N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
ben kim olduklarını biliyorum birincisi madness öteki şüpheli ama onun cfweside çok benziyor nurani den bahsediyorum inkar edecek yüzleri varsa etsinlet bende işimi gücümü bırakır ispatlarım
birde en iyisi bizimki diye böbürleniyorlar

arkadaşım ben zaten kurtulus40'a teşekkür ettiğimi yazmıştım. İnkar etmiyorum türkçeleştirmesini aldım. Nurani daha teşekkür ettiğini bile yazmamış. Benim cfw'nin %20 lik kısmı benim onu da biliyorum. Asıl bu cfwnin temelini yapan nicesoni_ash.

----------Eklendi @ 12:38:04 ---------- Yazıldı @ 12:17:06 ----------

Gerekirse 0 dan da yazarım cfw sorun değil.

----------Eklendi @ 13:21:31 ---------- Yazıldı @ 12:38:04 ----------

Ayrıca ben senin cfw nin tamamını almadım ayrıca teşekkür ettim tamam neyse bu konuyu kapatalım.

kraldost

kraldost

Üye
arkadaşım ben zaten kurtulus40'a teşekkür ettiğimi yazmıştım. İnkar etmiyorum türkçeleştirmesini aldım. Nurani daha teşekkür ettiğini bile yazmamış. Benim cfw'nin lik kısmı benim onu da biliyorum. Asıl bu cfwnin temelini yapan nicesoni_ash.

----------Eklendi @ 12:38:04 ---------- Yazıldı @ 12:17:06 ----------

Gerekirse 0 dan da yazarım cfw sorun değil.

----------Eklendi @ 13:21:31 ---------- Yazıldı @ 12:38:04 ----------

Ayrıca ben senin cfw nin tamamını almadım ayrıca teşekkür ettim tamam neyse bu konuyu kapatalım.
sözde en iyisi olduğunu söylüyorsun sağda solda peh hepside sağdan soldan kopyala yapıştır kusura bakma ama tırt

TheMadness

TheMadness

Üye
sözde en iyisi olduğunu söylüyorsun sağda solda peh hepside sağdan soldan kopyala yapıştır kusura bakma ama tırt

Türkçeleştirme için uğraşamadım ama stabilliği ve hızlı olması için uğraştım. Kurtulus40ın farklı olduğunu mu zannediyorsun? O da 0 dan değil. 0 dan yapanlar nicesoni_ash ve ivo777

----------Eklendi @ 13:41:56 ---------- Yazıldı @ 13:40:56 ----------

Modları da coderus ve sklchan yapıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar benim konu basliginina nasil basladim turkcelestirme bana aittir diye turkce alipda paska yerde paylasanlar diye basladim.

mod bana aittir demedim cfw de bana ait demedim.

cfw o arkadaslarla alakasi yokki onlar moda yardim edenler.

gercek cfw sizdiran abdullah diye bir arap arkadisimiz.

ayrica konunun burda tartisilmasini istemiyorum lutfen birseyler yazmayin.
ben ilettim gereken yere cevap bekliyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
ben de zaten türkçe dilin alıntı olduğunu yazdım. Neyse konuyu kapatalım.

evren3461

evren3461

Üye
yeni sürüm düşünüyormusunuz? Kurtuluş kardeş varsa öyle bir düşünceniz fontu E hafızasına uyarlıyabilirmisiniz!

alayisyan024

alayisyan024

Üye
benim telefonum anna sürümündeyken hemen yükleniyordu bu belle kablomu ayırt ediyo şimdi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
Destek yazılım yüklü gelmediği için yüklüyor Nokia Suite destek yazılımı.

sayokantürk

sayokantürk

Üye
kurtulus40 kardeş günde iki üç kez senin anlatımını yani bu sayfaları açıp bakıyorum kurtulus40 yeni bir paylaşım yapmışmı diye ama bakıyorum yine yok senin haklı olduğunu herkes biliyor büyüklük sende olsun mütevazilik güzel ve hoş görü senin büyüklüğündür boş ver senin iyiliğini takdirini biz seni takip eden arkadaşlar bilir tabiri caiz ise bizim buralarda bir ata sözü vardır Meyve veren ağacı taşlarlar senin çalışmalarının takip edilmesi güzel bir şey ama diğerleri sadece taklitçiler ....Neyse bu arada bayramın mübarek olsun Kardeş bir sorum olacak fikrin varmı benim kullandığım Cep vakit adlı bir uygulama bu uygulama namaz vakitlerini takip etmek namaz vakti olduğu zaman sesli uyarı ezan melodi veya alarm ile vakti haber veriyor senin belle yazılımını kullanıyorum sorun bu sesli uyarı artık yok ses konusunu nasıl aktive edebilirim selamlar SEVGİLERLE

alibayram61

Üye
uda dosya yüklemesi inmiyor hata veriyor,bir baksanız ???

arkadaşlar yanlış yazmışım core demek istemiştim,ve sorun yok iniyor dosya teşekkürler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar selamlar

elimde olmayan sebeplerden dolayi guncellemeyi ertlemek zorunda kalmistim.once sizlerden ozur diliyorum.

simdi yeni guncelleme ilk meseja eklendi indebilirsiniz.

----------Eklendi @ 20:41:12 ---------- Yazıldı @ 20:30:30 ----------

kurtulus40 kardeş günde iki üç kez senin anlatımını yani bu sayfaları açıp bakıyorum kurtulus40 yeni bir paylaşım yapmışmı diye ama bakıyorum yine yok senin haklı olduğunu herkes biliyor büyüklük sende olsun mütevazilik güzel ve hoş görü senin büyüklüğündür boş ver senin iyiliğini takdirini biz seni takip eden arkadaşlar bilir tabiri caiz ise bizim buralarda bir ata sözü vardır Meyve veren ağacı taşlarlar senin çalışmalarının takip edilmesi güzel bir şey ama diğerleri sadece taklitçiler ....Neyse bu arada bayramın mübarek olsun Kardeş bir sorum olacak fikrin varmı benim kullandığım Cep vakit adlı bir uygulama bu uygulama namaz vakitlerini takip etmek namaz vakti olduğu zaman sesli uyarı ezan melodi veya alarm ile vakti haber veriyor senin belle yazılımını kullanıyorum sorun bu sesli uyarı artık yok ses konusunu nasıl aktive edebilirim selamlar SEVGİLERLE
arkadasim guzel dilekleriniz icin tesekkur ediyorum.bende size sevgilerimi yolluyorum istediginiz guncelleme yapildi.

sorunuza gelince programi bana atabilme imkaniniz varsa ilgilenebilirim.
ama once belle'yle uyumlu olup plmadini kontrol edelim.

vcihan

vcihan

Üye
yine harikasın usta

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kurtulus40 kardeş yeni yazılımını demin telefona yükledim ben çok beğendim bu kez efektler telefonu fazla kasmıyor harika olmuş hani tam bayram hediyesi Sana demin bahsini ettiğim cep vakit proğramının linkini aşağı kopyaladım burada 196kb olan cep vakit uygulamasını indrip yazılımda N8 kendi yazılımında denersen sorunu anlarız uyumlumu değilmi pro çalışıyor aktif ancak ses olayı yok sevgilerle

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 kardeş yeni yazılımını demin telefona yükledim ben çok beğendim bu kez efektler telefonu fazla kasmıyor harika olmuş hani tam bayram hediyesi Sana demin bahsini ettiğim cep vakit proğramının linkini aşağı kopyaladım burada 196kb olan cep vakit uygulamasını indrip yazılımda N8 kendi yazılımında denersen sorunu anlarız uyumlumu değilmi pro çalışıyor aktif ancak ses olayı yok sevgilerle
ama fakat yuklediniz ezan java dosyasinda ses dosyalari bulunmuyor.sizde acarsaniz gorurunuz zip7 programiyla icindekileri cikartabilirsiniz.bu sekilde sadece titresimde kullanabilirsiniz.

dogan64

Üye
Kurtulus40 hocam çok teşekkürler başarılar dilerim.

hizan

hizan

Üye
kurtuluş bende yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık. bu resimlerde benden.

vcihan

vcihan

Üye
bir önceki menı daha düzenli geldi bana. Klasorler çok çeitli olunca proğramları bulmak zor oluyor

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
tam 10 dakika önce eski versiyonu yükledim.tühh be yapılırmı bu bee.te brezilyadan kalk internete git yeni belle yükle bi bak yenisi gelmiş,bizde ki şans.bu arada benim yüklediğim bellede iyi teşekkürler kurtuluş arkadaşım emeklerin için:tşk:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir önceki menı daha düzenli geldi bana. Klasorler çok çeitli olunca proğramları bulmak zor oluyor
onlarida duzenleme yapiyorum sadece menu'ler secenekli sunulcaktir

----------Eklendi @ 00:12:28 ---------- Yazıldı @ 00:10:22 ----------

tam 10 dakika önce eski versiyonu yükledim.tühh be yapılırmı bu bee.te brezilyadan kalk internete git yeni belle yükle bi bak yenisi gelmiş,bizde ki şans.bu arada benim yüklediğim bellede iyi teşekkürler kurtuluş arkadaşım emeklerin için:tşk:
:rica:
arkadasim flash atmadan sonkez konuya goz atmaniz gerekiyor.:D

• Beğen
Tepkiler: erdogansafak55

Üst Alt