[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
hocam emeğine sağlık çok güzel oldu tek seferde sağlam bi flaşla 1. efekti hallettim ama ufak kafaya takmayacak bi sorun oluyo ama arada yani saat widgetine ilk basışta sorun yok çıkıp tekrar açınca eski efektle açılıyo problem diil ama neden öle oluyo acaba diğerlerinde yok öle bi sorun sadece saatte var digital yaptım aynı analog yaptım aynı

İsmail Çolak

Üye
ben flash attım ama eski rofs a göre bunun üzerine yükleyemezmiyim? bi yolu yokmu

portakalmıyım

Üye
ivo 3.1 belle üzerine delight belle 3.2 flashlamayı istiyorum aynı zamanda tema efektleri probleminide aradan çıkarmak istiyorum bunun için ivo 3.1 üzerine delight 3.2 belle flashlarken delight bellenin rofs2 dosyası ile sizin verdiğiniz 1. yöntemdeki rofs2 dosyasını değiştirmem sorun teşkil eder mi ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ivo 3.1 belle üzerine delight belle 3.2 flashlamayı istiyorum aynı zamanda tema efektleri probleminide aradan çıkarmak istiyorum bunun için ivo 3.1 üzerine delight 3.2 belle flashlarken delight bellenin rofs2 dosyası ile sizin verdiğiniz 1. yöntemdeki rofs2 dosyasını değiştirmem sorun teşkil eder mi ?
olmaz dotum v3.1 rofs2 de ayni olmasi gerekli ama ayni verside sorun olmaz istedigini kullan.hatta ben delight v3.1 rofs2,core,rofs3 ivo777 uda kullandim simdi delight tam turkce yaptim V3.2 kullaniyorum hic sorun yok.

firfir79

firfir79

Üye
murat abi ( flightair ) ve furkan ( rowel35 )
en sonunda belleyi çaktım telefona :) telefon hakkaten daha güzel gözüküyor. emeklerinize sağlık abi. arkadaşın bilgisayarda denedik hiç takılmadan çatırt diye attı yazılımı
benim bilg. orj basic kuruluydu. formatla ultimate yapmıştım bilg. :)
belki ondan kaynaklanıyordur. ama önemli değil
bende artık belle kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
en sonunda belleyi çaktım telefona :) telefon hakkaten daha güzel gözüküyor. emeklerinize sağlık abi. arkadaşın bilgisayarda denedik hiç takılmadan çatırt diye attı yazılımı
:alkis:alkis:alkis:oke:

n000k

n000k

Üye

sonunda hele şükür :oke::alkis:alkis

firfir79

firfir79

Üye
sonunda hele şükür :oke::alkis:alkis

:) sağolasın . vallaha çok uğraştık. sonunda hallettik çok şükür :)
murat abi sağolsun gece yarısına kadar uğraştı. bilg. değiştir demişti bana, arkadaşın bilg. çok çabuk attık yazılımı hiç uğraştırmadı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ilk effecte bayıldım harika olmuş orjinal belleyi böyle yapsınlar :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
böyle yaparlarsa belleyi o zaman android forumlarında şöyle konular açılır '' Symbian Belle Efektleri'' - ''Belle Efektlerini Androide Portlama'' vsvsvs..
:ehe
o zaman görürüz anyayı konyayı :kop:

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN. ve n000k
n000k

n000k

Üye
böyle yaparlarsa belleyi o zaman android forumlarında şöyle konular açılır '' Symbian Belle Efektleri'' - ''Belle Efektlerini Androide Portlama'' vsvsvs..
:ehe
o zaman görürüz anyayı konyayı :kop:

hahahhaaa :) ben nokia mı bırakmam.. geçen android bölümüne baktım biraz.. bizdeki sorunların aynısı , ne diye daha symbian ı kötülüyorlar anlamadım..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Söz lan Nokia sağlam donanımlı tasarım birebir aynı çift çekirdekli yüksek çözünürlüklü süper amoled 4'' yeni bir N8 çıkar N8'imi satıp almayan böyle olsun :D

n000k

n000k

Üye
Söz lan Nokia sağlam donanımlı tasarım birebir aynı yüksek çözünürlüklü süper amoled 4'' yeni bir N8 çıkar N8'imi satıp almayan böyle olsun :D
hahaaaaahaa :oke: varya tadından yenmez ama ramde yüksek olsun ben kardeşim.. :good:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamam işte sağlam donanım = 1.2 GHZ Dual Core İşlemci / Dual Core GPU / 1GB Ram / 64GB Class6 Dahili Hafıza / 32GB MMC Desteği / 16MP Kamera(12 de olabilir ama 16 olursa süper olur :) ) /

----------Eklendi @ 13:57:11 ---------- Yazıldı @ 13:55:24 ----------

böyle bir telefonu ilk efekt ile birlikte satsınlar iki tane almazsam namerdim

n000k

n000k

Üye
tamam işte sağlam donanım = 1.2 GHZ Dual Core İşlemci / Dual Core GPU / 1GB Ram / 64GB Class6 Dahili Hafıza / 32GB MMC Desteği / 16MP Kamera(12 de olabilir ama 16 olursa süper olur :) ) /

----------Eklendi @ 13:57:11 ---------- Yazıldı @ 13:55:24 ----------

böyle bir telefonu ilk efekt ile birlikte satsınlar iki tane almazsam namerdim
ohaa abi naptın :D .. böyle tel ben düşünemiyorum bile :) ama olursa güzel olur bende kesin 1 tane alırım parası ne olursa olsun :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamam tek çekirdek li olsun fazla uçmayalım :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tüh ya onu nasıda unutmuşm :D sağlam bi batarya şart hacı 2000 lik olsun bizim olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni efektler ilk mesaja eklendi.

Videodaki tema efekt dosyasının linki:

Üst Alt