[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ilk efecti tek geçerim aga öbürleri hikaye ilk efect şahane :aha:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve n000k

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaşlar yardımcı okursanız çok sevinirim. Benim telefon flv videolarini açmıyor. Arkadaşım'in N8'INE de bu belle yi yükledim onunki açıyor benim telefon açmıyor nasıl çözebilirim bu sorunu???

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bir daha yuklemeyi denedin mi kendine?

narcissuss

Üye
ben 1. mesajdaki işlemi yaklaşık 1 ay önce yaptım. her şey güzel çalışıyordu. 1. videodaki eccentric efektini kullanıyordum. fakat ne olduysa 2 gün önce efek çalışmaz oldu ne yaptıysam çalıştıramadım. tekrarflashladım "uda hariç" yine çalıştıramadım neden olabilir.

karasahinemre

Üye
tema efektlerini aç

mustimix41

mustimix41

Üye
[video=youtube;6lSxDfBxe4Q]http://www.youtube.com/watch?v=6lSxDfBxe4Q[/video]

kendi uploadımdır suan kullanıorum güzel bir efekt (video alıntıdır)

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
vcihan

vcihan

Üye
ben Delight Belle v3.2 kullanıyorum.flash atarken sadece Sadece rofs2'yi değiştirsem ve bu effectleri yüklesem sıkıntı yaşarmıyım

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
yasayabilirsin.

TheMadness

TheMadness

Üye
udasız flash at ya da sw update yap

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
udasız flash at ya da sw update yap

Delight Belle'yi yapan nicesoni_ash, rofs2'den bir cok programi kirpip, bir kismini core dosyasina atiyor. Ivo oyle birsey yapmiyor. Bu sebeple, 2'sinin dosyalarini karistirip flash atmak cok saglikli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: vcihan
vcihan

vcihan

Üye
Delight Belle'yi yapan nicesoni_ash, rofs2'den bir cok programi kirpip, bir kismini core dosyasina atiyor. Ivo oyle birsey yapmiyor. Bu sebeple, 2'sinin dosyalarini karistirip flash atmak cok saglikli olmaz.

teşekkürler flight tair bu tavsiyeni aldım

KIVILCIMM

Üye
bunları telefonuma nasıl yükliycem ya biri bana anlatabilir mi lütfeenn :(

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ilk mesajda nasil yapildigi anlatiliyor, yeterli gelmedi mi?

İsmail Çolak

Üye
--> Ekteki linkten Iv0777 3.1 versiyonu ustune yapilandirilmis, Turkce Belle'yi indiriniz. (Büyük Analog Saat de eklenmiştir. hotboy_ist'e teşekkürler.)
bunu flashladıktan sonra başka bişeye gerek yok demi istedğim efekti indirip kurabiliyorum ?

alayisyan024

alayisyan024

Üye
bende efect klasörü oluştu ama efektler çalışmıyor Flashım Kurtuluş40 v3.4 ama fark edermi

hiksos

Üye
arkadasşlar uraşmanıza gerek yok kesin ve garantili çözümdür kurtuluş arkadaşımızın bu gün itibariylr yayınladığı belle sürümnde e/resource içerisine effect klasörü açın ve buraya atın yani yol şu olcak e/ resource/effect

serdar9094

Üye
ss
yükledimmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
eccentric efekti uyguladım müthiş bişey.. Tüm efektleri denedim ama en eğlencelisi eccentric..

Punish3R55

Punish3R55

Üye
cfw de sis ı kurunca dırek ıse yarıyodu ovıden belleyı yukleyınce artık ıse yaramıyo tema effectlerı bunun bı cozumu varmı ?

Üst Alt