wratH!
Üye
Eyvallah arkadaşım hard format atıcam şuan. da sonrasında yüklememgereken neler var ovi store sorun çıkarır mı flashlamadan formatlasama ya da herhangi bir uygulama?senin sorunu tam olarak anlamadım ama formattan korkma bellede aksine makine dahada stabil hale geliyo eski yüklemedn kalma kalıntılarıda silmiş oluyo rahatlıyo makine
Yükleme yükleme Eğer Kurtulus40 çözerse problemi o zaman yükle. Ben bilseydim yüklemezdim. Bütün herşey Kurtulus 'a kaldıaynen yaa bak şimdi yükleyesim gelmiyor
tamam yüklemeyeceğim .zaten suan ivo 3.1 mükemmel işliyor bozmak istemiyorum.peki delight 3.1 nasıl ?Yükleme yükleme Eğer Kurtulus40 çözerse problemi o zaman yükle. Ben bilseydim yüklemezdim. Bütün herşey Kurtulus 'a kaldı
Eyvallah arkadaşım hard format atıcam şuan. da sonrasında yüklememgereken neler var ovi store sorun çıkarır mı flashlamadan formatlasama ya da herhangi bir uygulama?
arkadasım bastım fakat hata verdi tamam diyorum tekrardan ekrana geliyor..firmware updatiding failed to recover ...felan..scanning images files 'de durdu
manege connection nerde kardesim ? usb 3 rm-596 oluyor bende..telefon acık halde yapmam gerek değilmi bu işlemleri ?telefonu kapat
phoneix i kapat
teli aç usb ile bağla
manage connection 'dan usb yi üste getir
sonra file den scan product de
telefonu bulunca firmware uptaden normal devam et
frimware updateten normal değiştirmeleri yap. en son dead phone seçme refurbish de. bu kadar daha sonra 25 den geriye sayarken telefonu çek usb den aç kendin bitti.
tamam yüklemeyeceğim .zaten suan ivo 3.1 mükemmel işliyor bozmak istemiyorum.peki delight 3.1 nasıl ?
manege connection nerde kardesim ? usb 3 rm-596 oluyor bende..telefon acık halde yapmam gerek değilmi bu işlemleri ?
muzigi ben deneyip haber veririm.desne cok calismam lazim guzel bir dosya hazirlayinca burdan paylasirim.bu delightin 3.2sini senin bana vermiş olduğun eski sürüm gibi olması daha güzel olur ben açıkça seni yormak istemedim tekrar bu 3.2de ki görmüş olduğum bir kaç hatayı sölim hocam itheme kullanınca çok verim alamıyorum bu 1 2.si efektleri 3.sü homesecreendeki uygulama ismi
hoş olanlar ise selepingin içinde gmülü olması yazı efektleri müzikleri artmış o güzel yani senin bana hazırladığın dosya delightin hazırladığı 3.2 den daha ileri geldi bana ayrıca açılış müziğini değiştrebilirmiyiz öle bi şansa sahipmiyiz hocam
muzigi ben deneyip haber veririm.desne cok calismam lazim guzel bir dosya hazirlayinca burdan paylasirim.
Onlar sorun olmaz zaten ingilizce kullanıyorum şimdi yedekliyorum dosyaları önce biçimlendiricem e yi sonra işte kapma tuşu ses kapama tuşu kamera menu basıp hard format. Daha kısa yolu var mı bilmiyorum daovide sorunun yok olmazda formattan sonra korkma ayrıca bazı uygulamaları ovide dili ingilizce yapıp indirmen gerek habern olsun bazı uygulamaları örnğin sleping secreen gibileri batery monitör uygulaması gibileri dili inglizce yapcan
Onlar sorun olmaz zaten ingilizce kullanıyorum şimdi yedekliyorum dosyaları önce biçimlendiricem e yi sonra işte kapma tuşu ses kapama tuşu kamera menu basıp hard format. Daha kısa yolu var mı bilmiyorum da
Arkadaşım telefonu kapa aç. 1.
Usb ile telefonu bağla. 2.
phoneix i aç. 3.
File - manege connection usb üste getir apply(uygula) de close(kapat) 4.
File - scan product 5.
telefonu bulunca firmware uptade 6.
Normal dosya değiştirme işlemini yap. 7.
en son dead flash seçme direk refurbish de Daha nasıl açıklıyım bilmiyorum ki ?. 8.
sürüm farklılığıdır belki bilmiyorum fakat bende yok istersen ekran görüntüsünü alayım phoenix'in
alıyorum şuan umarım daha bi stabilleşir de sarj problemi de düzeliryıldız kare 7370 kare de bu kadar uğraşma ama yedeğini al tabi
bendeki sürümü Phoenix Service Software 2011.02.000.448422010.8 SÜRÜMÜydü sanırım bendeki
2010.8 i kullanın sorun çözülücektir sanırım. Genelde o tavsiye edilir zaten.bendeki sürümü Phoenix Service Software 2011.02.000.44842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?