Belle FP1 Efekt sorunu çözüldü (noss_bar) MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
c nin dediğin yerde efekt dosyasınin içinde bir sürü dosya var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deniyorum sorun yok bende 4 efek değiştirdim ev ekranları farklı farlı değişiyor giriş ekranları falan şuan sorun yok

asigsasi

asigsasi

Üye
sadece içindekileri mi sileceğim

- - - Eklendi - - -

150 tane dosya var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c resource effects içinde sadece manifest dosyası olacak verdiğim media fire linkteki manifest olacak sadece. Uygulamanın atadığı efekler ise C:\Resource\ThemeFX\Effects\ içinde bu klasörün içini komple boşalt sonra yeni efekt ata. Dikkat et biri resource effets diğeri ThemeFX\effects karıştırma giriş ekranı dediğin ev ekranları geçişleri değil mi

- - - Eklendi - - -

Evet sadece içindekiler sonra yeni efekt seç Themefx ile

asigsasi

asigsasi

Üye
evet

- - - Eklendi - - -

deniyorum

- - - Eklendi - - -

yok dostum olmadı yine sadece ev ekranı geçişleri olmuyor menüye girince felan değişiyor yapabileceğim başka Birşey varmı dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eminim senin dediğin olay efektlerden kaynaklanıyor bak ilk önce fully zoom efekt dene sonra allstar xeon dene sonra molbal dene göreceksin farklı olacak sen aynı seri kullanıyorsan yapan belki bir efektin üzerine az değişiklik yapıp yeni efekt diye sunmuştur hep aynı seri mi kullanıyorsun deniyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye
jin hao serisini denedim

- - - Eklendi - - -

yok yine olmadı c deki efekt Klasörün altında bi dosya var acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bak gördün mü sorun yok uygulamalarda dedim sana efekler benzer birbirine az değişiklik yapılmış yeni efekt diye paylaşılmış joi serisi zaten uygulama ile gelenlerden ben bakmadım nasıllar diye varsa elinde joi serisi farklı farklı zip paketlerini e:\ThemeFX\Effect_Packs içine at uygulamayı aç yeni efeklerini görürsün yalnız zip leri bir kontrol et zip içinde effects diye klasör olsun başka isimde olmasın maxipdaki konuda belirttim bunları efekler zip şeklinde içinde effects klasörü olacak şekilde effects içinde fxml ile mbm dosyaları olacak zip in ismi ne olursa olsun farketmez ama zip içindeki klasör effects olsun ok dene şimdi istersen ben yatıyorum iyi geceler iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

o kalan tek dosyayı da sil Themefx effects içinden sonra yeni efekt auygula

asigsasi

asigsasi

Üye
iyi geceler yarın devam ederiz

By_Auafina

By_Auafina

Üye
arkadaşlar burda söylenilenleri harfiyen yaptım, ama halen telefonuma efekt uygulanmıyor
Nokia 808

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
808 için hiç mi efekt yapmadin bana z sys bin içinden aknskinsrv.dll ve z resource effects icinen manifest dosyalarını yollar misin zıp ile medieafire ya yükle link at bana sanırım skin dosyası farklı 808 orjinalle demeyelim fp1 dimi sistem

ayefe09

ayefe09

Üye
theme fx c7 belle refresh de çalışmıyormu ?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
REİS TEKRAR TEKRAR TŞK EDERİM :D:alkis:yuru:oke::good::tşk::artist::thumbup::anlas::maxicep::bud::duello:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet burdaki media fire linkinden indirebilirsin anlatımı ve konusunu maxipda da açıldı daha yayınlanmadı mesajlarda anlatım var ama parça parça yaparsan ne mutlu yapamazsan konuyu bekla yayınlansin

- - - Eklendi - - -

rica ederim reis güle güle kullan akşama maxipda ya uğra kral konu açtım yayınlanacak

- - - Eklendi - - -

bu konunun mesajlarıni baştan sona olursan theme fx çalıştırırsin zor değil dediğim gibi konuyu bekle istersen

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Tamam Reis :D Bide Bana En Reisinden Bi Effect Sölermisin :D Uçan Kaçan Bi Effect Olsun :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
all star 12345 zeon fırtına mübarek uygulama açayım diyorum açılırken efektine dalıyorum ne yapacağımı unutuyorum menüye gireyim diyorum kırk yıl kullandığım menü bir orda bir burda ne yapacağımı şaşırıyorum

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Link Yok Mu ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon karıştırdin yanarli dönerli jim hao meteor v2 miş

- - - Eklendi - - -

bunlar theme fx içinde gömülü çıkartabilirsen buyur link bu paketi sakla anlatım konusu yayımlandığında uygularsin 50 efekti

- - - Eklendi - - -

www.mediafire.com/?ecn06ebskndm64v

asigsasi

asigsasi

Üye
bütün efekt leri tek tek denedim fakat hala ev ekranı geçişleri değişmiyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bütün efekt leri tek tek denedim fakat hala ev ekranı geçişleri değişmiyor

dostum sen pytonu kaldır (korkma pyton kaldırdığında pyton uygulamaların geçici olarak açılmaz paylaştığım pytonu kurduğunda çalışmaya devam ederler). Theme fx uygulamasınıda kaldır. C resource içindeki effects klasörünü de sil klasör ile birlikte ok. c data içinde effects varsa onuda sil e sys bin içinde aknsknsrv.dll varsa onu da sil en sonunda c sys bin içindeki aknskinsrv i xplore ile yeniden adlandır. aknskinsrv2.dll gibi yap telefonu kapat aç son aknskinssrv2.dll yide sil her orjinale dönmüş olacak. Sonra tekrar zip ile gelen işlemleri dene. İnşallah cfw falan kullanmıyorsundur. xplore ile z resource effects manifest dosyasını aç metin belgesi şeklinde açılır yolun efek yolunun z olduğundan emin ol cfw lerde bu yola c ye herhangi bir kalsöre yönlendirilmiş olabilir. İnan şuan bende 701 orjinal FP1 kullanıyorum hiç bir sorunum yok gerçekten sisteminle alakalı bir durum iki sefer her şeyi sıfırladım paylaştığım zip ile tekrar kurudum dediğin gibi ev ekranları sorunu ile karşılaşmadım.

- - - Eklendi - - -

By_Auafina ; mesaj kutun dolu cevap mesajım gitmedi burdan yazı

Mesaj: xploere ile z içinden mi aldın dikkat et z içinden olsun z de değişiklik yapmazsın merak etme bana o orjinal dosyalar lazım z sys bin içinden aknskinsrv.dll ile z resource effects içinden manifest.mf ok

Üst Alt