Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MOD-Belle] Siz efekti seçin, Theme FX hazırlasın! [ Efekt listesi günceldir ]
Sponsorlu Bağlantılar
Recep Özmen
Üye
Güzelmiş, Eline sağlık!
Suyaka
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim, iyi kullanımlar. Şu sıra gece vardiyasında olduğum için gündüz çevrimdışı oluyorum. Ancak uyandım. Şimdi problemlerle ilgilenebilirim
mmb7982
Üye
hocam çalışmıyo yaaa.yada eksik yaptığım bişey var.sen yapıp aktif olarak kullanabiliomusun?
yahu arkadaşım ona mı takıldın nokianın öyle bi modeli olmadığını Bende biliyorum başka bi sebebi var diyelim onu birakta benim sorunumla ilgilenecek misin
yahu arkadaşım ona mı takıldın nokianın öyle bi modeli olmadığını Bende biliyorum başka bi sebebi var diyelim onu birakta benim sorunumla ilgilenecek misin
Ben ciddi sormuştum kardeşim, gerçekten bilmediğimden yani. Ne bileyim, belki olabilir Sorunu kökten çözmek için olası problemleri öncelikle aşalım. Peki, standart C7 ve ilk çıkan CWF yükledin. Yükleme sırasını doğru şekilde izlediğin hâlde ThemeFX'i kuramadın anladığım kadarıyla. İlk olarak kurma sırasında aldığın hatayı ve bu hatadan sonra Yüklemeler içerisinde Yüklü uygulamalarda görünüp görünmediği konusunda bilgi verir misin?
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
indirdiğim dosyayı rar içerisinden çıkardım sırasıyla 1. ve 2. Dosyayı Yükledim 3. Dosyayı yüklerken dosya bozuk uyarısı verdi yani yüklenmedi menüde de python uygulaması çıktı
indirdiğim dosyayı rar içerisinden çıkardım sırasıyla 1. ve 2. Dosyayı Yükledim 3. Dosyayı yüklerken dosya bozuk uyarısı verdi yani yüklenmedi menüde de python uygulaması çıktı