Suyaka
Üye
[MOD-Belle] Efektör'le seçin, kurun, kullanın. [Tema Efekti Kurulum Dosyaları]
Merhaba arkadaşlar.
Tema efekti işini garanti altına almak ve efekt yolunu değiştirmeye gerek kalmaması adına dosyaları paket yaparak, bir nebze olsun olumsuz sonuçların önüne geçmek adına bir dosya hazırladım ve sizlerle paylaşıyorum.
Efekt yolunu değiştirmiş olmanız ya da hiç değiştirmemiş olmanızın önemi yok. Her iki durumda da efektleriniz Efektörle çalışacaktır. Zîra bu paketleri yapma sebebim de tamamiyle bunu sağlamaktan ibaret.
NOT: Telefonunuzun hackli olması gerekmektedir. Bu işlemi BURAYA tıklayarak kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Öncelikle efekt dosyaları içeriklerini yazayım.
Zip dosyası içerisinde;
Efektor 1 paketi:
İçeriği:
Andrenlsbr v1
Andrenlsbr v2
Andrenlsbr v3
Andrenlsbr v4
Bazy Chaos v2
Minushumi v2.3
Efektor 2 paketi:
İçeriği:
Cenloon v1
Djmy v1
Eccentric by Dscobsct
Fade by Sigmma
JhonCHN v1
Nurani v1
Efektor 3 paketi:
İçeriği:
Jin Hao v1
Jin Hao v2
Jlmvc v1.1
Mod v1
Tinkerbelle by Dscobsct
Efektor 4 paketi:
İçeriği:
Molbal
Orjinal Belle
Slidemania 4
Slidemania 5
Slidemania 6
Speed by Sigmma
dosyaları ve Efektor Listesi dosyası bulunmaktadır.
Efektleri ayrı ayrı paketledim çünkü hepsini kurmak istemeyen arkadaşlar olabilir. Bu yüzden ister tercih ettiğiniz Efektör paketini indirir, ister hepsini indirirsiniz.
Nasıl kullanırım:
1- İlk olarak 'Efektor Listesi' paketini muhakkak E:\ sürücüsüne kuruyoruz.
2- Efektor 1, Efektor 2, Efektor 3 ve Efektor 4 olarak parçaladığım efektlerden, kurmak istediğiniz paket(er)i seçip, E:\ sürücüsüne kuruyoruz.
3- Dosyaların kurulumu tamamlandıktan sonra, Depo hafızası içerisinde bütün tema efektlerinin kurulum dosyalarının yer aldığı Efektor Listesi dosyasını göreceksiniz.
4- E:\Efektor Listesi\ klasörü içerisinden, ( Kurduğunuz pakete dahil olan herhangi biri olabilr ) dilediğiniz efekti C:\ sürücüsüne kurmalısınız.
5- Kurulum tamamlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın, tema ayarlarından Tema Efekti'ni açmayı unutmayın.
NOT: Efekt değiştirmek istediğinizde, öncelikle Uygulama Yöneticisi aracılığı ile kurduğunuz efekti kaldırmalısınız. Aksi durumda 'Güncelleştirme hatası' uyarısı ile karşılaşacaksınız.
Hiç bir efekt, bir önceki kaldırılana dek kurulamaz.
Oluşacak problemler için özelden mesaj atabilirsiniz.
Mutlu günler.
İndirmek için lütfen
Tema efekti işini garanti altına almak ve efekt yolunu değiştirmeye gerek kalmaması adına dosyaları paket yaparak, bir nebze olsun olumsuz sonuçların önüne geçmek adına bir dosya hazırladım ve sizlerle paylaşıyorum.
Efekt yolunu değiştirmiş olmanız ya da hiç değiştirmemiş olmanızın önemi yok. Her iki durumda da efektleriniz Efektörle çalışacaktır. Zîra bu paketleri yapma sebebim de tamamiyle bunu sağlamaktan ibaret.
NOT: Telefonunuzun hackli olması gerekmektedir. Bu işlemi BURAYA tıklayarak kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Öncelikle efekt dosyaları içeriklerini yazayım.
Zip dosyası içerisinde;
Efektor 1 paketi:
İçeriği:
Andrenlsbr v1
Andrenlsbr v2
Andrenlsbr v3
Andrenlsbr v4
Bazy Chaos v2
Minushumi v2.3
Efektor 2 paketi:
İçeriği:
Cenloon v1
Djmy v1
Eccentric by Dscobsct
Fade by Sigmma
JhonCHN v1
Nurani v1
Efektor 3 paketi:
İçeriği:
Jin Hao v1
Jin Hao v2
Jlmvc v1.1
Mod v1
Tinkerbelle by Dscobsct
Efektor 4 paketi:
İçeriği:
Molbal
Orjinal Belle
Slidemania 4
Slidemania 5
Slidemania 6
Speed by Sigmma
dosyaları ve Efektor Listesi dosyası bulunmaktadır.
Efektleri ayrı ayrı paketledim çünkü hepsini kurmak istemeyen arkadaşlar olabilir. Bu yüzden ister tercih ettiğiniz Efektör paketini indirir, ister hepsini indirirsiniz.
Nasıl kullanırım:
1- İlk olarak 'Efektor Listesi' paketini muhakkak E:\ sürücüsüne kuruyoruz.
2- Efektor 1, Efektor 2, Efektor 3 ve Efektor 4 olarak parçaladığım efektlerden, kurmak istediğiniz paket(er)i seçip, E:\ sürücüsüne kuruyoruz.
3- Dosyaların kurulumu tamamlandıktan sonra, Depo hafızası içerisinde bütün tema efektlerinin kurulum dosyalarının yer aldığı Efektor Listesi dosyasını göreceksiniz.
4- E:\Efektor Listesi\ klasörü içerisinden, ( Kurduğunuz pakete dahil olan herhangi biri olabilr ) dilediğiniz efekti C:\ sürücüsüne kurmalısınız.
5- Kurulum tamamlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın, tema ayarlarından Tema Efekti'ni açmayı unutmayın.
NOT: Efekt değiştirmek istediğinizde, öncelikle Uygulama Yöneticisi aracılığı ile kurduğunuz efekti kaldırmalısınız. Aksi durumda 'Güncelleştirme hatası' uyarısı ile karşılaşacaksınız.
Hiç bir efekt, bir önceki kaldırılana dek kurulamaz.
Oluşacak problemler için özelden mesaj atabilirsiniz.
Mutlu günler.
İndirmek için lütfen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tıklayın.
Sırf dosya yöneticisiyle oradan oraya taşıyamayanlar için yapmıştım. Çünkü bu konuda sürekli çeşitli problemlerle karşılaşıyoruz mâlum