarak almaları lazım :):)
Arkadasim oncelkle guzel dusuncelerin icin size :tşk:'imi sunarim.
arkadasim ben kendim icin yapiyorum cunku seviyorum nokia dosyalariyla oynamayi zaten nokiyada birseyler yapmiyor bende kendim ozellikler yapip kullaniyorum.ben kullandikca bari baska arkadaslarda kullansinlar diye koyuyorum buraya her bir goruntu ve vide kendi telefonumdan alinti degildir yani baska yerden alip buraya koymuyorum zatende baskasinin yaptigi beni ilgilendirmiyor.bende kullandikca tertemiz yapiyorum genelde delight cfw'si uzerinde calisiyorum en saglam onunkisi ivo777 bulgarla dolduruyor gerci bizde turkce dolduruyoruz ama en azindan anlasiliyor.ivo777 uzerinde calisma yapanlar mutlaka icinde bulgar dilleri kaliyor sadece data klosorunde 16 bulgar kodunu siliyorlar telefon dilinde gozukmuyor ama icinde butun dosyalari kaliyor.
ne biliyim iste isteyen sorunsuzca kullanabilir diyemem cunku sonucta sizdirma bir cfw oldugu icin tam performans bekliyemezsiniz.ben gozetimlerime ve tecrubelerrime gore en temiz ve sorunsuz olan budur.
hatta ben yukleme yapan arkdaslarimin sorunlari icin bile kendimde olmasi ve cozum uretmek icin telefonun butun performansini kullaniyorumki hata olsunda yapabiliyim diye ama genelde sorun ve hata cikmiyor.ozamanda cozum arayip bulup tek tek ilgileniyorum.
facebook adresimden cogu arkadasima yardim ve anlatim yapiyorum maksadim benim yuzumden kimseyi magdur yapmamak.
ama sunu soyluyeyim sorunu olan arkadaslarimin cogu anna'dan kalma yedekleme yaptiklari yada anna'dan belle'ye gecis yaparlarken benim ilk sayfada anlattiklarimi uygulamamalarindan kaynaklaniyor.

nosteam1

Üye
dogru söliyorsun abi simdi gayet stabil calısıyor önceki hatalarım kayboldu :) isterseniz bi video ile paylasabilirim hemen :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dogru söliyorsun abi simdi gayet stabil calısıyor önceki hatalarım kayboldu :) isterseniz bi video ile paylasabilirim hemen :)
tabiki koyabilirsin arkadasim buraya koyda bakalim.

hatta benim herkezden sitiyorum sorunu oldugu bolumeri bile vide yada goruntu olarak kayabilir herkez.

nosteam1

Üye
hmdi baglı iken videoları acmıyor heralde :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmdi baglı iken videoları acmıyor heralde :)
hd kablosu kullanmadim bilmiyorum benim kullandim kablo N95 televizyona bagladimiz kablo vardi herkez bilir kullaklik taktimiz yere takiyorum herseyi kullaniyorum video fotograflara bakabiliyorum oyunlarida bu sekilde oynuyabiliyorum tanitim video'suda o sekilde cekim yaptim.

----------Eklendi @ 15:21:31 ---------- Yazıldı @ 15:07:05 ----------

Arkadaslar pil omrunu uzatabilmek icin asagida saydiklarimi uygulayabilirsiniz.

ışık sensörü devre dışı bırakma
parlaklık 2 için set
tema efektleri devre dışı
tema, gece siyahı
siyah varsayılan tüm homesceens için duvar kağıdı
gsm xc İkili Mod geçiş
kapalı olması süreçleri uygulamaları
matris menüsü kullanmayin.
Mesajlaşma
takvim
saat
ekran koruyucu
popupclock
günlükler
vcommandmanager
mailserver
acik uygulamalari kapatilmasi
wlan cekimi kapali
bluetooth aygiti kapali.

bunlari uygulayin hem pil omru uzati hem ram daha yuksek olur.
oyunlarda performans artar.

nosteam1

Üye

• Beğen
hizan

hizan

Üye
kurtuluş widget hatalı diyor.

kraldost

kraldost

Üye

arkadasim neden bahsettini anladim fakat cevap geciktigi icin ozur dilerim.simdi ben yukledim o dedigin mod camera sen nasil yukluyemedin onu anlamadim.bak simdi seceneklerden hepsini secmiyceksin acilisin bele degisiyor istemiyorsan startup yazani isaretini kaldir.camara kalitesinden birtanesini seciceksin.ama bana soracak olursan hic yuklemeni tavsiye etmiyorum ben hemmen kaldirdim tamamen bozdu camerayi bence suan cok guzel kamera ama birtane daha hazirlamakla mesgul oldum icin konuda cevaplarimda gecikiyor.ama dediginede el aticam bakicam yapicam birseyler olursa ilgilenirim.
haklısın ustam ilgilendiğin için sağol var ol güzel kaliteli bir camera modu bekliyoruz artı dün şeytana uydum anna v25 yükledim berbat bişi çıktı şarjzı bir gün zor dayanıyor valla senin cfw de 3 gün bana dayanıyordu birazdan gene cfw ni yükleyecem orjinalide cıkana kadarda ellemeyecem

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nosteam1

Üye
yok abim izin senindir :) bnm de bi katkım olmus oldu sayende

nosteam1

Üye
su kendi temanı yapma işi güzel bir seye benziyor bende ona baslıyayim :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
su kendi temanı yapma işi güzel bir seye benziyor bende ona baslıyayim :)
Fakat N8 theme isi cok zor ama icine girince ogreniyorsun siscoonnets guzel onunla hazir tema resimleri ikonlari degistirebilirsin.

Ayrica video icin tekrar tesekkurler.yeni ve gorunumlu hazirlarsan bana atabilirsin.

----------Eklendi @ 16:14:39 ---------- Yazıldı @ 16:10:35 ----------

Arkadaslar bir gurup kurdum ordan guruba katilabilirsiniz bekliyoruz.sorunlarinizi ve onerilerinizi yazabilirsiniz.

epts

epts

Üye
kurtuluş40 çok emek harcıyorsun ..teşşekür ederiz.. ya sayfanın başında mavi noktalı tuş takımını nasıl bulablirim..

nosteam1

Üye

Fakat N8 theme isi cok zor ama icine girince ogreniyorsun siscoonnets guzel onunla hazir tema resimleri ikonlari degistirebilirsin.

Ayrica video icin tekrar tesekkurler.yeni ve gorunumlu hazirlarsan bana atabilirsin.

----------Eklendi @ 16:14:39 ---------- Yazıldı @ 16:10:35 ----------

Arkadaslar bir gurup kurdum ordan guruba katilabilirsiniz bekliyoruz.sorunlarinizi ve onerilerinizi yazabilirsiniz.

carbide.ui buldum ve belle icin yapılabiliyor :) autocad ile cizip render yaparım :) yeni ikon vs. seyler üretiriz :)

Üst Alt