[MOD-Belle] Siz efekti seçin, Theme FX hazırlasın! [ Efekt listesi günceldir ]

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sildim yeniden kuruyorum

----------Eklendi @ 02:07:43 ---------- Yazıldı @ 01:56:09 ----------

tamam halloldu şimdi çalıştı.sen hangisini tavsiye edersin çok fazla varda efekt:oke:

Abi ben Minushumi v3.2 kullanıyorum : )

SuaT6027

SuaT6027

Üye
çok teşekkür ederim.. hemen deneyeceğim.. sonucu yazarım burdan...

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
v3.2 yok bende 2.3 olmasın :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
sonuç pozitif :D fakat belirttiğiniz gibi kurtulus40 ın verdıgı effect değiştirme yolunu yuklemek gerekıyor.. onun ustunde durmanızı tavsıye ederım arkadasım.. :D saygılar tekrar teşekkürler..

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
sonuç pozitif :D fakat belirttiğiniz gibi kurtulus40 ın verdıgı effect değiştirme yolunu yuklemek gerekıyor.. onun ustunde durmanızı tavsıye ederım arkadasım.. :D saygılar tekrar teşekkürler..

Bu işlem, program üzerinden yapılabiliyor normal şartlarda. Biraz kurcalasan çözersin : ) Onu yazarsam kafalar çok karışabilir diye, ben problem bana intikâl ettiğinde cevap veriyorum bu şekilde çözüyoruz ; ) Sağolasın, iyi kullanımlar.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:sarıl: sagolun :D

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
işe yaradı teşekkürler :oke:

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Jerkez ;)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
hocam bütün her şeyi başarıyla yaptığım halde efekt değişmiyor.efekt başarıyla yüklendi telefonu restart edin diyor.restart ediyorum ama efekt hala aynı kalıyor.
madness'ın editlediği 111.020.0203 belleyi kullanıyorum acaba ondan mıdır? efecklerin kurulma yerini değiştirmem gerek sanırım ama nereyi seçeceğimi bilmiyorum

matchlessss

matchlessss

Üye
aynı sorun bendede var efect basarıyla secıldı deyp res cekıorm telefona ama hala aynı efect

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu problem için kurtuluş arkadaşımızın paylaştığı Belle effect yolunu değiştirme dosyaları konusundaki dosyayı indirip kurarak effect yolunu E:\ olarak ayarladıktan sonra aynı işlemleri takip edin. Bağlantı veremiyorum çünkü telefondan bağlanıyorum.

matchlessss

matchlessss

Üye
onuda denemiştm ama olmadı zaten cok fazla efek goremıyorm bırtane adam gıbı efek bulsam kullanıcam ama suan kullandıgım efekde seceneklere basınca arka planda pencere dönüyor sureklı ve kasma yapıyor onun dısında gayet gusel gecısler fılan ama bellede gercekden hoş olan ve guzel gorunen abartı efeklerı olmayan bır efek kullanan varmı acaba ??

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Elbette, bu konuda hemen her zevke uyacak efektler mevcut. Şimdi, madem kullandığın efekt var önce bu efekt hangi klasörde onu biliyor musun? Biliyorsan ThemeFx programı ana ekranından seçeneklere girip Set Theme Install Path'de o klasörü seçmen gerekiyor. Sonra bu işlemi yaptıktan sonra telefonunu yeniden başlat. Ama efekt yolunu doğru gösterdiğinden emin ol.

matchlessss

matchlessss

Üye
aynı seklılde yaptım zaten zor bı ıslem degıl ama olmadı telefonla alakalı belkıde n8 kurtulus40 ın bellesı yuklu themefx ı yukledımde lıstede verılmıs olan efeklerde ısım olarak goruluyor fakat hıc bırını uygulayamadım

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Büyük olasılıkla yazılımla ilgilidir.

matchlessss

matchlessss

Üye
normal e ye efekt klasorunu atıp c ye kopyala yoluyla uyguluyorum efeklerı ama bu slide mania efektınden sonra ne yaptıysam şu seceneklere basınca arkadakı aynı pencere dönüp durması cok can sıkıcı bu neden efektı degısdıgım halde bu ozellık her efekde kullanılıyor.?

karasahinemre

Üye
yazılımdan değil bende madness ınkini kullanmaktayım ama sonuçlar başarılı yalnız madness ta effects yok önce bi manuel değiştirin effectleri sonra bu pro ile deneyin

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
yazılımdan değil bende madness ınkini kullanmaktayım ama sonuçlar başarılı yalnız madness ta effects yok önce bi manuel değiştirin effectleri sonra bu pro ile deneyin

Cwf'den Cwf'ye farklılıklar gösterebiliyor. Ben de Smartphonepro.ru ( Maddness arkadaşımızın yayımladığı ) firmwareyi kullanıyorum. Bilginize.

Üst Alt